- 23 Ekim 2024
- 7.062
- 12.176
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #48.541
24 dönüyorum dedi kankaAynen 11inde gidiyormus ya ne zaman doncek sordun mu unuttum ben

o kadar uzun nereye gidecek merak ettim takipteyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 dönüyorum dedi kankaAynen 11inde gidiyormus ya ne zaman doncek sordun mu unuttum ben

Evet annem hep seni çok aşağıda taşıdım, yürüyemezdim ağrıdan der. Benimki öyle değilmiş ona göre havadaymış. Yukarıda taşımak daha rahat diyor. Ama dediğin gibi yapısal bence de. Pazartesi kontrolüm var, 35 olacağım bakayım aşağıda mı yukarıda mı öğrenirimBizim yukarı çıkmaz bence artık canım yapısal heralde benim bebiş de aynı senin anlattığın pozisyonda

ozaman şifaa olsunAyy bunu konuşurken bile iki porsiyon yedimbir tabak yetmedi, gittim ikinciye Allahım
asla tutamıyorum kendimi, bir de işin kötüsü, bunu hak ediyorum gibi bir düşünceyle içimi rahatlatıyorum

Kilosu çok iyi canım maşallahKizlar selambugun 31+6yım kontrole gittik, bebis 2 kilo 43 cm cikti tosun oglum keyfi yerinde onca kasilmaya ragmen

İkisinin zorluğu da ayrı aslında yukarda olunca da nefes darlığı ve mide ağrısı yapıyorEvet annem hep seni çok aşağıda taşıdım, yürüyemezdim ağrıdan der. Benimki öyle değilmiş ona göre havadaymış. Yukarıda taşımak daha rahat diyor. Ama dediğin gibi yapısal bence de. Pazartesi kontrolüm var, 35 olacağım bakayım aşağıda mı yukarıda mı öğrenirim
 ağrıyı tercih ederim
 ağrıyı tercih ederim  benim de çarşamba var bakalım keyifleri ne durumda
 benim de çarşamba var bakalım keyifleri ne durumdaBenim de birkaç gündür şerbetli tatlılar canım istiyor kendime engel oluyorum yapmamak için çünkü eşimde insülin direnci var maalesef evde olunca o da yiyor ×2 vicdan azabı sonraozaman şifaa olsun
ben tatlıda bir dilim yiyorumda, cikolata koymasın önüme kimse

Zorla günaha sokacaksınız beniBenim de birkaç gündür şerbetli tatlılar canım istiyor kendime engel oluyorum yapmamak için çünkü eşimde insülin direnci var maalesef evde olunca o da yiyor ×2 vicdan azabı sonra

kız saklanarak ye sen hamişsinBenim de birkaç gündür şerbetli tatlılar canım istiyor kendime engel oluyorum yapmamak için çünkü eşimde insülin direnci var maalesef evde olunca o da yiyor ×2 vicdan azabı sonra

Birbirimizi ya para harcama ya da yeme konusunda gaza getirip duruyoruz vallaZorla günaha sokacaksınız beni

Doğum tarihi belli isim belli değil
 dogru kanka. Ama napalim isim karar vermek cok zormus yaa.
 dogru kanka. Ama napalim isim karar vermek cok zormus yaa. sizde hize benzemeyin diyor.
 sizde hize benzemeyin diyor.Tek başına da tadı çıkmıyo şöyle koca göbişlerimizle oturup 1 tepsi tatlıya dalsakkız saklanarak ye sen hamişsin

Güle güle kullansin yavrucugunKuzum ben bunu aldım gayet dolu dolu içi hoşuma gitti ama görsel olarak da alttakini çok beğendim almış olmuştum aklım kalmadı değil

mordesign Çift Taraflı Emzirme Yastığı /bebek Destek Minderi, Hamile Yastığı, Pamuklu Kumaş, Stars, Antrasit - Fiyatı, Yorumları
mordesign Çift Taraflı Emzirme Yastığı /bebek Destek Minderi, Hamile Yastığı, Pamuklu Kumaş, Stars, Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl

JUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş - Fiyatı, Yorumları
JUNİPERUS Fırfırlı Emzirme Yastığı Ve Destek Minderi Çift Taraflı %100 Pamuk Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl

üfff ağzım sulandı kız sussTek başına da tadı çıkmıyo şöyle koca göbişlerimizle oturup 1 tepsi tatlıya dalsak

Hepimizin yavrusu sağlıkla kullansın inş babyGüle güle kullansin yavrucugun
Bende dün siparis verdim sonunda baska bir model. Hepsi sağlıkla kullansinlar. Memnun kalmazsan sonra degistirirsin bosver

kv dikiş biliyor söyledim de kılıf dikiverecek öyle hallederim görseli yoksa iç dolgusu gayet yeterli
 kv dikiş biliyor söyledim de kılıf dikiverecek öyle hallederim görseli yoksa iç dolgusu gayet yeterliAaa ben haftamın durumuna bakmadan bunları söylemiştim, aşağıda benimki, ve tuvalete çok çıkıyorum diye. Benim haftamda bunlar yazıyormuş zatenİkisinin zorluğu da ayrı aslında yukarda olunca da nefes darlığı ve mide ağrısı yapıyorağrıyı tercih ederim
benim de çarşamba var bakalım keyifleri ne durumda

KapatılalımBirbirimizi ya para harcama ya da yeme konusunda gaza getirip duruyoruz valla

Sizede tatlı yarışmasının bildirimi geldi mi korkudan bakamadımüfff ağzım sulandı kız suss

eğer oylamaa yaparsan PRO olursun yazınca hemen girdim baktım pro kiraz bacımSizede tatlı yarışmasının bildirimi geldi mi korkudan bakamadım