Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Bizim yukarı çıkmaz bence artık canım yapısal heralde benim bebiş de aynı senin anlattığın pozisyonda 🤭
Evet annem hep seni çok aşağıda taşıdım, yürüyemezdim ağrıdan der. Benimki öyle değilmiş ona göre havadaymış. Yukarıda taşımak daha rahat diyor. Ama dediğin gibi yapısal bence de. Pazartesi kontrolüm var, 35 olacağım bakayım aşağıda mı yukarıda mı öğrenirim 😅

Ayy bunu konuşurken bile iki porsiyon yedim 🤭 bir tabak yetmedi, gittim ikinciye Allahım 🤦🏻‍♀️ asla tutamıyorum kendimi, bir de işin kötüsü, bunu hak ediyorum gibi bir düşünceyle içimi rahatlatıyorum 🤣
ozaman şifaa olsun😂
ben tatlıda bir dilim yiyorumda, cikolata koymasın önüme kimse🤣

Evet annem hep seni çok aşağıda taşıdım, yürüyemezdim ağrıdan der. Benimki öyle değilmiş ona göre havadaymış. Yukarıda taşımak daha rahat diyor. Ama dediğin gibi yapısal bence de. Pazartesi kontrolüm var, 35 olacağım bakayım aşağıda mı yukarıda mı öğrenirim 😅
İkisinin zorluğu da ayrı aslında yukarda olunca da nefes darlığı ve mide ağrısı yapıyor 😳 ağrıyı tercih ederim 🫠 benim de çarşamba var bakalım keyifleri ne durumda

Kuzum ben bunu aldım gayet dolu dolu içi hoşuma gitti ama görsel olarak da alttakini çok beğendim almış olmuştum aklım kalmadı değil😅

Güle güle kullansin yavrucugun😍🙏
Bende dün siparis verdim sonunda baska bir model. Hepsi sağlıkla kullansinlar. Memnun kalmazsan sonra degistirirsin bosver😁

Güle güle kullansin yavrucugun😍🙏
Bende dün siparis verdim sonunda baska bir model. Hepsi sağlıkla kullansinlar. Memnun kalmazsan sonra degistirirsin bosver😁
Hepimizin yavrusu sağlıkla kullansın inş baby💕💕 kv dikiş biliyor söyledim de kılıf dikiverecek öyle hallederim görseli yoksa iç dolgusu gayet yeterli

İkisinin zorluğu da ayrı aslında yukarda olunca da nefes darlığı ve mide ağrısı yapıyor 😳 ağrıyı tercih ederim 🫠 benim de çarşamba var bakalım keyifleri ne durumda
Aaa ben haftamın durumuna bakmadan bunları söylemiştim, aşağıda benimki, ve tuvalete çok çıkıyorum diye. Benim haftamda bunlar yazıyormuş zaten 🤣
Keyifleri iyidir inşallah minnoşların canım, güzel güzel büyüyorlar içimizde 😇

Back
X