- 5 Şubat 2015
- 597
- 1.122
- 313
- 31
- Konu Sahibi annabelica
- #48.641
Emerald aldim su anCanım emerald 23'e düştü, Mica 18

hepsiburadada bi de 10 taksit oldu allahim mahvolduk
 hepsiburadada bi de 10 taksit oldu allahim mahvoldukAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emerald aldim su anCanım emerald 23'e düştü, Mica 18

hepsiburadada bi de 10 taksit oldu allahim mahvolduk
 hepsiburadada bi de 10 taksit oldu allahim mahvoldukBu zehirli oku atmayacaktınSincap kitapta da indirim var, bebek universitesi serisini aldim simdiden calismaya hazir olsun bebito
 o sırada oğlumun kitaplığında yer yoktur
 o sırada oğlumun kitaplığında yer yoktur 
Ben onu seneye kasıma sakladım hahahaEmerald aldim su anhepsiburadada bi de 10 taksit oldu allahim mahvolduk
Yaprak dökümsüz olmaz

Onun kitapligini yesinler yaBu zehirli oku atmayacaktıno sırada oğlumun kitaplığında yer yoktur

ben ilk kitaplarini aldim
 ben ilk kitaplarini aldim 
Ne aldın atarmısın aşkoOnun kitapligini yesinler yaben ilk kitaplarini aldim

Seneye kasım normal fiyatı gibi olur indirimBen onu seneye kasıma sakladım hahaha

bu gün alan karda
 bu gün alan kardaSeneye kasım normal fiyatı gibi olur indirimbu gün alan karda

Sen anladın bence.
 Sen anladın bence. Ayrıca  4+1 evde eşya koyacak yer kalmadı saklayamam artık onları yetoo
 Ayrıca  4+1 evde eşya koyacak yer kalmadı saklayamam artık onları yetooBen avrupa turumuza saklıyorumSen anladın bence.
Ayrıca 4+1 evde eşya koyacak yer kalmadı saklayamam artık onları yetoo

Allahım çocuğun akıllı olmaktan başka şansı yokBu zehirli oku atmayacaktıno sırada oğlumun kitaplığında yer yoktur

maşallah
 maşallah 

Ayyy ben bebek arabasini yari fiyatina yunanistandan almistim, ayni yerde bu maxi cosi otokoltuklarina baktim orda daha pahali su anBen avrupa turumuza saklıyorum

Uyyy amin canımAllahım çocuğun akıllı olmaktan başka şansı yokmaşallah

Alamanya çözer bu işiAyyy ben bebek arabasini yari fiyatina yunanistandan almistim, ayni yerde bu maxi cosi otokoltuklarina baktim orda daha pahali su an

Oha kızlar şu an maxi cosi leona 2 17 bin ben şok 21 bine aldım indirimli sözde
https://app.hb.biz/8HndOecvx860
Alacak olanlar çabuk olsun
 sepide
 miyim ben ayol. Tabiki de 19.899'a sabah almışken hemen iptal edip 16.990 a tekrar sip verdim

sepide
 miyim ben ayol. Tabiki de 19.899'a sabah almışken hemen iptal edip 16.990 a tekrar sip verdim  
aynen doktorların hesabı doğrudur canım bak sendede aynı durum olmuşBaşından beri öyle ise 9 aralığı baz alman doğru dr un demek ki senin sat ı 4 marta çekmiş. benimde 19 marttı 12 marta çekti daha 5.haftadaydım artık hep bunu baz alcaz dedi dr.
 peki bebeğinin tahmini doğum tarihi aşyadaki demi doğru yane?
 peki bebeğinin tahmini doğum tarihi aşyadaki demi doğru yane?Evet canım bende senin gibi değiştirdim hemen yoksa 25 aralık olacaktı :)aynen doktorların hesabı doğrudur canım bak sendede aynı durum olmuşpeki bebeğinin tahmini doğum tarihi aşyadaki demi doğru yane?
Ama o alalı baya olduu
 Belki 7 kasım'da daha da inecek risk budur dedik bugün
 Belki 7 kasım'da daha da inecek risk budur dedik bugün