• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Canım sen bence doktorumuza güvenmeye devam et. Kolay kolay riske atacak birisi degil. Erken alalım diyorsa da,sürecini bildigi icin sana en uygun olanı düşünüp karar verir. Bazen ayni gün kafasi yogunsa ertesi gün bile bir karar verip ulaşıyor. O konuda bence şüphen olmasın.
Kestane izne çıkmıyor diyor ama bilmiyorum bende.
Dualaeim seninle canım. Salı günü güzel haberlerle geleceksin🙏

Canim izne ayrilmiyor diyor ama kestane,bilemiyorum ben valla.
Gitmezse bende sevinirim valla😅
Hamile dualari tuttu heralde topluca icten ice gitmesin dedik hepimiz 😅
Gitmiyo kesin bilgi sevinebiliriz 🌸 🥳a
Canım sen bence doktorumuza güvenmeye devam et. Kolay kolay riske atacak birisi degil. Erken alalım diyorsa da,sürecini bildigi icin sana en uygun olanı düşünüp karar verir. Bazen ayni gün kafasi yogunsa ertesi gün bile bir karar verip ulaşıyor. O konuda bence şüphen olmasın.

Ayrılmıyo, bu haftaki kontrollerde hiç bilmiyomuş gibi aaa öyle mi hocam gitmiyo musunuz diyebilirsiniz 😅 sen de hazırladığınız konuşmayı revize ederek gidebilirsin Salı günü 🥰 hoca nasılsa burda hergün bile kontrole gidebilirsin Beyazyasemin Beyazyasemin 🙏

Ayrılmıyo, bu haftaki kontrollerde hiç bilmiyomuş gibi aaa öyle mi hocam gitmiyo musunuz diyebilirsiniz 😅 sen de hazırladığınız konuşmayı revize ederek gidebilirsin Salı günü 🥰 hoca nasılsa burda hergün bile kontrole gidebilirsin Beyazyasemin Beyazyasemin 🙏
Tamam sen merak etme hic bilmiyor gibi davranırız 😅 sevindik hepimiz vallahi💗

Burda kasım indirimi oluyor mu bilmiyorum 😅 yatakla dolap vs görümcelerim almak istediler onlara zaten beğendiğimiz şeylerin linkini atmıştı eşim onun siparişi verilmiştir belki ana kucağı ufak tefek kıyafet küvet vs aldık zaten bi kaç takımla termometre kamera falan kaldı bunlarda zaten ertesi gün teslim çoğu hemen hallederim diye düşünüyorum bi yıkaması kalacak kıyafetlerin bide kendi valizimi hazırlayacağım bakalım zaten aralığın 12sine daha çok 😅 gerçi henüz kontrole gitmedim doktordan gün almak için ama 😅
kasım herkez için hazırlık ayı zaten yapar bitirirsin canım merak etme🤩🤌🏼
sezeryan mı olcak canım?

kızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyim 🥲 bebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler 🫠dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim ❤️🥹

Canımmm gözün aydın, yeni bitirebildim grubu okumayı, sağlıkla büyüsünler inşallah, çok sevindim, çıkacaklar annesi, sen de bu süreçte gücünü toplamaya ve üçüne birden bakmaya hazır olacaksın, çok mutlu oldum mesajınla 😍🥹

Kuzumm bilgim yok. Bu arada bir kaç gündür pek giremedim ama senin yazdıklarını okudum bebeklerini en sağlıklı nasıl ve ne zaman kucağına alacaksan öyle olsun hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle :KK74:

Biz bile rahatladık Aralık anaları olarak 🤣🤣

Ay ben de çok sevindim senin için ya 😍 bir rahatlama geldi en azından gerekirse her gün gidersin uzatabildiğin yere kadar
Ay kızlar çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki anlatamam size 😌 Gebeliğin son zamanları böyle stresler hiç iyi olmuyor. Şimdi doktorumla da güzelce konuşarak nasıl yapılması gerekiyorsa yaparız ve aklımın bir köşesinde de soru işareti kalmaz.
Pamlok Pamlok bir sıkıntı yok değil mi canım?

Ay kızlar çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki anlatamam size 😌 Gebeliğin son zamanları böyle stresler hiç iyi olmuyor. Şimdi doktorumla da güzelce konuşarak nasıl yapılması gerekiyorsa yaparız ve aklımın bir köşesinde de soru işareti kalmaz.
Pamlok Pamlok bir sıkıntı yok değil mi canım?
Bende çok rahatladım ya🥰🙏🏻 yok yok kuzum şehir dışına gitmiştik son gezmeler 😂 giremedim foruma

Biri nefes darlığı yaşadığını söylemişti o mesajı bulamadım alıntılayamadım. Ben nefes darlığı yaşamıyorum ama sağ kaburgam artık uyuştu resmen sürekli orayı tekmeliyor ☹️ ve onun paralelinde sırtımda yalnızca bir bölge ağrıyor 😬 özellikle otururken oluyor uzanırken ve ayaktayken yaşamıyorum. Bugün yemek sonrası çok zorladı beni muhtemelen mide dolunca baskı da arttı 😬 32+3 üz bugün itibariyle.

Biri nefes darlığı yaşadığını söylemişti o mesajı bulamadım alıntılayamadım. Ben nefes darlığı yaşamıyorum ama sağ kaburgam artık uyuştu resmen sürekli orayı tekmeliyor ☹️ ve onun paralelinde sırtımda yalnızca bir bölge ağrıyor 😬 özellikle otururken oluyor uzanırken ve ayaktayken yaşamıyorum. Bugün yemek sonrası çok zorladı beni muhtemelen mide dolunca baskı da arttı 😬 32+3 üz bugün itibariyle.
Aynı durumdayım bende cnm nefes darlığı bende çok fazla oluyor 33 haftalıgım şuanda

Kızlar araba kullanıyorsanız zorlanıyor musunuz ben göbekten baya zorlanıyorum artık ve çok aktif kullanan biriyim

Benim burundan dolayı nefessizlik çekiyorum sandım 😬😬 kaburgamda sabah kalktığımda fena acıyordu gece şov yaptı herhalde bizimki :emir_bebek:

Kızlar pentide pantolon ve sweatlerde 2 al 1 öde var, geçen Pamlok Pamlok hastane çıkışı için aldim demişti bana da mantıklı geldi 2 tane alt üst takım yaptım modal kumaş olanlardan 😍
Evet ben şuanda da giyiyorum iyi ki almışım çok rahat oldu 🤩
Aynı durumdayım bende cnm nefes darlığı bende çok fazla oluyor 33 haftalıgım şuanda
Nefes darlığı henüz yok işte ama kaburga ağrısı 😟😟
Benim burundan dolayı nefessizlik çekiyorum sandım 😬😬 kaburgamda sabah kalktığımda fena acıyordu gece şov yaptı herhalde bizimki :emir_bebek:
Dönmüş olabilir mi kuzu? Bizimki baş aşağı pozisyona dönünce ayaklar kaburgama girdi çünkü 😅

Kızlarr yarın çalışamaz raporu almaya gidicem normalde özel klinik takipliyim rapor için devlet hastanesine gitmem lazımmış. doktora herhangi bişey götürmem gerekiyor mu?

Kızlarr yarın çalışamaz raporu almaya gidicem normalde özel klinik takipliyim rapor için devlet hastanesine gitmem lazımmış. doktora herhangi bişey götürmem gerekiyor mu?
Canım niye devlete gitmen gerektiğini anlamadım kabul edilmesi lazım raporun bir yanlışlık olmasın 🤨

kızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyim 🥲 bebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler 🫠dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim ❤️🥹
Maşallah canım Allah sizlere bağışlasın üçüzlerin küvezde olması çok normaldir herhalde inşallah en kısa sürede çıkarlar kucağına alırsın sende 🥰🥰 dua edeceğim sana ve bebeklerine💜💜

Back
X