• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Benim de bacaklarımda ödem oluşmaya başladı, akşamları baya çorap izi çıkıyor hatta, boğum gibi 🤣 ilk gebeliğimde de bacaklarım böyle ödemlenmişti ama tansiyon vs yoktu. Kontrole gittiğimde söylicem yine, muhtemelen idrar tahlili ister.

Ödem beklenen bir durum hamilelikte ama arkadaşımız çok aşırı ödem var dediği için idrarda protein kaçağı aklıma geldi ki doktoru da söylemiş zaten, tabi idrar tahlili aslında vermek lazım ara ara hem enfeksiyon da ölçülür

Ödem beklenen bir durum hamilelikte ama arkadaşımız çok aşırı ödem var dediği için idrarda protein kaçağı aklıma geldi ki doktoru da söylemiş zaten, tabi idrar tahlili aslında vermek lazım ara ara hem enfeksiyon da ölçülür
Evet tansiyonla olunca şüphe doğuyor. Keşke ödemlenmesem ben de, çünkü doğum sonrası inmesi de baya uzun sürdü benim

Kuzum teşekkür ederim ☺️

Kızlar şu tarz bir yastık almak gerekir mi kafası için alanınız var mı
Ben almadım bir arkadaşım kendi almış bir tanede hediye gelmiş kullanmadığını bana verdi ama bilmiyorum kullanır mıyım 🤷🏼‍♀️ tecrübeli anneler yazsın

Kizlar tamda konusu gecmis bende reflü yatagi alanlar ne aldi alacak olanlar hangisinden alacak diye sormaya gelmistim.

Kizlar tamda konusu gecmis bende reflü yatagi alanlar ne aldi alacak olanlar hangisinden alacak diye sormaya gelmistim.
Canım bana kullanan tüm arkadaşlarım hepsinin aynı mantık olduğunu söylediler asla çok para vermeye getek yok zaten kısa süre kullanılıyor dediler. Bende bunu aldım

Eklentiler

• IMG_4736.webp
    IMG_4736.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_4735.webp
    IMG_4735.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_4737.webp
    IMG_4737.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_4738.webp
    IMG_4738.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar günaydın 😍

Kontrolden geliyoruz😍

Kızlar 32+0 dan selamlar, biz de durumlar iyi çok şükür, 1838 gr kızım, 45 cm boyu olmuş 🫠 nst gerekli görmedi, ödeme baktı, hiç yok dedi, tansiyon normal, 3 hafta sonra görüşelim dedi hatta şaşırdım, difemm sen normal bir gebesin sorun yok, bir şey olursa gel ama dedi, nst 35. hafta koyacakmış. Kasılmalar normal dedi, magnezyuma devam, fitil verdi, akıntının renginden dolayı, enfeksiyon istemiyoruz dedi

Biz de durumlar böyle 😍
Ben bunu kaçırmışım Anna alıntı yapınca farkettim
Maşallah canım çok şükür her şey yolunda çok sevindim :KK74::KK200:

Teşekkür ederim canım benim son eksikler vardı tamamlandı ✅🥰 daha önce mağazadan da almıştım bir kaç şey kaliteleri çok hoşuma gitmişti umarım öyle gelirler 🙏😊
Kumas cinsini kontrol ettiysen bir sürprizle karsilasmazsin, bekledigin gibi olurlar..Arada yapıyor sanki böyle indirimler.annemle ablam gelirken ne getirsinler ne siparişi versem diye düşünüyorum ben de ama kıyafet istemiyorum 😊

Canım bana kullanan tüm arkadaşlarım hepsinin aynı mantık olduğunu söylediler asla çok para vermeye getek yok zaten kısa süre kullanılıyor dediler. Bende bunu aldım

Ay öyle mi oluyormus canım ya. Bende pahali olan daha iyi midir mantigina girdim haliyle bi fark yok muymus demek ki. O zaman bakayim buna da fava attim zaten. Teşekkür ederim 💗

Back
X