• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Parmak arası önermem canım. Çorap giymek isteyeceksin büyük ihtimalle doğum sonrası. Hatta kalın çorap almanızı da öneriyorum ben doğumdan sonra üşüme hissi olabiliyor. Orijinal crocs olmasa da o tarz almanı öneriyorum giyip çıkarması kolay oluyor
Teşekkür ederiz adminim🌷 bi mahalle ayakkabıcımız var oraya bakabilirsem, muadil güzel ürünleri oluyor
Ben crocs aldım basic modellerinden, sonrasında da kullanırım diye. Geldiğinde deneyeyim diye giydim, ayaklarım aşırı rahat etti diye şu an ev terliği olarak kullanıyorum 😀 Muadilleri alınabilir benzer şekil, o kadar para vermek istemiyorum diyorsun.
😂😂 sen sonraya da yatırım yapmışın. Evet bi yandan öyle de düşünmüyor değilim ama ona yatırım buna yatırım, sürekli harcama yo rul dummm

Allahım listemiz yavas yavas doluyor😍🥲 kirasım sen ne zaman dogurmayi hedefliyorsun tam kacinci haftan oluyor
Günaydın kuzumm kusura bakma görmemişim senin msjı bildirimler iyice çıldırdı🤣

Benim gönlümde 10 aralık var tam 39.haftam oluyor hatta dr a göre 12.12 yi bile teklif edebilirim🤪

Kızlar geldim şimdi hastaneden açıklığım yok şükür ki kısalma falan da yok. 25 dakikalık bi nst çekildi bi kez 80 üstüne çıktı ama herhangi bi düzeni yok. Yatış önerdiler ama bişey yapmıyolarmış sadece dinlenme ve serum veriyomuş sıvı takviyesi niyetine. Ben de stres yaşamamak için istemediğimi söyledim imza atıp çıktım. Biraz takip edicem bol bol dinlenicem yarın. Şükür ki iyiyiz kızımın durumu iyi kilosu 2350 olmuş
Canım çok şükür ikinizinde iyi olmasına sevindim 🙏 su kasılmaları çok azaltıyor bol bol su iç bakalım doktorun ne diyecek nst sonucuna 😊

Kızlar geldim şimdi hastaneden açıklığım yok şükür ki kısalma falan da yok. 25 dakikalık bi nst çekildi bi kez 80 üstüne çıktı ama herhangi bi düzeni yok. Yatış önerdiler ama bişey yapmıyolarmış sadece dinlenme ve serum veriyomuş sıvı takviyesi niyetine. Ben de stres yaşamamak için istemediğimi söyledim imza atıp çıktım. Biraz takip edicem bol bol dinlenicem yarın. Şükür ki iyiyiz kızımın durumu iyi kilosu 2350 olmuş
Geçmiş olsun canım yoruldun belki ama gitmekle çok iyi yapmışsın evde o stres çekilmez,dikkat et kendine iyice dinlen 💚

Teşekkür ederiz adminim🌷 bi mahalle ayakkabıcımız var oraya bakabilirsem, muadil güzel ürünleri oluyor

😂😂 sen sonraya da yatırım yapmışın. Evet bi yandan öyle de düşünmüyor değilim ama ona yatırım buna yatırım, sürekli harcama yo rul dummm
Gezerin içi kürklü terliğini almıştım hatta o kadar rahatki şimdiden başladım evde giymeye🤣
Parmak arasıyla olacak iş değil canım üşürsün ben ilk doğumumda üşüdüğümden özellikle kürkü bir şey aradım :) parmak arası hastanede duşa gireceksen falan olabilir

Canım çok şükür, yeni görüyorum ben mesajları, endişelendim günümüz de aynı seninle, inşallah zamanında ve yakın doğumlarımız olur, birbirimize anlatırız 😍 çok şükür 🙏🏻

Ayyy oglusumun isimli takımı hazırlanmış teyzeleri 😍

Eklentiler

• C130B053-2EC2-41B2-BCF7-8EF313BC6A8D.webp
    C130B053-2EC2-41B2-BCF7-8EF313BC6A8D.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 69
Canım ben daha önce yaşadım, böyle karıncalanma hissi oluşuyor dışarıdan bakınca bir şey yok ama içeriden kaşınıyorsun işte 🥺 ilaç kullanamıyorum ama doktorum demir artk içelim dedi mecburen magnezyum da alıyorum kasılmalarım oluyor diye korkuyorum, sende olan nasıl bir kaşıntı ?
Benimki de çok benzer bi his ya

kizlar hangisini siparis vereyim bilemedim.
yorumlari ve kaliteleri iyi duruyor. bir muslin, 2 pamuklu ince örtü, 2 de örme battaniye tarzi var evde.

kizlar hangisini siparis vereyim bilemedim.
yorumlari ve kaliteleri iyi duruyor. bir muslin, 2 pamuklu ince örtü, 2 de örme battaniye tarzi var evde.
Asko 4 katlilar kalin oluyor, pamuklu battaniye seviyesinde. Eger yoksa veya azsa ince muslin almani tavsiye ederim, ilki daha iyi o yuzden 🥰

Back
X