• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Haklısın bi şekeri düzene sokayım da sonrasına bakıcaz artık. Suyum falan normal dedi bugün Sen şeker için bişey kullanıyor musun kuzu? 2 günde bir de fazlay ama senin haftan ilerde maşallah 😍🧿
Evet canım 2 adet insilün kullanıyorum. Biri aç biri tok. Yani sen dikkat et tabiki dr dediklerine diyetine falan. Bide stres baş düşmanı. Ben kafama çok taktım şeker olayını. Oda yükseltiyordu bence. Sende benim gibi kafana takıp tavan yaptırma şekerini 🤣

Yaaa canım ne diyosun 1 haftadan az kalmis dogumaa🥲🥲 ay sağlıkla gelsin inşallah.
Sancilarda dogumun geleceginin habercisi desenee😍
Of sorma kuşum ya 😵‍💫 eşim benden daha heyecanlı ve stresli😬 benide strese sokuyor. Nstye giriyorum adam sancıları görünce ishal oluyor 🤣Acaba bilmemek mi bi anda doğurmak mı daha iyi diye bi düşünüyorum 🤷‍♀️

Kuzu bede tek ga var o da 29+4 😆 en iyisi pazartesi ben doktoruma yazayım. 32. Hafta çalışabilir raporu için ne zaman geleyim diye yoksa kafalar karışık 😆
kuşum bu raporun tarihi ağustos gözüküyo chat gbtye yorumlattım

Bu oranların hepsi normal simetri sınırları içinde; yani bebeğin baş, gövde ve bacak oranları dengeli.

🩵 Genel Değerlendirme

• Tüm ölçümler gebelik haftasına çok uygun.
  • Bebeğin gelişimi homojen, herhangi bir gerilik veya orantısızlık görünmüyor.
  • Tahmini doğum tarihi (EDD): 20 Ocak 2026, bu da LMP’ye göre hesaplanan tarihle tutarlı.

29. Haftada 1200-1500 arası normal değerlendiriliyor. Son haftalarda değiştirmediği sürece senin son adet tarihine göre devam etmen gerekiyor çünkü şuan önden veya geriden de gitse son adet tarihini soruyor doktor rapor verirken. Sen yine de doktoruna bu ölçüm tarihini bi sor cihazı geride falan kalmış olabilir, bu haftalarda değiştirmiyor doktor tarihi. Benim mesela şuan 34 haftayla uyumlu hatta bazı ölçümü 35 hafta ama ben 32 haftalığım adetime göre ve raporumu da 32+0 da aldım

Selam sevgili anneler , ben ocak 2026 annelerinden geliyorum ancak Aralık annesi olacağım gibi duruyor . 12 ocak sata göre ama doktor 15 gün erken bekle hareketli bir bebek dedi . 1 hafta önceki kontrolümde de 1 hafta büyük çıktık. Yalancı sancılarım başladı pelvik ağrılarım arttı heyecan dorukta galiba oğlum benimle aynı gün doğacak 😍
Yaa günlerimiz yakınmış🥰 sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻

kuşum bu raporun tarihi ağustos gözüküyo chat gbtye yorumlattım

Bu oranların hepsi normal simetri sınırları içinde; yani bebeğin baş, gövde ve bacak oranları dengeli.

🩵 Genel Değerlendirme

• Tüm ölçümler gebelik haftasına çok uygun.
  • Bebeğin gelişimi homojen, herhangi bir gerilik veya orantısızlık görünmüyor.
  • Tahmini doğum tarihi (EDD): 20 Ocak 2026, bu da LMP’ye göre hesaplanan tarihle tutarlı.

29. Haftada 1200-1500 arası normal değerlendiriliyor. Son haftalarda değiştirmediği sürece senin son adet tarihine göre devam etmen gerekiyor çünkü şuan önden veya geriden de gitse son adet tarihini soruyor doktor rapor verirken. Sen yine de doktoruna bu ölçüm tarihini bi sor cihazı geride falan kalmış olabilir, bu haftalarda değiştirmiyor doktor tarihi. Benim mesela şuan 34 haftayla uyumlu hatta bazı ölçümü 35 hafta ama ben 32 haftalığım adetime göre ve raporumu da 32+0 da aldım
Anladım kuzumm. Bilgisayarın tarihi geri kalmıştır belki yoksa dün gittm doktora. Sata göre 27+5 oluyorum sanırım ama ga ya göre 29+4. Bakalım pazartesi doktoruma yazayım. Çünkü 37. Haftada işten ayrılmayı planlıyorum erkenden ayrılmak da istemiyorumm

Kızlar dün akşam hafif kanama şikayetiyle hastaneye gittim ciğer geliştirici iğne yaptılar dua edin yavrum biraz daha dayansın🙏🏼
İnşallah hiçbir sorun olmayacak canım ben de lekelenme hafif kanamayla gittim tedaviden sonra tekrar yaşamadım inşallah sende hemen çıkar gün saymaya devam edersin🥰🙏🏻

Kızlar dün akşam hafif kanama şikayetiyle hastaneye gittim ciğer geliştirici iğne yaptılar dua edin yavrum biraz daha dayansın🙏🏼
Canımmm dualarım seninle inşallah serumlarla ilaçlarla durur sancın, burda birkaç arkadaşımız öyle yaşadı biliyorsun. Habersiz bırakma bizi

Senin için arşivimi açıyorum 🤣 Altta paylaştığım görüntüde benim sat’a göre hesaplanmış tarihim GA(LMP) olan yani 34+3 ama seninki transfer olduğu için boş bırakmış sanırım. Raporlar da sat’a göre veriliyor kızların dediği gibi.

Hepsinin kutusunda yazar aslında ilk kullanımdan önce nasıl steril edileceği ama hatırladığım kadarıyla hepsini kaynatmıştık 5 dk. Ki sonrasında da steril etmek için kaynatmak gerekiyor. Bazı emzikler mikrodalgada da steril edilebiliyor. Avent öyle mesela. Sen kaynat gitsin 🤣
Yaa avent kaynatılmıyor diye okumuştm ondan sormak istedim aslında ama kaynattım gitti bişey olmuyormuş 😂😂

Evet canım şekerden dolayı. Normalde pazartesi günü alacaktı ayın 10unda işi çıkmış 4 gün yokmuş. Bide bebemle dalga geçmesinler atamızın ölmüş sen doğmuşsun diye 🤣🥰 bide dedim okulda falan kutlamak isterse olmaz. Çünkü bizim için kıymetli bir gün atamızın ölüm yıldönümü🙏 en uygun 15 diye düşündük. Hem hafta olarak riskte kalmamış olur inşallah. Bide tabi kendi daha önce gelmek istemezse 🤣🤣🤣
Helal kız ne güzel düşünmüşsünüz tarih olayını yaa 😍🤗 böyle ince düşünceler çok hoşuma gidiyor ♥️ o zamana kadar kendi gelmek isterse yapcak bişey yok tabi

Back
X