Kızlar selaam bugün kontrolümüz vardı bizim de
Bebiş 47.5cm 2700 olmuş. Aslında geçen hafta da kontrole gittim ama duyduklarım beni öyle kötü etkiledi ki hiçbir şey yazamadım buraya. Geçen hafta gittiğimizde 16 gunde sadece 100gr almıştı bebeğim. Gebeliğim başından beri 5-7 gün ilerde giden bebek birden geri düşmüştü. İdrar tahlilimde keton+ ti ve ben hiç kilo almamıştım. Doktorum yediğin yetmiyo ciddi kalori açığın var vücudun kas yakmaya başlamıs bebek beslenememiş normalde 2 hafta sonra çağırırdım ama bekletemem artık 1 hafta sonra yine gel bu hafta kalori alımını arttır çok havuc suyu iç suyun da azalmaya başlamış demişti.
1 haftam bana kabus oldu. Hemen kontrol cıkısı aglaya aglaya katı meyve dıkacagı almaya gittim. Her gün 1 lt havuc suyu içtim. Öğünlerimi elimden geldiğince arttırdım ve ek olarak her gun 1 muz,3-4kaşık tahin,3kaşık yogurt,1 kaşık fıstık ezmesi karıştırıp yedim.
Bu bana 1 haftada 1.5 kiloya mal oldu bebişe ise 750grama

Ben tüp mideliyim inanın hamilelik başından beri yememi hiç kısmadım kilo almıyım diye hiç uğraşmadım ama tüp mideli olmamdan dolayı normal bir insandan çok daha az yiyebiliyorum doğal olarak. Bu bebeği idare etti 3hafta önceye kadar ama bebek büyüyünce birden böyle bi terslik yaşadık. Allahtan 1 haftada bu şekilde çözüldü çok şükür.
Bu arada
annabelica
bebişimizin adı da netleşti Atlas olucak