• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
3 aralıkta 38+3 oluyorsun ya kuzu ultrasona göre mi oluyorsun, normalde son adet tarihine göre kaç, yada son adet tarihine göre öyleysen ultrasonda 40 hafta civarı olduğu için mi öyle alıyor 😂 anlatabildim mi bilmiyorum 😬
Sat a göre 13 aralıkta 40 haftayı doldurmuş oluyordum normalde. İlk verdiği tarih 13 aralıktı. Ama ultrasonda aşağıdaki gibi gözüküyor. Önden gidyoruz kafa ve göbek olarak. Aynı zamanda Dr bana 35 haftalıksın dedi. 🤣 biraz karışık oldu ama 🥲 çocukdan sonra iyice kafa gitti 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_9576.webp
    IMG_9576.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar hepinize iyi haftasonları benim bugün kontrolüm vardı. Bir önceki elkim 16 daki kontrolümde GA 24+3 tü. Ama bugünkü kontrolümde GA 29+4 çıktı. Ve FL 30+1 ıle uyumlu. Uzun boylu olacağı söylendi bebeğim 1.417 gram olmuş. Dosyayı aşağıya ekliyorum bu kadar fark neden oluyor ben şimdi kaç haftalık hamileyim kafam karıştı. 32. Hafta çalışbilir raporumu son kontrolüme göre hesaplayıp mı randevu almalıyım anlayamadım.Bu arada sat 28 nisan 14 mayısta 5. Gün embriyosu transfer oldum

Eklentiler

• d45f3fef-1b14-48c0-8046-57a6cf676826.webp
    d45f3fef-1b14-48c0-8046-57a6cf676826.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Kızlar selaam bugün kontrolümüz vardı bizim de
Bebiş 47.5cm 2700 olmuş. Aslında geçen hafta da kontrole gittim ama duyduklarım beni öyle kötü etkiledi ki hiçbir şey yazamadım buraya. Geçen hafta gittiğimizde 16 gunde sadece 100gr almıştı bebeğim. Gebeliğim başından beri 5-7 gün ilerde giden bebek birden geri düşmüştü. İdrar tahlilimde keton+ ti ve ben hiç kilo almamıştım. Doktorum yediğin yetmiyo ciddi kalori açığın var vücudun kas yakmaya başlamıs bebek beslenememiş normalde 2 hafta sonra çağırırdım ama bekletemem artık 1 hafta sonra yine gel bu hafta kalori alımını arttır çok havuc suyu iç suyun da azalmaya başlamış demişti.
1 haftam bana kabus oldu. Hemen kontrol cıkısı aglaya aglaya katı meyve dıkacagı almaya gittim. Her gün 1 lt havuc suyu içtim. Öğünlerimi elimden geldiğince arttırdım ve ek olarak her gun 1 muz,3-4kaşık tahin,3kaşık yogurt,1 kaşık fıstık ezmesi karıştırıp yedim.
Bu bana 1 haftada 1.5 kiloya mal oldu bebişe ise 750grama 😅
Ben tüp mideliyim inanın hamilelik başından beri yememi hiç kısmadım kilo almıyım diye hiç uğraşmadım ama tüp mideli olmamdan dolayı normal bir insandan çok daha az yiyebiliyorum doğal olarak. Bu bebeği idare etti 3hafta önceye kadar ama bebek büyüyünce birden böyle bi terslik yaşadık. Allahtan 1 haftada bu şekilde çözüldü çok şükür.
Bu arada annabelica annabelica bebişimizin adı da netleşti Atlas olucak 💙
Endişeli zor bir süreç geçirmişsin kuzum ama şu an herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Sağlıkla gelsin Atlas bebişimiz 😍🥰🙏

Doktora doğum şeklini sordum son ana kadar belli değil şuan sezeryanı gerektirecek bişe yok dedi ama insülin kullananlarda 39. Haftaya kadr gelmezse sezeryan yapıyoruz dedi. Aslında benim için önemli ola doğum şekli değil de önde gittiği için ilerleyen haftalarda arayı kapatmazsa gelişimi okey diye alırlar mı diye merak ettim.o konuda bişey demedi. Aman ben çantamı hazırlıyım de yaşayıp görcez artık 😂🤗
Onu da zaman gösterecek anladığım kadarıyla şu an belli bişey yok. Belki de normal kiloda olacak daha yolun var. Sen çantanı hazırla bekle dediğin gibi 🤣😍

Kızlar hepinize iyi haftasonları benim bugün kontrolüm vardı. Bir önceki elkim 16 daki kontrolümde GA 24+3 tü. Ama bugünkü kontrolümde GA 29+4 çıktı. Ve FL 30+1 ıle uyumlu. Uzun boylu olacağı söylendi bebeğim 1.417 gram olmuş. Dosyayı aşağıya ekliyorum bu kadar fark neden oluyor ben şimdi kaç haftalık hamileyim kafam karıştı. 32. Hafta çalışbilir raporumu son kontrolüme göre hesaplayıp mı randevu almalıyım anlayamadım.Bu arada sat 28 nisan 14 mayısta 5. Gün embriyosu transfer oldum
Rapor benim bildiğim sata göre veriliyor canım. Bebeğinin ölçümleri de tutarlı şekilde çıkmış çok az bikaç günlük farklar var. Ultrason ölçümüne göre hafta belirlenmiyor sata göre düşün sen hep

Rapor benim bildiğim sata göre veriliyor canım. Bebeğinin ölçümleri de tutarlı şekilde çıkmış çok az bikaç günlük farklar var. Ultrason ölçümüne göre hafta belirlenmiyor sata göre düşün sen hep
O zaman şuan sata göre kaç oluyorum 😆

Sat a göre 13 aralıkta 40 haftayı doldurmuş oluyordum normalde. İlk verdiği tarih 13 aralıktı. Ama ultrasonda aşağıdaki gibi gözüküyor. Önden gidyoruz kafa ve göbek olarak. Aynı zamanda Dr bana 35 haftalıksın dedi. 🤣 biraz karışık oldu ama 🥲 çocukdan sonra iyice kafa gitti 🤣🤣
Aaa o zaman ultrasondaki haftana göre doğumun planlanmış 😂 ben hazırlıklı olayım yaa hiç belli olmaz bu işler. Zaten bu hamilelik insanda kafa bırakmıyor hiç 😂
Onu da zaman gösterecek anladığım kadarıyla şu an belli bişey yok. Belki de normal kiloda olacak daha yolun var. Sen çantanı hazırla bekle dediğin gibi 🤣😍
Aynen hiç belli olmaz ilerleyen zamanlarda hiç kilo da almayabilir. Hemen kalkıp hazırlıyorm panik yaptım 😂

Cano ultrasona göre değil de son adet tarihine göre kaç haftalıksan ona göre veriyorlar çaışabilir raporunu. Doktor sisteme kaç haftalık olarak girdi biliyor musun

İyi akşamlar kızlar günlerdir buraya bakamadım doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah oğlum sünnet oldu çok şükür şuan iyi sadece ilk gün çok zordu bizim için eşimin dedesi vefat etti o yüzden şuan memleketteyiz o yüzden pek giremiyorum siteye

Cano ultrasona göre değil de son adet tarihine göre kaç haftalıksan ona göre veriyorlar çaışabilir raporunu. Doktor sisteme kaç haftalık olarak girdi biliyor musun
Aa bilmiyorum ki kuzum e nabızda falan görebilir miyim ki
GA yazan kısım sanırım kuzum attığın fotoğrafta 29+4🥰
Yapay zekaya göre sat 28 nisansa 27+5 diyor iyice yandı beynim😆

İyi akşamlar kızlar günlerdir buraya bakamadım doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah oğlum sünnet oldu çok şükür şuan iyi sadece ilk gün çok zordu bizim için eşimin dedesi vefat etti o yüzden şuan memleketteyiz o yüzden pek giremiyorum siteye
Başınız sağolsun. Oğluna da maşallah canım😊

Selam sevgili anneler , ben ocak 2026 annelerinden geliyorum ancak Aralık annesi olacağım gibi duruyor . 12 ocak sata göre ama doktor 15 gün erken bekle hareketli bir bebek dedi . 1 hafta önceki kontrolümde de 1 hafta büyük çıktık. Yalancı sancılarım başladı pelvik ağrılarım arttı heyecan dorukta galiba oğlum benimle aynı gün doğacak 😍

başınız sağolsun canım

Back
X