• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Selam sevgili anneler , ben ocak 2026 annelerinden geliyorum ancak Aralık annesi olacağım gibi duruyor . 12 ocak sata göre ama doktor 15 gün erken bekle hareketli bir bebek dedi . 1 hafta önceki kontrolümde de 1 hafta büyük çıktık. Yalancı sancılarım başladı pelvik ağrılarım arttı heyecan dorukta galiba oğlum benimle aynı gün doğacak 😍
hoşgeldin canım😍 peki senin doğum günün nezaman kii?🤩

Kızzlarr selam hepinize. Ben kontrole gittim bugün her hafta gidicem artık şekerden dolayı. Bebiş 46 cm 2576 gr olmuş 🤗 bişey sorcam ama normalde bugün 32+6 yım ama ultrasona göre 34+5 görünüyor. Doğumu falan ultrasona göre mi düşünmeliyim, şeker dolayısıyla iri gidiyor çnk 🤔
Canım sen şeker düzeyine odaklan. Gerisine dr karar veriyor. Sadece boy kilo tarih olarak değilde sıvısı,hareketleri son haftalarda ona göre kendisi karar veriyor. Mesela benimde şekerim var ve sıvım fazla. 2 günde 1 kontrole gidiyorum ben😩

Canım sen şeker düzeyine odaklan. Gerisine dr karar veriyor. Sadece boy kilo tarih olarak değilde sıvısı,hareketleri son haftalarda ona göre kendisi karar veriyor. Mesela benimde şekerim var ve sıvım fazla. 2 günde 1 kontrole gidiyorum ben😩
Haklısın bi şekeri düzene sokayım da sonrasına bakıcaz artık. Suyum falan normal dedi bugün Sen şeker için bişey kullanıyor musun kuzu? 2 günde bir de fazlay ama senin haftan ilerde maşallah 😍🧿

İyi akşamlar kızlar günlerdir buraya bakamadım doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah oğlum sünnet oldu çok şükür şuan iyi sadece ilk gün çok zordu bizim için eşimin dedesi vefat etti o yüzden şuan memleketteyiz o yüzden pek giremiyorum siteye
Başınız sağolsun canım, sen ve bebişin iyi olmasına da sevindim, ne güzel erkenden de fazlalıklardan kurtulmuş paşa 😍

Ayy yazdığını da şimdi okudum 15 kasımda doğumun mu vaarrr ay maşallah ne kadar az kalmış 😍😍 sağlıkla gelsin inşallah 🙏 şekerden dolayı mıydı sormuşmuydum bilmiyorm ama valla kime ne yazdığımı bile unutuyorum artık 😬😂

Selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. 15/11/2025 bebeğimin doğum tarihi olacak inşallah 🤲 sancılarımda bayağı artış var 🤕 inşallah tam 37+6 olacağız o gün 🙂
Yaaa canım ne diyosun 1 haftadan az kalmis dogumaa🥲🥲 ay sağlıkla gelsin inşallah.
Sancilarda dogumun geleceginin habercisi desenee😍

Back
X