• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
İnşallah en doğru zamanda gelsin aşkım 🙏
Şu an nasıl tansiyon durumun
Tansiyonum en son 11/7 çıktı çok şükür düzenli ama hala nst de sancı çıkıyor ben hissetmiyorum. Ne zaman mesaneme baskı yapsa o sancı olarak görünüyor🤷‍♀️ ama wc çıktığımda da peçeteye leke geliyor sancıdan mı muayeneden mi bilinmez

Şeker hastalıği olan anneler, şekeriniz kaç çıkıyor acaba ya ? Bebeğe Bir zararı oluyor mu şekerin iki gündür sürekli düşünüyorum çok modelim bozuk, son 2 haftam kaldı
Canım bende var şeker, fazla yükselmesi durumunda bebekte etkileniyor. O yüzden aslında herkesin takip etmesi gerekiyor şekerleri belli aralıklarla 🙏
2 hafta az bir zaman kalmış Canım doguma biraz diyet yaparsan tahminen insülin baslamana gerek kalmaz bile. Beyaz ekmeklerden hamurisi tatlilardan uzak dur.
Ben insülin kullandigim icin benim degerlerim degisebiliyor. Açlıklar 100 uzeri olsun istemiyor dr. Ama benim 110 fln çıktığı oluyor bazen. Tokluklar da 140 150 civarlarında. Daha fazla çıktığı da oluyordu insülin dozumu yükseltti doktorum.

Tansiyonum en son 11/7 çıktı çok şükür düzenli ama hala nst de sancı çıkıyor ben hissetmiyorum. Ne zaman mesaneme baskı yapsa o sancı olarak görünüyor🤷‍♀️ ama wc çıktığımda da peçeteye leke geliyor sancıdan mı muayeneden mi bilinmez
Canım 11 7 güzel tansiyonun düşmüş buna şükür.
Sancı durumu yüksek mi cikiyor peki Canım?
Bence muayene kaynaklidir lekelenmen.

TEYZELER DOĞURDUM🥰🥹🤩🧿 dün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim🤭 sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim🤣 çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum🥰 kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum🧿🙏🏻😍 hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla🥰 Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk♥️ 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk♥️

Eklentiler

• F2183D15-7224-42AD-8918-EC845613CA28.webp
    F2183D15-7224-42AD-8918-EC845613CA28.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 87
Bu saatten sonra nasıl böyle bir şey olabilir ki? Gelişmemisse baştan bellidir geriden geldiği bunu tespit edenle seni düzenli takip eden aynı dr mu ? Valla aklım almadı bu çocuk iyiyken geri geri düşmeyeceğne göre önceden sen tespit edemedin derim dr a
Gerçeksede rabbim yardımcın olsun inşallah
Surekli gidip gelyordum DOktorlarn dedigine gore 8 hafta geriden geliyor kafa cevresi falan perinatolojiye gttm o kde hastaneye sk sk gdp gelyordum hic birsey soylemedi doktor hep iyi dedi Yeni bana boyle birsy soyledi bende sasrdm napcagmı Detayli ultrason yapmadm Ozel gtme imkanm yktu Ama 2 bebegimde byle sknti olmadi onlardada detayli ultrasn vs yapmadm byle brsey olmadi Artk doktorumu her gttgmde detayli bakmyordu neyse yeni bana soyledi bende blmyorum İNSALLAH tum doktorlar yanlyordur Herseyi RABBİME braktm perinatolojiye gttm perinatoloji konseyine ckardlar hepsi ayni seyi soyledi dogsa bile Yatalak olur falan Alalm dediler yok dedim😓

Bu saatten sonra nasıl böyle bir şey olabilir ki? Gelişmemisse baştan bellidir geriden geldiği bunu tespit edenle seni düzenli takip eden aynı dr mu ? Valla aklım almadı bu çocuk iyiyken geri geri düşmeyeceğne göre önceden sen tespit edemedin derim dr a
Gerçeksede rabbim yardımcın olsun inşallah
Amin Amin Bol Bol Dua edin Kzlar Lutfen COk SUkur haraketleri Guzel HErseyi iste kafasi Dyorlar bnde. dedim beyin emcigi gelismemisse kafasi kucukse buna ragmen haraketleri herseyi guzel o sadece anne karninda oyle olur dyorlar bilmiyorum ne dicegimi 😓😭

TEYZELER DOĞURDUM🥰🥹🤩🧿 dün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim🤭 sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim🤣 çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum🥰 kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum🧿🙏🏻😍 hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla🥰 Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk♥️ 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk♥️
Allahımm melek resmen 🫠
Gözün aydın canım. Sağlıkla ve huzurla büyüsün prenses 🌸🥰

Canım cok üzüldüm inşallah sağlıklı dogar nasil simdiye kadar bunu farketmezler kac hafta arayla tek doktorami gittin
En son 9 ekimde gttm herseyi guzel dedi ondn sonra bir agrm skntm yoktu gtmedm 6 kasmda gttgmde bana dedi bas cevresi kucuk hemen bir perinatolojiye gozuk falan drek kalktm dger gun ozele gttm ozelde ayni seyleri dynce sehir hastnesine gttm oda dedi baya kucuk kafasi sekil bozukluguda var sabahna perinatolojiye sevk etti oda bakti detayli sekil bozuklugu Kafasi 23 hafta uyumlu Kucuk Beyin emcigi Gelismemis falan dediler bnde dedim haraketleri guzel Beyni kafasi kucuk gelismemis demenize ragmen o anne karnindayken oyledir dediler Dedi bebegi alalm mi dogarsada yani yatalak dogar fln Kyamadm bebegime izin vermedm almalarna sonucta artk buyuk 31 +4 buyuk kucukte degil Kurban Oldugum RABBİM buyuktur İNSALLAH Dogana kdr bir mucize olur Aranzda Hamile olanlar var lutfennn banada dua edin 😓😭

Eklentiler

• F2183D15-7224-42AD-8918-EC845613CA28.webp
    F2183D15-7224-42AD-8918-EC845613CA28.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 77
Ayyyyy çok sevindim bir anda yazıları okurken önüme pat diye çıktı hiç hazırlıklı değildim 😅 ikinizde iyisiniz ya daha ne olsun tadını çıkar maşalllah çok çok güzel 🙏❤️ pozitif doğum hikayende olmuş darısı başımıza çok mutlu oldum senin adına ❤️❤️❤️❤️❤️‍🔥

yaaaa ama bu çok duygulandırdı beni canım ya nasıl güzelsiniz siz öyle🥹😍 hepimize umut oldunuz balım ya🤩 maşallah doğumun nasıl kolay ve güzel olmuş çok mutlu ve huzurlu hissettim bu doğum hikayesinde🧿❤️

Ayyyyy çok sevindim bir anda yazıları okurken önüme pat diye çıktı hiç hazırlıklı değildim 😅 ikinizde iyisiniz ya daha ne olsun tadını çıkar maşalllah çok çok güzel 🙏❤️ pozitif doğum hikayende olmuş darısı başımıza çok mutlu oldum senin adına ❤️❤️❤️❤️❤️‍🔥
cebellato cebellato Ay yanaklarını ısırırım maşalllaaah maşallah nazarlar değmesin 💕🥹 çok sevindim sağlıkla kavuşmanıza
yaaaa ama bu çok duygulandırdı beni canım ya nasıl güzelsiniz siz öyle🥹😍 hepimize umut oldunuz balım ya🤩 maşallah doğumun nasıl kolay ve güzel olmuş çok mutlu ve huzurlu hissettim bu doğum hikayesinde🧿❤️
Çok çok çok teşekkür ederiz canlarım çiçeklerim🥰🥰🥰 Allah herkese hıphızlı neşeli ve sağlıklı doğumlar nasip etsin😍

Çok çok çok teşekkür ederiz canlarım çiçeklerim🥰🥰🥰 Allah herkese hıphızlı neşeli ve sağlıklı doğumlar nasip etsin😍
kuzum nasıl oldu doğum hikayeni okumak istiyorum bize umut oldun nasıl güzel gecmiş doğumun maşallah size😍 bukadar hızlı olması için özel bişey yaptınmı yemenle alakalı çok mu hareketliydi hamileliğin anlatsana biraz🤩

Oy maşallah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

kuzum nasıl oldu doğum hikayeni okumak istiyorum bize umut oldun nasıl güzel gecmiş doğumun maşallah size😍 bukadar hızlı olması için özel bişey yaptınmı yemenle alakalı çok mu hareketliydi hamileliğin anlatsana biraz🤩
Canım ilk 5 ay hareketliydim sonra serklaj oldum, sonra bebiş neredeyse her onbeş günde bir bir yokluyordu, serklajda ilk 1 ay dışında hiç yatma durumunda sabit kalmadım💖yani ben serklaj olmasaydım şimdiye kadar beş kere doğurmuştum🤭

Canım maşallah size🧿 allahım analı babalı büyütsün upuzun sağlıklı ömrü olsun inşallah 🙏🏻 sana da çok geçmiş olsun çok tatlış gözüküyor tontiş yanaklarını sevsinler 😍

Back
X