• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Maşallah maşallah böyle bi avazda hepimiz kurtulalim ınsallah sağlıkla büyüt minnosunu. 🙏🏻 cebellato cebellato . 🌸
Evet yüksek çıkıyor diyor hemşireler ama ben hissetmiyorum onu da bebek daha küçük o yüzden diyorlar ben de muayeneden kaynaklı olduğunu düşündüm yeniden bakmak istedi ben istemedim

Ahh günün pozitif haberi🌸 çok güzelsiniz benim için de dua edin nolur bu geceyi atlatalım güzellikle🙏🏻
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün. Ne güzel ve rahat geçen bir doğum olmuş👏🏽🧿Darısı hepimizin başına
Darısı hepinizin başına olsun inşallah canlarım😍🧿 hepinize dua ediyorum Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥰

Dikişi doğumdan sonra aldılar diyr hatırlıyorum canım o nasıl oldu onu bilemiyorum ben karıştırmış olabilirim, dikiş varken bana 6 cm açıklığın var denildi

Sağol teyzesiii😍😍
Daha da heyecanlandım 😝 neyse sıranı saldın darısı hepimizin başına inşallah 🙏 bebişine yetecek kadar sütün olsun şifa olsun ona 🐣❤️
ya kaçak sen nerdesinnn 😂
buralardayım okuyorum sürekli 😄🤣 bende cebellato cebellato gibi yapma hedefim var doğurunca doğurdum demek 😅😍

Daha da heyecanlandım 😝 neyse sıranı saldın darısı hepimizin başına inşallah 🙏 bebişine yetecek kadar sütün olsun şifa olsun ona 🐣❤️

buralardayım okuyorum sürekli 😄🤣 bende cebellato cebellato gibi yapma hedefim var doğurunca doğurdum demek 😅😍
Amin canım darısı herkese💖 çok şaşkınım hala inanamıyorum🤭

TEYZELER DOĞURDUM🥰🥹🤩🧿 dün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim🤭 sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim🤣 çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum🥰 kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum🧿🙏🏻😍 hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla🥰 Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk♥️ 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk♥️
Allahım kokusu geldi burnuma o yanaklar o pembe surat nedir çıldırcam 😍😍 Nazarlar değmesin çok güzel bebeğin var kuzum. Ömrü bahtı güzel olsun sağlıkla büyüsün 🥹❤️🙏

Ayyyyy çok sevindim bir anda yazıları okurken önüme pat diye çıktı hiç hazırlıklı değildim 😅 ikinizde iyisiniz ya daha ne olsun tadını çıkar maşalllah çok çok güzel 🙏❤️ pozitif doğum hikayende olmuş darısı başımıza çok mutlu oldum senin adına ❤️❤️❤️❤️❤️‍🔥
Sen nasılsın kuzum yazmıyorsun pek bebişin nasıl 🥰

Amin canım 🙏🏻 bebeğim çok hareketli onun hareketleri de sancı olarak çıkıyor gerinmesi bi yerde toplanması hep sancıymış doğurtmadan bırakmayacaklar beni.
Evet bence de öyle çünkü zamanla silikleşiyor çok açık pembe geldi son seferinde ama ebe illa yine muayene yapmak istiyor ben istemiyorum kasılıyorum çok canım acıyor😞😞
Kuzum onu yapmak zorundalar. Benim doğumum çok kolaydı ama sadece ebe sürekli elle muayene yapınca o delirtmişti beni. O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama kesinlikle gerekli bişey. Sabret sonu çok güzel bu sıkıntıların. En güzel en hayırlı zamanda gelecek bebeğin ❤️🙏🙏

TEYZELER DOĞURDUM🥰🥹🤩🧿 dün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim🤭 sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim🤣 çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum🥰 kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum🧿🙏🏻😍 hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla🥰 Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk♥️ 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk♥️
Yaaa Maşallah güzelliğe 🧿 gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim sizlere bağışlasın 🌸🤲🏻

Amin canım 🙏🏻 bebeğim çok hareketli onun hareketleri de sancı olarak çıkıyor gerinmesi bi yerde toplanması hep sancıymış doğurtmadan bırakmayacaklar beni.
Evet bence de öyle çünkü zamanla silikleşiyor çok açık pembe geldi son seferinde ama ebe illa yine muayene yapmak istiyor ben istemiyorum kasılıyorum çok canım acıyor😞😞
Açıklığı kontrol etmek için muayene etmek zorundalar maalesef 🫤kendini üzme hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah 🙏🏻

oyy maşallah gözunuz aydin canim😍 rabbim saglıkla buyutmeyi de nasip etsin inşallahh
miss gibidir simdi🥲🥰

Canımmm maşallah sana da bebeğine de 😍😍🙏 annesini bekletmemiş hemencecik gelmiş minik prenses 😍 sen nasılsın şuan mutluluktan uçuyorsundur 🤩 ama ağrın sızın var mı ilk şoku atlatabildin mi 😊

Sen nasılsın kuzum yazmıyorsun pek bebişin nasıl 🥰
Çok çok şükür iyim💗 bebegim bir ara zayıftı ama şuan haftasını yakaladı riskli bir durum yok dedi doktorum 37 de dikişi alırız ne zaman gelmek isterse gelir dedi alışveriş yapmamıştım kasımı beklemiştim ondan alışveriş eksik listesi kargo takibi derken zaman çok hızlı geçiyor akşamları da girip grubu okuyorum geriden geliyorum ondan aktif olamıyorum 😄 her gün güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻 ❤️

Kuzum onu yapmak zorundalar. Benim doğumum çok kolaydı ama sadece ebe sürekli elle muayene yapınca o delirtmişti beni. O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama kesinlikle gerekli bişey. Sabret sonu çok güzel bu sıkıntıların. En güzel en hayırlı zamanda gelecek bebeğin ❤️🙏🙏
Kuzum bana ebe rahim ağzımın çok ileride ve çok dar olduğunu söyledi o da ekstra canımı yaktığını ama açılma kontrolü için yapmak zorunda olduğunu söyledi. Büyük ihtimal sezaryenle doğurucam yapamıyorum kasılıyorum hemen

Ya kıyamam sana. Sakin olmaya çalış kuzum Allahım yardım etsin. Hangi dogum sekli senin icin daha iyi olacaksa ona yönelsinler illa vajinal diye zorlamasinlar seni. Sen devlet hastanesinde misin özelde mi?
Bende pek bilmiyorum o muayeneleri ama kızların yazdigina göre normalmiş. Biraz kendini gevsetmeyi dene muayene esnasinda kasıldıkça daha cok acır çünkü canın.
Simdi son durumun nasıl ne diyorlar

Ay arada ses verr. Merak ediyoruz birbirimizi dogumlar yaklastikca hele bi anda kaybolmayin ortadan dogurdu mu acaba diye düşünüyor insan😍

Son düzenleme:
Ay arada ses verr. Merak ediyoruz birbirimIi dogumlar yaklastikca hele bi anda kaybolmayin ortadan dogurdu mu acaba diye düşünüyor insan😍
Tamam tamam ara ara güncellemeler yapacağım 🙏🏻😄 senin tarihini gördüm ben de gün sayıyorum seninle beraber 🌸😍 az kaldı kavusucak diyorum sağ salim kucağına al inşallah yanında olsun tüm çektiğin şeyleri anında unutursun 🙏❤️‍🩹🐣

Yaaa nasıl güzelsiniz maşallah maşallah 🧿 mutlu huzurlu sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.🙏🏻 Gözünüz aydın 💐💐 💕💕💕

Kuzum bana ebe rahim ağzımın çok ileride ve çok dar olduğunu söyledi o da ekstra canımı yaktığını ama açılma kontrolü için yapmak zorunda olduğunu söyledi. Büyük ihtimal sezaryenle doğurucam yapamıyorum kasılıyorum hemen
Canim simdi durumun nasil 🙏🏻 acilmana tekrar bakabildiler mi, tansiyonun ne durumda? Insallah en hayirli zamanda alirsin bebisini kucagina 🧿🥰

cebellato cebellato kuzummm gözün aydın nasıl güzel maşallah 😍 Allah analı babalı büyütsün 🌸
Hele doğum hikayen, hepimize umut oldu 🌱
Şimdi nasılsınız ağrın sızın var mı, bebiş nasıl?

javairia javairia arkadaşım bu sabah nasılsın?

Allahim suna bakin pamuk seker bu kizzz 🧿🧿😍 anali babali buyusun kuzum cok gecmis olsun 💐🌸🥹

U ugurluceyli Canım nerelerdesin kayboldun cuma günü dogum var dimii nasılsın heyecan durumlarin nasıl?
Yok canım buralardayım da heyecan dorukta 🙈🥰 normalde cumartesi günü için anlaştık ama yarında çağırdı. Bi sıkıntı görürsem alıcam ona göre hazırlıklı gel dedi 🥺 yani yarın topla tüfekle gidiyorum hastaneye😬 geceleri heyecandan uyuyamıyorum 😭

Back
X