• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
TEYZELER DOĞURDUM🥰🥹🤩🧿 dün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim🤭 sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim🤣 çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum🥰 kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum🧿🙏🏻😍 hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla🥰 Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk♥️ 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk♥️
Gözün aydın canım. Maşallah kızımıza annesine hiç zorluk çıkarmamış. Sağlıkla büyütün inşallah 🤲

TEYZELER DOĞURDUM🥰🥹🤩🧿 dün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim🤭 sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim🤣 çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum🥰 kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum🧿🙏🏻😍 hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla🥰 Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk♥️ 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk♥️
Yaaaaa cebellatooo pamukk gibi kızın maşallah maşallah 🧡🧡🧡🧡 annesi gibi kuvvetli çıktı gözün aydın canımm

Tamam tamam ara ara güncellemeler yapacağım 🙏🏻😄 senin tarihini gördüm ben de gün sayıyorum seninle beraber 🌸😍 az kaldı kavusucak diyorum sağ salim kucağına al inşallah yanında olsun tüm çektiğin şeyleri anında unutursun 🙏❤️‍🩹🐣
Yaa canımmm🥲🥲🙏🙏 Allahım razı olsun hepimiz sag salim kucağımıza alalım evimize gelelim hemen sagliklaaa🥰🙏
Bebegim sağlıkla dogsun gelsin kucagimiza da dedigin gibi hersey unutulur hersey geçer gider. Senin icinde gecerli bu.
Kolay bir hamilelik degil bizlerin yaşadığı ama binlerce şükürler olsun ki bebişlerimize sağlıkla kavuşmamıza az kaldı 🥰🙏

Yok canım buralardayım da heyecan dorukta 🙈🥰 normalde cumartesi günü için anlaştık ama yarında çağırdı. Bi sıkıntı görürsem alıcam ona göre hazırlıklı gel dedi 🥺 yani yarın topla tüfekle gidiyorum hastaneye😬 geceleri heyecandan uyuyamıyorum 😭
Ay canım benim tabi heyecan olur cok normalll. Benim bile daha vaktim var ama uykularım bölünüyor hep 🥲 ama çok tatlı heyecanlar bunlar.
Hadi bakalım bi kontrol etsin yarın da. 1 gün önce veya sonra sağlıkla gelmesi hepsinden önemli.

Çok çok şükür iyim💗 bebegim bir ara zayıftı ama şuan haftasını yakaladı riskli bir durum yok dedi doktorum 37 de dikişi alırız ne zaman gelmek isterse gelir dedi alışveriş yapmamıştım kasımı beklemiştim ondan alışveriş eksik listesi kargo takibi derken zaman çok hızlı geçiyor akşamları da girip grubu okuyorum geriden geliyorum ondan aktif olamıyorum 😄 her gün güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻 ❤️
Oh süpersiniz anne oğul maşallah size 😍Geldik bu haftalara sağlıkla. Sonrası da kolayca geçsin inşallah 🥰🙏

Kuzum bana ebe rahim ağzımın çok ileride ve çok dar olduğunu söyledi o da ekstra canımı yaktığını ama açılma kontrolü için yapmak zorunda olduğunu söyledi. Büyük ihtimal sezaryenle doğurucam yapamıyorum kasılıyorum hemen
Olsun kuzum doğum şekline hiç takılma şu an. Doktorunla birlikte güzelce karar verirsiniz. Bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter ki tek önemli şey bu ❤️❤️

Canim simdi durumun nasil 🙏🏻 acilmana tekrar bakabildiler mi, tansiyonun ne durumda? Insallah en hayirli zamanda alirsin bebisini kucagina 🧿🥰
Kuzum çok iyiyim yeniden bakmadı sürekli canını acıtmak istemiyorum dedi doktorun vizitini bekliyorum inşallah taburcu edecek 🙏🏻🙏🏻
cebellato cebellato kuzummm gözün aydın nasıl güzel maşallah 😍 Allah analı babalı büyütsün 🌸
Hele doğum hikayen, hepimize umut oldu 🌱
Şimdi nasılsınız ağrın sızın var mı, bebiş nasıl?

javairia javairia arkadaşım bu sabah nasılsın?
Canım iyiyim aslında tansiyonum düştü kendimi iyi hissediyorum

Olsun kuzum doğum şekline hiç takılma şu an. Doktorunla birlikte güzelce karar verirsiniz. Bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter ki tek önemli şey bu ❤️❤️
Şimdi muayene oldum bugün doğum var canlar

Ay canım benim tabi heyecan olur cok normalll. Benim bile daha vaktim var ama uykularım bölünüyor hep 🥲 ama çok tatlı heyecanlar bunlar.
Hadi bakalım bi kontrol etsin yarın da. 1 gün önce veya sonra sağlıkla gelmesi hepsinden önemli.
Allahım hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin 🤲 önce eşlerimize sonra bizlere şu heyecanı korkuyu yenme gücü versin 🤣🤲 bu güne kadar hep diyorduk haftaya bugün kucağımızda olacak diye. Şimdide eşim diyor ki belkide yarın bu saatlerde kucağımızda olacak 🥰 son 24 olabilir belki 💕

Surekli gidip gelyordum DOktorlarn dedigine gore 8 hafta geriden geliyor kafa cevresi falan perinatolojiye gttm o kde hastaneye sk sk gdp gelyordum hic birsey soylemedi doktor hep iyi dedi Yeni bana boyle birsy soyledi bende sasrdm napcagmı Detayli ultrason yapmadm Ozel gtme imkanm yktu Ama 2 bebegimde byle sknti olmadi onlardada detayli ultrasn vs yapmadm byle brsey olmadi Artk doktorumu her gttgmde detayli bakmyordu neyse yeni bana soyledi bende blmyorum İNSALLAH tum doktorlar yanlyordur Herseyi RABBİME braktm perinatolojiye gttm perinatoloji konseyine ckardlar hepsi ayni seyi soyledi dogsa bile Yatalak olur falan Alalm dediler yok dedim😓

Amin Amin Bol Bol Dua edin Kzlar Lutfen COk SUkur haraketleri Guzel HErseyi iste kafasi Dyorlar bnde. dedim beyin emcigi gelismemisse kafasi kucukse buna ragmen haraketleri herseyi guzel o sadece anne karninda oyle olur dyorlar bilmiyorum ne dicegimi 😓😭
Rabbim yardımcın olsun bu saatten sonra yapılacak iş dua etmek dilerim yalınır yada dedikleri gibi abartılacak bir şey çıkmaz.ama yerinde olsam dr u şikayet ederdim günde kaç gebeye bakıyor böyle bir ihmal bugün sana yarın onlara :(

Kuzum çok iyiyim yeniden bakmadı sürekli canını acıtmak istemiyorum dedi doktorun vizitini bekliyorum inşallah taburcu edecek 🙏🏻🙏🏻

Oyy kuzum dualarımız seninle 🍀 güzel haberlerle gel inşallah

Canım benim dualarımız seninle🙏🙏 Allahim kolaylikla doğumu nasip etsin inşallah 🙏 bebisin dogsun sağlıkla alıp evinize gidin 🙏💗 sen çok güçlüsün çok güzel bir anne olacaksın kavusmaniza sadece saatler kaldı 😍🥲

Allahım hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin 🤲 önce eşlerimize sonra bizlere şu heyecanı korkuyu yenme gücü versin 🤣🤲 bu güne kadar hep diyorduk haftaya bugün kucağımızda olacak diye. Şimdide eşim diyor ki belkide yarın bu saatlerde kucağımızda olacak 🥰 son 24 olabilir belki 💕
Ay aminn aminn Canım benimm. Hepsi gececek bir anda tüm heyecanlar korkular bitecek ve yerini mis kokulu bebis alacak. O dakikadan sonra tek yapacagimiz oturup o minik mucizeleri seyretmek olacak🥲🥰 nasıl uyuyor nasil nefes aliyor parmaklari nasılmış saçları nasıl bu kadar güzel olabilir bi bebek nasil boyle güzel kokabilir ... bunlari düşünüp onlara hayran hayran bakicaz 🥰🥲
Son 24 saatiniz ayni bedende. Hadi bugun kalk bol bol foto cek bebisin karnindayken 😍

Dualarımız seninle canım inşallah doğumun kolaylıkla geçer sağ salim bebişini kucağına alırsın 🤲🏻🌸

Kolay doğum olsun için dualarımızdasın canım, sağlıkla kavuşun ❤️

Canimmmmm gözünüz aydın maşallah sübhanallah çok güzel bebişin 🥰🥰 Allah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin 🤲 ♥️

Allahım Yarabbim bu neee 🥹🍭🍭😍😍 maşallah 🧿 şeker kız, sabah sabah gözüm gönlüm açıldı 🤩🤩 gözünüz aydın aşkımmmm 🥰 kendi gibi bahtıda güzel olsun inşallah 🥹😍😍 Allah size bağışlasın, şansı hep açık olsun 🥹😍🥰🥰🥰🥰
Seninde iyi olmana çok sevindim aşkımmm 😍😍

Canımmmm😍😍😍 Ya maşallah size, pamuk gibi bir bebeğin olmuş, çok tatlısınız, gözün aydın, sen zaten çok pozitif bir anneydin he o enerjiyi yayıyordun ve bu sana geri dönmüş, maşallah size ya🥰 Çok duygulandım, güle güle büyüt mis kokusunu🥰🥹

Back
X