• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Bir çok şey var aslında cnm bebeğin hareketi zannediyoruz ama onlar kasılmalar sanki bebek bir yere toplanmış gibi bacaklara bele vuran bir çok agrı
Canım bende de dediğin gibi kasılma oluyor hemde epey çok oluyor ama ağrı olmuyor. Doktorum rahim kendini doğuma hazırlıyor normal dedi

İlk ay için waterwipes aldım

Ah senin durum daha kötüymüş canım. Allahtan erken erken sipariş verdik diyorum bende. Odanın dandini olması sinirimi bozuyor artık bi toparlanamadı gitti ya

Canım ben sleepy bio naturel ve pureseed aldım. Ama ilk aşamada ıslak pamuk kullanmayı düşünüyorum.

Oyyy maşallah kuzumm 🧿 Allah analı babalı buyutsun😍

Allah'ım yüzümü kara çıkartma 🤣

Kuzum oradakilerin içeriği nasıl bilmiyorum ama burada kokulu olanlar genelde parfümlü o yüzden yasak 🤣

Pureseed ve waterwipes 🤍

Canım ben sleepy aquacare aldım 99.9 su diyor diye umarım iyidir 🤗
Teşşekürler kızlar 🙏🏻💫😚

Ben bu kasılma olayını hala anlayamadım olsada belki anlamıyorumdur 😕
Evet ya tam olarak kasılma nasıl canım
Benim geçenlerde karnım çok sık sertleşmişti korkmuştum ama devamı olmadı. Nstde de 0-10 arası çıkıyor yok yani. Acaba kasılma sandığım şey bebeğin poposunu dayaması kendini germesi gibi bi hareket falan mı diyorum. Ben hiç anlamadan doğurup gideceğim sanırım 🤷‍♀️🙈

Benim geçenlerde karnım çok sık sertleşmişti korkmuştum ama devamı olmadı. Nstde de 0-10 arası çıkıyor yok yani. Acaba kasılma sandığım şey bebeğin poposunu dayaması kendini germesi gibi bi hareket falan mı diyorum. Ben hiç anlamadan doğurup gideceğim sanırım 🤷‍♀️🙈
+1 adminimm 😍🤣

Benimki de dayıyo poposunu gerinir gibi sonra elimle pıt pıt yapınca indiriyor hanımefendi poposunu😁 bazen ayağa kalkınca tüm karnım semsert oluyo bu yalancı kasılma dedikleri şey herhalde diyorum

Back
X