• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
tek cözümü doğum😂 şaka biyana doğum belirtileri haftana göre çok normal canım artık birde çok kayısı yeme kız🧐
Yaa doğursam kurtulucam da bir yandan da doğurmak istemiyorum 😂 bu regl sancısını sevmedim ama doğum belirtisiyse bu da. Gece boyunca uyutmadı beni 🤕
Kayısı zararı ne ki ? Benim için tek görevi tuvalete çıkarmak onu da yapmıyor 😂😂

Yaa doğursam kurtulucam da bir yandan da doğurmak istemiyorum 😂 bu regl sancısını sevmedim ama doğum belirtisiyse bu da. Gece boyunca uyutmadı beni 🤕
Kayısı zararı ne ki ? Benim için tek görevi tuvalete çıkarmak onu da yapmıyor 😂😂
kız niye istemiyorsun🤣
regl sancısı doğum belirtisi kuzum yalancı sancılar cekiyorsundur şuan
kayısının fazlası wcye çok cıkarır diye dedim😂

K _Kestane_ canım nerelerdesin pek sesin çıkmıyor 😊 merak ettim
Canım merak ettiğin sorduğun için teşekkür ederim 🥰 iyyim çok şükür buralardayım aslında okuyorum grubu takip ediyorum. Ama son ayda daha önce hiç denk gelmediğim kişilerde yazınca bazen konulara hakim olamıyorum yazamıyorum ortadan 🙃
Çantamız hazır bekliyoruz biz de heran. Grupta bi sürü bebişimiz oldu 🐣 çok şükür onları gördükçe mutlu oluyorum. Darısı bize inşallah 🤍 Ay senin tarihte belli olmuş görünce çok sevindim 😍 sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Isminiz belli değildi en son sanki karar verebildiniz mi?

Doğum yapan kızlar bazen arada kaçırabiliyorum

kız niye istemiyorsun🤣
regl sancısı doğum belirtisi kuzum yalancı sancılar cekiyorsundur şuan
kayısının fazlası wcye çok cıkarır diye dedim😂
Kafam çok karışık. İstiyorum çok özlemişim gibi hissediyorum doğmamış bebeğimi 😍 Korkudan, heyecandan da istemiyorum gibi, içerde çok güvenli ve benim kafam daha rahatmış gibi.
Hem doğsun diyorum, hem de kısıtlı hareket ediyorum ya doğarsa şimdi diye 😂😂
Yok aşko nasıl bir kördüğüm olduysa benim bağıırsaklar hiç işe yaramıyor yediklerim içtiklerim. Ya da yarayan hali bu belki 🙂

dunden beri hastanede yatıyorum
2 gundur tansiyonum cok yuksekti yatirdilar nst duzenli sanci var ama hissetmiyorum açılma olmadigi icin sanslym
ciger gelistirici vurdular 4 ilac ictim sancı kesici serum taktılar sancılar yatıştı biraz duzensiz ilerliyo
idrar toplama yapiyolar 24 saatlik o incelenicekmis
35+3 erken sanki daha biraz daha dursun kızım dualarınıza talibim

Canım geçmiş olsun 🙏🏻 İnşallah sancıların hafifler ve biraz daha durur kızın 🙏🏻 Stres yapma o tansiyonu çok etkiliyor, gerçekten dediğin gibi açılma olmadığı için durur kızçen inşallah 🙏🏻

Kafam çok karışık. İstiyorum çok özlemişim gibi hissediyorum doğmamış bebeğimi 😍 Korkudan, heyecandan da istemiyorum gibi, içerde çok güvenli ve benim kafam daha rahatmış gibi.
Hem doğsun diyorum, hem de kısıtlı hareket ediyorum ya doğarsa şimdi diye 😂😂
Yok aşko nasıl bir kördüğüm olduysa benim bağıırsaklar hiç işe yaramıyor yediklerim içtiklerim. Ya da yarayan hali bu belki 🙂
kız nekadar günümüz kalmış şurda hazır ol artık😂

bende heycan yapmaktan uyuyamıyorum🤣

iyi geliyorsa ye tabi kuzum🥰

2 gundur tansiyonum cok yuksekti yatirdilar nst duzenli sanci var ama hissetmiyorum açılma olmadigi icin sanslym
ciger gelistirici vurdular 4 ilac ictim sancı kesici serum taktılar sancılar yatıştı biraz duzensiz ilerliyo
Canım çok geçmiş olsun sakin ol kızın birazcık daha bekleyecek inşallah dua edeceğim 🤲

Yarımız doğum yapmışken benim kıyafetleri bile yeni yıkamaya başlamam 😂

Eklentiler

• 1000000706.webp
    1000000706.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 49
Geçmiş olsun canım açıklığın yoksa endişe etme sen durur inş

kız nekadar günümüz kalmış şurda hazır ol artık😂

bende heycan yapmaktan uyuyamıyorum🤣

iyi geliyorsa ye tabi kuzum🥰
Fiziksel olarak çok hazırım, ufak bir psikoloji işi kaldı 🤣

Eşim biraz önce iş için İstanbul'a gitti, yarın akşam gelecek. Tek tembihi önümüzdeki 30 saat içinde doğurmamam 😂 😂

Canım hadi hızlan artık bak telin diğer tarafları boş, hemen diğer postaya geç 😂😂 o telde yer kalmayacak, onlar kuruyacak sonra yenisi 🤣
Renkleri attım onlarda yıkanacak 😂 ammmaaa çok tembel bir anne oldum buraya göre 😂 şey 3-6 aylıkları yikamicam sanırım şuan sadece ilk ay giyecekleri 🙄

Back
X