- 15 Mayıs 2022
- 3.084
- 5.078
- 108
- Konu Sahibi annabelica
- #53.481
İtirazım yok valla benimBacım bizim kaderimiz10 güne doğururuz gibi geldi bana
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İtirazım yok valla benimBacım bizim kaderimiz10 güne doğururuz gibi geldi bana
![]()
Oy kuzuuu cok sağol Allahım hepimize saglikla kolay dogumlar nasip etsin. Önce ben peşimden de sırayla sizler gelinCanım güzel haberlerini bekliyoruz, heyecanla
Sen debabylovee da Allah’a emanetsiniz, su gibi doğumlarınız olsun, burada sizi bekliyor olacağız
![]()
Amin canım çok teşekkürlerCanım kolaylıkla atlatin ve bebislerinize kavusun inşallah.guzel enerjilerimizi ve dualarımızı yolluyoruz. Bizi merakta birakmayin
babylovee çok çok şükür bu günlere geldin zordu engebeliydi ama sonucu çok güzel olcak bizi haberdar et ilk fırsatında sağlıkla beraber dönün evinize inşallah
![]()
D destinaa88 canım inşallah her şey yolunda gider tüm süreç hayallerinden de güzel geçer![]()
Oyy taze anneden cok güzel bir teşvik mesaji geldiAyyy canım benim allahım kolaylıkla kurtarsın inşallah seni ve bebeğini. Dualarım seninle hiç korkma. O kadar güzel bir duygu ki insan ben bu zamana kadar nasıl yaşamışım diye sorguluyor. Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah![]()
Sorma vallaKanka soğana iğne falan bir tür ritüel gibi hissettim![]()
Bebeğim geldim eve şimdi sancıların sıklığı çok kısaydı ve 50-65 arası gitti geldi sürekli 20 dakikada 5-6 tane çıktı. Sancı önleyici, ciğer geliştirici, serum üçlüsünü uyguladı 24 saat sonra tekrar ciğer geliştirici vurulcak yarın da kontrol nstsine gidicem gün içinde. Hedef ciğer geliştiricinin etkisinin olması için 48 saat tutmak dedi açılma olmaması şuan çok iyi. Tedavi biraz sersemletti beni 24 saat fiziksel eforu azaltıp yatışa geçmem lazımSıklığı nasıl canım sancilarin
Benim de kendi doktorum geçen hafta öyle dedi kilosu vs yerinde iri bi bebek zaten demişti 37yle uyumluymuş şuan. 2750 250 gr da yanılma payı var. Ama kendi doktorum şuan izinli o yüzden acile başka bi doktor geldi o da evet iri muhtemelen sorun olmaz ama riske girmeye gerek yok aktif doğum sancın var açılma olmaması iyi biz her ihtimale karşı ciğer geliştiricini yapalım dedi bide sancı durdurucu işte. Haftabaşı bile doğursan sorun olmaz dedi bakalımm ben de çok 40ları görme taraftarı değildim ama sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun artıkİtirazım yok valla benimdoktorum boyu kilosu iyi doğsa da sıkıntı yok dedi
perşembe günü randevum var çok merak ediyorum kasılma çıkacak mı yine
Hic azaldi mi ilaclardan sonraBebeğim geldim eve şimdi sancıların sıklığı çok kısaydı ve 50-65 arası gitti geldi sürekli 20 dakikada 5-6 tane çıktı. Sancı önleyici, ciğer geliştirici, serum üçlüsünü uyguladı 24 saat sonra tekrar ciğer geliştirici vurulcak yarın da kontrol nstsine gidicem gün içinde. Hedef ciğer geliştiricinin etkisinin olması için 48 saat tutmak dedi açılma olmaması şuan çok iyi. Tedavi biraz sersemletti beni 24 saat fiziksel eforu azaltıp yatışa geçmem lazım
O regl sancısı gibi gelen vardı evde o hastanede gelmedi 4 saatte bir geliyo o az önce yine oldu. Şu an pek ağrılı hissetmiyorum ama yine de kasılmam var yalancı kasılmalardaki gibi çok bi farkı yok yani. Hedef en azından haftabaşını görmek. Ciğer geliştiriciler etki edene kadar bile kalsa kabul ama zaten açıklığım yok açıklık da bi anda ilerleyen bişey olmadığı için özellikle ilk doğumda, pazartesi salıyo görürüm en kötü sağlıkla gelsin de gerisi boş gerçektenHic azaldi mi ilaclardan sonrabol bol dinlen kuzu ins bikac hafta daha duracak bebisin
![]()
Çok değişik ağrılar gerçekten şimdiye kadar varlığından haberim olmayan kemiklerimi hissetmeye başladımDün benimde elektrik çarpıyor hissi oldu hep. Geceleri de bel ve kasık ağrısı oluyor regl ağrısı gibi rahmin hazırlanma süreci böyle oluyormuş
Ben ikeadan aldım hepsini de kısa programda yıkadım bişey olmadı canım ama sirkeli suyla da silebilirsin
Gögüs pedi ve kalkanının görevi farklı ben ikisini de aldım
Ne güzel hemencik toparlamış o zamanBen 2,5 gün kullandım canım benimki sabah akşamdı. CRP değerim 50 çıkmıştı. Kendimde birşey yoktu ama boğazlarım çok ağırıyordu allaha şükür iki güne toparladım şikayetin geçince antibiyotiği kes demişti doktorum. Kendimi iyi hissedince tekrar CRP verdim 6 küsüre düşmüştü bıraktım akşamına içmedim.
Amin canım, çok sağol, hepimize su gibi doğumlar nasip olsunCanım kolaylıkla atlatin ve bebislerinize kavusun inşallah.guzel enerjilerimizi ve dualarımızı yolluyoruz. Bizi merakta birakmayin
Sağol canım benim, spinal olacak bir aksilik olmazsa, ilki de öyle olmuştu.Ayyy çok heyecanlı canım kolaylıkla geçsin inşallah, genel mi spinal mi olcaksin belli mi o ?
Canım çok teşekkür ederim, ne güzel yazmışsın, inş dediğin gibi olurbabylovee çok çok şükür bu günlere geldin zordu engebeliydi ama sonucu çok güzel olcak bizi haberdar et ilk fırsatında sağlıkla beraber dönün evinize inşallah
![]()
D destinaa88 canım inşallah her şey yolunda gider tüm süreç hayallerinden de güzel geçer![]()
Kilosu gayet güzel canım maşallah yanılma payıyla bile 2,5 üstü şu an kesin. En az 2 gün kesin duracak bence. Hatta belki de haftalar geçecek onu da bilmiyoruz. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin artık akışına bırak yorma kendiniBenim de kendi doktorum geçen hafta öyle dedi kilosu vs yerinde iri bi bebek zaten demişti 37yle uyumluymuş şuan. 2750 250 gr da yanılma payı var. Ama kendi doktorum şuan izinli o yüzden acile başka bi doktor geldi o da evet iri muhtemelen sorun olmaz ama riske girmeye gerek yok aktif doğum sancın var açılma olmaması iyi biz her ihtimale karşı ciğer geliştiricini yapalım dedi bide sancı durdurucu işte. Haftabaşı bile doğursan sorun olmaz dedi bakalımm ben de çok 40ları görme taraftarı değildim ama sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun artık
İnşallah kuzum benim dediğin gibi 2 günü atlatsam çok rahatlıcak kafamKilosu gayet güzel canım maşallah yanılma payıyla bile 2,5 üstü şu an kesin. En az 2 gün kesin duracak bence. Hatta belki de haftalar geçecek onu da bilmiyoruz. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin artık akışına bırak yorma kendini![]()
Kuzum hamilelikte CRP'nin biraz yükselmesi normal kabul ediliyormuş. 0-5 Arası limit gösteriyor ya genellikle 10'a kadar hamilelerde güvenli kabul ediliyormuş. Ben de geçtiğimiz hafta yaptırmığımda 5,4 çıktı ama herhangi bir sıkıntı yok. İdrar yolları enfeksiyonu veya boğaz ağrısı olursa hemen CRP'yi arttırıyormuş zaten bu gibi rahatsızlıklar.Ne güzel hemencik toparlamış o zamanbenim üst sınırı biraz geçmiş 5.3 çıkmış. Şu an muhtelen bir sıkıntı yok ama burdan yükselir mi ondan emin değilim
![]()
Kızlar birşey soracağımm; Malum genelde sola veya sağa yatmaya çalışıyoruz geceleri. Ama benim uzun bir süre aynı tarafa yatınca kalça kemiğim ağrımaya başladı ağrıyla karışık huzursuz bacak gibi oluyor sankii. Sizde de bu tarz bir durum oluyor mu. Magnezyum kullanıyorum kimi zaman günde bir kimi zaman günde iki.
Ay gerçekten mi yaa. Benim de bu hafta başladı sanırım ağırlaştıkça böyle olacak hahaha. Benim de sırtım, göğsümün altı, kalçam ariyy de ariiyyBu bende hep var canım, çürüdü kalçalarımağrıdan mahvoldum, bazen hafif yan dönüyorum sırt üstü denemeyecek kadar zaten sırt üstü rahat edemiyorum, sırtımda çok ağrıyor, pelvik taban kaslarım ağrıyor, oram ağriyyy buram ağriiiyyy her yerim ağriyyyy
![]()
Ay gerçekten mi yaa. Benim de bu hafta başladı sanırım ağırlaştıkça böyle olacak hahaha. Benim de sırtım, göğsümün altı, kalçam ariyy de ariiyyDoğurunca gençleşcez inşallah şimdi neneyiz
![]()
![]()