Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bu bacak kramplarına çözüm magnezyumdan başka ne yapabilrz
Dün gece öyle bi cığlık attımki eşim doğurdun sandım diyor .
Gün boyu bacagım ağrıdı halada ağrıyor

Şuan hala göbekten devam ediyorum canım, iğne saatim birazdan hatta. Bende 5 aydır göbeğe yapıyorum. En son detaylı gittiğimde sordum geçen hafta doğuma kadar yapabilirsin göbekten dedi ama kendi doktoruma tekrardan sorcam.
Biraz ara ver kötü olursa benim bitti göbeğim artık perperişan 🥹

Kızlar bu bacak kramplarına çözüm magnezyumdan başka ne yapabilrz
Dün gece öyle bi cığlık attımki eşim doğurdun sandım diyor .
Gün boyu bacagım ağrıdı halada ağrıyor
Maden suyu içebilirsin ek olarak, yürüyüş, açma germe gibi hareket başka da yapacak bir şey yok. Bana da girip çıkıyor felaket şekilde oluyorum. Direkt kramp giren alanı açmazsan da 3-4 gün ağrıyor canım.

Kızlarr dün detaylı ultrasona gittim.. her şey yolunda dedi organlarla ilgili ama bebeğin suyu alt sınırdaymıs verdiği raporda 3 cm yazıyor 🥺🥺 havuç suyu önerdi ama endişlendim fazlasıyla.. daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu

Kızlar nihayet bebek arabasina karar verdik sanirim. Birkaç kez bu konu açılmıştı. Benim önceliklerim travel sistem hantallığında olmaması, kendisi kolaylikla kapanmasi ve acilmasi, kapandiginda dik durması cift tarafli donmesi ve hafif olması idi. Mini by Easywalker Buggy Turn 360 modeline karar verdik bugun. 7 kilo ve kucuk tekerlek olmasina ragmen suspansiyonlari cok iyi. Babymall’de %30 indirimi vardi. İnternetten de bir tanitim videosu buldum ilgilenmek isteyenler icin ekliyorum.

Benim neyim var bilmiyorum ama 2 gün önce birden göbek bölgemde şiddetli kaşıntıyla beraber benek benek kırmızı lekelenmeler oldu. Kaşıntım geçti ama lekeler duruyor, sivilcemsi gibi. Hamileliğimin başından bu yana da sırt sivilceleriyle uğraşıyorum. Kolestaz olabilir mi diye hemen acile gittim çok şükür değilmiş, karaciğerde ufak bir büyümeyle yağlanma çıktı. Başka da problem gözükmüyor safrada vs. Gebelikte bence bunu vücut kendisi yapıyor. 29 yaşındayım daha önce böyle bir şey yaşamadım. Hem astım hastasıyım hem de dehşet alerjik bir bünyeye sahibim ona rağmen bunlar başıma gelmemişti
Benimde yaşım 29, bünyem çok alerjiktir ama bu bahsettiğin kaşıntı hiç olmamıştı. Göbek üstünde göğüs altında benimde kırmızı beneklerim var terden yada hormonlardan olduğunu düşünüyorum yani bol nemli tutmaya calisalim yeter geçer inşallah

Benimde yaşım 29, bünyem çok alerjiktir ama bu bahsettiğin kaşıntı hiç olmamıştı. Göbek üstünde göğüs altında benimde kırmızı beneklerim var terden yada hormonlardan olduğunu düşünüyorum yani bol nemli tutmaya calisalim yeter geçer inşallah
Allah beterinden korusun gerçekten insan bi tuhaf oluyor hiç daha önce görmediği şeyle karşılaşınca. Şu an aynı resmen vücutlarımız 🥺🥺🥺

Maden suyu içebilirsin ek olarak, yürüyüş, açma germe gibi hareket başka da yapacak bir şey yok. Bana da girip çıkıyor felaket şekilde oluyorum. Direkt kramp giren alanı açmazsan da 3-4 gün ağrıyor canım.
2 gün önce gece girdi hala acayip şekilde ağrıyor o bacagım ya

Kızlar bu krampları napacaz ya bacağım koptu sandım ikidir uykuda yakalıyor 🥹 çok can acıtıcı birşey birde ağrısı kaldı bacağımda

Back
X