Aynada kendimi cirkin hissetmiyorum tamamen bakiş açisi benceAy çok ayıp ya hamileye denmez böyle bir şey hatta kimseye söylenmez. Hiç takma kafana bana da annemin yengesi neler dedi engelledim kadını hahaha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynada kendimi cirkin hissetmiyorum tamamen bakiş açisi benceAy çok ayıp ya hamileye denmez böyle bir şey hatta kimseye söylenmez. Hiç takma kafana bana da annemin yengesi neler dedi engelledim kadını hahaha![]()
Aynen ôyle takmamamk lazim aslinda aynada gayet guzel hissediyorum kendimi gzel bakan guzel görürBen konu değişiyorum bişey diyilince hamileyken başlıyor doğurunca devam ediyo bu söylemler hepsen de takmama çalış bebisin sen iyisin ya gerisi boş
![]()
Olsun valla ya. Ama yine de biraz daha geç hissetseydik zorlukları asla hayır demezdimHahah ben de öyleyim özellikle akşam başlıyor gece daha da artıyor bu hissiyat. Of haram oldu uykular minik bir insancık tanesi uğrunafeda olsun
![]()
Biraz ara ver kötü olursa benim bitti göbeğim artık perperişanŞuan hala göbekten devam ediyorum canım, iğne saatim birazdan hatta. Bende 5 aydır göbeğe yapıyorum. En son detaylı gittiğimde sordum geçen hafta doğuma kadar yapabilirsin göbekten dedi ama kendi doktoruma tekrardan sorcam.
Maden suyu içebilirsin ek olarak, yürüyüş, açma germe gibi hareket başka da yapacak bir şey yok. Bana da girip çıkıyor felaket şekilde oluyorum. Direkt kramp giren alanı açmazsan da 3-4 gün ağrıyor canım.Kızlar bu bacak kramplarına çözüm magnezyumdan başka ne yapabilrz
Dün gece öyle bi cığlık attımki eşim doğurdun sandım diyor .
Gün boyu bacagım ağrıdı halada ağrıyor
Dimiiii sağlık olsun artıkOlsun valla ya. Ama yine de biraz daha geç hissetseydik zorlukları asla hayır demezdim![]()
Kesinlikle ayrıca en güzel zamanlarımız maşallah hepimizeAynada kendimi cirkin hissetmiyorum tamamen bakiş açisi bence![]()
Benimde yaşım 29, bünyem çok alerjiktir ama bu bahsettiğin kaşıntı hiç olmamıştı. Göbek üstünde göğüs altında benimde kırmızı beneklerim var terden yada hormonlardan olduğunu düşünüyorum yani bol nemli tutmaya calisalim yeter geçer inşallahBenim neyim var bilmiyorum ama 2 gün önce birden göbek bölgemde şiddetli kaşıntıyla beraber benek benek kırmızı lekelenmeler oldu. Kaşıntım geçti ama lekeler duruyor, sivilcemsi gibi. Hamileliğimin başından bu yana da sırt sivilceleriyle uğraşıyorum. Kolestaz olabilir mi diye hemen acile gittim çok şükür değilmiş, karaciğerde ufak bir büyümeyle yağlanma çıktı. Başka da problem gözükmüyor safrada vs. Gebelikte bence bunu vücut kendisi yapıyor. 29 yaşındayım daha önce böyle bir şey yaşamadım. Hem astım hastasıyım hem de dehşet alerjik bir bünyeye sahibim ona rağmen bunlar başıma gelmemişti
Sıcaklar çok bunaltıyor insanı ya gerçekten gece su gibi uyanıyorum çoğunlukla. Daha temmuz ağustos varEvet gerçekten sıcaklar ve bu dönme durumu beni huzursuz uykulara sürüklüyor :) bacaklarımın üst üste gelmesine bile tahammül edemiyorum![]()
Allah beterinden korusun gerçekten insan bi tuhaf oluyor hiç daha önce görmediği şeyle karşılaşınca. Şu an aynı resmen vücutlarımızBenimde yaşım 29, bünyem çok alerjiktir ama bu bahsettiğin kaşıntı hiç olmamıştı. Göbek üstünde göğüs altında benimde kırmızı beneklerim var terden yada hormonlardan olduğunu düşünüyorum yani bol nemli tutmaya calisalim yeter geçer inşallah
2 gün önce gece girdi hala acayip şekilde ağrıyor o bacagım yaMaden suyu içebilirsin ek olarak, yürüyüş, açma germe gibi hareket başka da yapacak bir şey yok. Bana da girip çıkıyor felaket şekilde oluyorum. Direkt kramp giren alanı açmazsan da 3-4 gün ağrıyor canım.
Geçmiş olsun canım geçer birkaç güne ama mümkün olduğunca direkt kramp girdiği zaman kaldır hemen bacağını yapabilirsen2 gün önce gece girdi hala acayip şekilde ağrıyor o bacagım ya
O ağrı kolay kolay geçmiyor maalesef. Benim de önce sağ bacağıma 2 gün sonra sol bacağıma girdi ve topallayarak yürüyorum hala sol bacağım yüzünden2 gün önce gece girdi hala acayip şekilde ağrıyor o bacagım ya
İnşallah bir an önce geçer yaaO ağrı kolay kolay geçmiyor maalesef. Benim de önce sağ bacağıma 2 gün sonra sol bacağıma girdi ve topallayarak yürüyorum hala sol bacağım yüzünden![]()
Kıpırdatamadımki bi daha olursa mutlaka yapmaya çalışacmGeçmiş olsun canım geçer birkaç güne ama mümkün olduğunca direkt kramp girdiği zaman kaldır hemen bacağını yapabilirsen![]()
ben hayatımda her daim üşüyen,yazın bile belini örtmeden yatmayan bir insanken çarşafın sıcaklığına bile tahammülüm yokSıcaklar çok bunaltıyor insanı ya gerçekten gece su gibi uyanıyorum çoğunlukla. Daha temmuz ağustos var![]()