Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Ben 7-8. haftadan itibaren 20 ye kadar diyet yaptım. Daha da dikkat ediyorum gece eşim yemek yedikçe ağlayasım geliyor yememeye dikkat ediyorum olabildiğince. Hatta sıkı diyetteyken ben enginar yerken eşim yanımda pizza yiyordu onu asla unutamam 😂😂😂
Bugun sabah eşime ekmek kizarttm azcik ucundan yiyim dedim eşim bakti yeme diye kasla goz arasinda azicik tirtikladim ucundan nasil özlemişim ekmek kizartmasini resmn huzur buldum azcik ucundn yemek bile beni mutlu etti😄diyet beni asla mutlu etmiyor cunku bu diyette ekmegin her turlusu yasak en azindan tam bugday ekmegi filan yiyebilseydim azcik bi zevk alrdm yediklerimden iki haftada 67den 64kiloya düştüm herkes yuzun çökmüs diyor öyle pat diye demeyin be karşim ztn duygusal bi ponçikim yuzumden vermişim kilocuklari😄

Bugun sabah eşime ekmek kizarttm azcik ucundan yiyim dedim eşim bakti yeme diye kasla goz arasinda azicik tirtikladim ucundan nasil özlemişim ekmek kizartmasini resmn huzur buldum azcik ucundn yemek bile beni mutlu etti😄diyet beni asla mutlu etmiyor cunku bu diyette ekmegin her turlusu yasak en azindan tam bugday ekmegi filan yiyebilseydim azcik bi zevk alrdm yediklerimden iki haftada 67den 64kiloya düştüm herkes yuzun çökmüs diyor öyle pat diye demeyin be karşim ztn duygusal bi ponçikim yuzumden vermişim kilocuklari😄
Kıyamam sana çok iyi biliyorum o can istemesini ama yiyememeyi. Bebişin kendin için sık dişini. diyeti ben de bıraktım diyetisyenle işte strese giriyorum diye hahaj napim yani 😂😂 hahah yüzün kaşın gibi kalcak o zaman bu gidişle

Kıyamam sana çok iyi biliyorum o can istemesini ama yiyememeyi. Bebişin kendin için sık dişini. diyeti ben de bıraktım diyetisyenle işte strese giriyorum diye hahaj napim yani 😂😂 hahah yüzün kaşın gibi kalcak o zaman bu gidişle
Görümcem çirkinleşmissin dedi iki gun önce yani dumdukte soylenirmi hamile kadina valla insanlari anlamiyorum nasil sinir oldum 🤦kibarca yuzunden kilo vermişsin derdim ben olsam ama bazi insanlar cidden Karşisindaki insan ne hisseder hic dusunmuyor🤦

Canım bir doktora görün bence. Çok mu ayakta kalıyosun? Ben öyleydim hamile değilmiş gibi davranıyodum sonra rahim ağzı kısalığı çıktı 7/24 yatıyorum şu an. Benim de çatı kemiklerim ağrıyordu, ayakta durdukça bebek aşağıya yer çekiminden dolayı baskı yaptığı içinmiş. Sürekli dinlen.
Canım çok ayakta duramıyorum aslında ama doktoruma söyledim yarın gel dedi bakalım ne diyecek.

Günaydın nasılsın? Çok mu yoruldun acaba o mu etkiledi ki?
Sabahları biraz fazla oluyor canım gün içinse hafifliyor, şimdilik iyiyim ama yarına çağırdı doktorum durumumdan bahsedince

Benim 18 ci haftadan berri kalmamın kemikleri ağrıyor ne denir leğen kemiği mi tam bilmiyorum sağlı sollu sızım sızım sızlıyor en son randevumda sordum . Doktor normal dedi hatta bazı kadınlar önde bazıları arkada hisseder o kemikler genişliyor rahim baskısı artıyor birde doğuma hazırlıkmiöin vucüt relaxin hormonu üretiyor ve Buda kemiklerin genişlemesini sağlayıp doğuma alıştırıyormuş . Benimki ama daha çok ayakta kaldığımda oluyor
İnşallah önemsiz birşeydir canım, insallah benim de dediğin sebeplerden dolayı böyle olmuştur. Doktoruma söyledim yarın gel bakalım dedi ne diyecek bakalım

Benim de vajina kemiklerim ağrıyo yatarken, dönerken bazen de yürürken, acıyo yani sebebini bilmiyorum. Belim falan değil yani. Yanlarım da değil anlatabildim mi bilmiyorum. Bildiğin içerisi sızlıyo kemikleri ama. Doktora sordum normal dedi🥹 geçmiş olsun bayağı ağrıyo 2 haftadır

Canım sevdiği şeyleri ye bi yat soluna baktın olmuyo dürtükle yine de olmuyorsa bi duş al istersen
Canım ben de yarın doktora gideceğim. İnsallah normal der. Geçen hafta detaylıda rahim ağzı uzunluğu falan baya iyi çıkmıştı ama bilmiyorum endişelendim

Canım ben de yarın doktora gideceğim. İnsallah normal der. Geçen hafta detaylıda rahim ağzı uzunluğu falan baya iyi çıkmıştı ama bilmiyorum endişelendim
Sor bakalım bize de haber ver 💫 geçmiş olsun tekrar

Görümcem çirkinleşmissin dedi iki gun önce yani dumdukte soylenirmi hamile kadina valla insanlari anlamiyorum nasil sinir oldum 🤦kibarca yuzunden kilo vermişsin derdim ben olsam ama bazi insanlar cidden Karşisindaki insan ne hisseder hic dusunmuyor🤦
Ay gerçekten her zamn diyecek bisi bulurlar 😀 hamile olunca da baya etkileniyor insan

İnşallah önemsiz birşeydir canım, insallah benim de dediğin sebeplerden dolayı böyle olmuştur. Doktoruma söyledim yarın gel bakalım dedi ne diyecek bakalım
Bence o yüzdendir haber et bizlerede yarın

Evet o kadar kişiye özgü bir deneyim ki her seferinde nasıl bu kadar birbirinden farklı süreçler ve sonuçlar olabilir diye şaşırıyorum:) hepimiz için kolaylıkla bir buluşma olsun inşallah🌸

Birinin konforunu deneyimleyince ikincisinde de aynısını istemek kadar normal bir sey yok:) bu tecrubesizlik benim aklimi surekli karistiriyor keske 2. Cocugum olsaydi:) en azindan neyi istedigimi ya da istemedigimi daha net bilirdim:)
İkisinin arası yakın ya canım istesem de normal olmuyor zaten ama istemezdim de 😊

Geldi canım gelmez mi oksaparla 9. aya girmek üzereyim. Nohut kadar şiştiği de oldu, şırınganın geri teptiği de, dehşet kanama ve morlukta başıma geldi. 4 gündür koluma yapıyorum artık göbek 8 ayın sonunda bitti yer kalmadı, kollarım ısırılmış gibi. Saçma sapan tepkimeler oluyor hatta şöyle sol arka kolumun bir fotisini de ekleyim.
Canım çok teşekkür ediyorumm ilk defa böyle bişey başıma geldi çok korkmuştum , panik oldum. Akşamdan beri bakamadım buraya 🙏🏻 leblebi kadar olmuştu yaa, kanamaya alışmıştım ama böyle olmamıştı hiç.

Ay çok ayıp ya hamileye denmez böyle bir şey hatta kimseye söylenmez. Hiç takma kafana bana da annemin yengesi neler dedi engelledim kadını hahaha 😂😂

Canım çok teşekkür ediyorumm ilk defa böyle bişey başıma geldi çok korkmuştum , panik oldum. Akşamdan beri bakamadım buraya 🙏🏻 leblebi kadar olmuştu yaa, kanamaya alışmıştım ama böyle olmamıştı hiç.
Haklısın canım ilk defa olunca insan korkabiliyor 🥺 sen şu an nereye yapıyorsun oksaparı? Koluma geçtim demiştim ya kollarım çok kötü benim felaket morardı her yeri

Evet ya normldede çok hashas bi yapim var simdi ota boka canim skliyor ay o niye bunu dedi o niye boyle davrandi ayy resmen paranoyak oldum yeter diye bagirasim var 🤦😄
Ben konu değişiyorum bişey diyilince hamileyken başlıyor doğurunca devam ediyo bu söylemler hep 😀 sen de takmama çalış bebisin sen iyisin ya gerisi boş ❤️

Haklısın canım ilk defa olunca insan korkabiliyor 🥺 sen şu an nereye yapıyorsun oksaparı? Koluma geçtim demiştim ya kollarım çok kötü benim felaket morardı her yeri
Şuan hala göbekten devam ediyorum canım, iğne saatim birazdan hatta. Bende 5 aydır göbeğe yapıyorum. En son detaylı gittiğimde sordum geçen hafta doğuma kadar yapabilirsin göbekten dedi ama kendi doktoruma tekrardan sorcam.

Back
X