Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Kızlar ben gittim bugün doktora,(çatı ağrısı yaşıyordum) çok şükür herşey normal çıktı. Bazı kadınlarda olabiliyormuş ama bazılarında da rahim ağzı açılmaya başladığında böyle bir ağrı olurmuş, iyi ki geldin içimiz rahatladı en azından dedi. Böyle ağrı yaşayayıp da doktora gitmeyenleriniz bir görünün derim
Çok şükür canım çok sevindim gözün aydın 😍😍😍😍

Ay sevgili masabaşı çalışan hamişler bugun ilk kez sabahtan şu saate kadar çok zorlandım oturmakta ayaklarım şişiyor iki de bir kalkip biraz yuruyorum ama oturunca yine belim sirtim tutuyor yani daha once hic boyle olmamistim. İnce corabim vardi elbise ustune gomlegim falan vardi soyundum resmen daraltti her sey beni😂 Masanin altina bir tane puf koydum ayaklarimi uzatmak icin ama yok beden resmen uzanmak istiyor🥹
boyle olan var mi, napiyorsunuz?

Merhaba ben iyiyim teşekkür ederim. Bu düşünce bana yanlış geliyor canım şeker yüklemesi bebek için hiçbir zarar teşkil etmiyor. Hatta bebek ve anne için oldukça önemli bir test. Eğer çıktıysa 2. yükleme için çağırmaları çok normal. Kanıtlanırsa şeker olduğu da doğuma kadar dikkat etmen hem senin hem de bebek için oldukça önemli. Bana sorarsan testi yaptırman lazım. Ben de haftaya gideceğim yükleme için eğer çıkarsa ki biraz çıkacak gibi el mahkum diyip çaresine bakacağım. Endişe etme doktoruna güven 🥰💛
Bilmiyorum her kafadan başka bi ses çıkıyor🫤 bide hep yakın cevrem kotu konusunca canım cok sıkılıyo 26 haftalık oldum sadece 2 kilo aldım cevremdekiler de şekerin olsa cok kilo alırdın hic biseyin yok aç karında şeker yuklemesi yaparsan tabiki şekerin çıkar ikinci dozu yaptirma diyip duruyolar🫤

Ay sevgili masabaşı çalışan hamişler bugun ilk kez sabahtan şu saate kadar çok zorlandım oturmakta ayaklarım şişiyor iki de bir kalkip biraz yuruyorum ama oturunca yine belim sirtim tutuyor yani daha once hic boyle olmamistim. İnce corabim vardi elbise ustune gomlegim falan vardi soyundum resmen daraltti her sey beni😂 Masanin altina bir tane puf koydum ayaklarimi uzatmak icin ama yok beden resmen uzanmak istiyor🥹
boyle olan var mi, napiyorsunuz?
Bugün çalışmıyorum daha iyiyim 😂 Masabaşı çalışıyorum oturdukça resmen daha çok yoruluyorum. Ayaklarım şişmesin diye terlik giyiyorum ayakkabı artık çok zorluyor ayrıca Antalya’da yaşamak… Hareket ediyorum şiştikçe biraz yürüyorum iyi geliyor 😍 tavsiye ederim

Bilmiyorum her kafadan başka bi ses çıkıyor🫤 bide hep yakın cevrem kotu konusunca canım cok sıkılıyo 26 haftalık oldum sadece 2 kilo aldım cevremdekiler de şekerin olsa cok kilo alırdın hic biseyin yok aç karında şeker yuklemesi yaparsan tabiki şekerin çıkar ikinci dozu yaptirma diyip duruyolar🫤
Alakası yok dolu konuşmamışlar canım. Sen elaleme bakma kendine göre hareket et ve doktoruna güven. Gebelik şekeri illa kilo demek değil, genetiklik değil herhangi bir x hamilede de çıkabilir. O yüzden yaptırmanda fayda var.

Kızlar park yatağa uygun nevresim takımı/yorgan vs aldınız mı alanlar nerden aldı
Anne yanı chicco + diğer beşiği için iç yatağı yataştan aldım alezi de yataş tercih ettim. Nevresim takımları da pamuklu almıştım. Dün burada sordum yastık yorgana gerek var mı alayım mı diye tecrübeli anne 2 yaşa kadar kullanılmayacağı için gereksiz olduğunu söyledi ben de vazgeçtim 🥰

İkisinede baktım şimdi owli de 1-2 yaştan itibaren, kitikatedilerde ince duruyor. Nasıl olacak bilemiyorum acemilik işte 😅🤦🏻‍♀️
Owli 6-9 ay var canım. Of ben de bilmiyorum her şey tamam ama kıyafet konusunda böyle aptallaşıyorum sinir geliyor hajsks 😂 tam olarak bilmisen bilmiseeeen diyen çocuk gibiyim 😂😂

Owli 6-9 ay var canım. Of ben de bilmiyorum her şey tamam ama kıyafet konusunda böyle aptallaşıyorum sinir geliyor hajsks 😂 tam olarak bilmisen bilmiseeeen diyen çocuk gibiyim 😂😂
Ben normal tuluma baktım ama galiba bu 😅sıfırdan bir insana kıyafet eşya almak ve eğitimini öğrenmek çok zormuş 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_2026.webp
    IMG_2026.webp
    11 KB · Görüntüleme: 32
Bugün çalışmıyorum daha iyiyim 😂 Masabaşı çalışıyorum oturdukça resmen daha çok yoruluyorum. Ayaklarım şişmesin diye terlik giyiyorum ayakkabı artık çok zorluyor ayrıca Antalya’da yaşamak… Hareket ediyorum şiştikçe biraz yürüyorum iyi geliyor 😍 tavsiye ederim
Ya yurudukce bana da iyi geliyor ama oturunca tekrar ayni durum.🥹 aaa cok erken degil mi daha ya? 7,5-8. Aya kadar calisiyorlar normalde bu kadın bacılarimiz nasil yapiyor bunu🥲 ben de bu haftadan sonra evden calismaya gececegim son 5 gun sabretmem lazim🥲

Ya yurudukce bana da iyi geliyor ama oturunca tekrar ayni durum.🥹 aaa cok erken degil mi daha ya? 7,5-8. Aya kadar calisiyorlar normalde bu kadın bacılarimiz nasil yapiyor bunu🥲 ben de bu haftadan sonra evden calismaya gececegim son 5 gun sabretmem lazim🥲
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sıcaklar çok etkili maalesef 🥹 ben Antalya’dayım ölüyorum sıcaktan doğal olarak şişiyor ellerim bacaklarım ve ayaklarım. Tuzlu vs de yemiyorum yesem perperişan olurum. Şimdiden yüzüklerimi dahi çıkarttım öyle söyleyim. Kış anneleri daha rahat ama bizim de bebeklerimizin doğduğu ay güzel olacak en azından 😍 oooo diren o zaman son 5 🥰

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sıcaklar çok etkili maalesef 🥹 ben Antalya’dayım ölüyorum sıcaktan doğal olarak şişiyor ellerim bacaklarım ve ayaklarım. Tuzlu vs de yemiyorum yesem perperişan olurum. Şimdiden yüzüklerimi dahi çıkarttım öyle söyleyim. Kış anneleri daha rahat ama bizim de bebeklerimizin doğduğu ay güzel olacak en azından 😍 oooo diren o zaman son 5 🥰
Ankara’da yaşiyorum 5 yildir, simdi bir antalya ile tabi kiyaslayacak kadar delirmedim 30 yil mersin ve adana’da yaşayan biri olarak ne demek istediginizi ve nasil hissettiğinizi çok iyi anliyorum😂 sicaklar gobusler ve agrilar acilen gecmeli😄

benim yine size bir sorum var :)
özellikle mevsim ve rahatlık itibariyle artık sürekli etek ve elbise giyiyorum ama bacaklarımın arası aşırı terliyor panik oluyorum,normal bu değil mi?
bir de son 2-3 haftadır akıntım baya arttı,bu da normal onu da biliyorum ama (kokulu ya da renkli değil) yine de tutuluyorum

Tıp dünyası da bu konuda kararsız hayatım yalnız değilsin. Güvendiğin bildiğin doktorların bu konudaki görüşlerini dinleyip kendi aklın ve mantığınla karar verip her iki türlüsü için de sonuçları kabul etmen lazım. Çünkü yaptırıp problem yaşayıp pişman olan ve yaptırmayıp problem yaşayıp pişman olan örnekler de var önümüzde. Hiç kimsenin dediğine bakma. Gebelik şekerini tespit etmenin başka yolları da var ama bunu da araştırmanı tavsiye ederim yani tek çözüm şeker yüklemesi değil :)

Back
X