Yani çok kalp kırıcı bir durum olmadığı sürece böyle devam yani dediğim gibi ben de yanlış anlıyor olabilirim. Dengeye çok dikkat ettim ayda 1 kez annemlere gittiysem 1 kez de onlara gittim eşimle ailesi tartışınca hep yapıcı davrandım gönül alması için ikna ettim. Bundan sonra da aynen devam ama baktım çok rahatsız oluyorum kibar bi dille eşime açıklarım. Bebek konusunda mesela anlaşmazlık çıkmadan söylesin ailesine öpmesinler eldiven giydirmiyorum diye benimle inatlaşmasınlar yeterAmaaann hep bu kocalar üzülmesin diye biz üzülüyoruzBen hep mesafe taraftarıyım ya. Çok samimi olmaya da aranın kötü olmasına da gerek yok. İdare edilsin yeter işte
Ben 33-34 gibi düşünüyorum inşallah o zaman erişirsemHanımlar kıyafetleri ne zaman yıkamaya başlayalım
Benimde henüz karnımda yok ama genetik diyorlar annemin karnında baya varBebişler gelmeden analarını düşünüyor diyelimbenim göbeğimde falan çatlak yok bacaklarımda var mor mor böyle şortlara eteklere veda ettik oğlan çocuğu işte kıskandı diyorum
Canım demir eksikliği de etkiliyormus bak belki o tarz bir durum da olabilir takviye alıyor musun demir içincanim sicaklardan sanirim gercekten de, ben normalde oyle asiri etkilenmem sicaklardan, bulundugumuz ilce de ege’de olmasina ragmen iyi ruzgar aliyor, haliyle idare ediyordum bugune kadar. fakat bir haftadir inanilmaz rahatsiz oluyorum sicaklardan, gece uyuyamiyorum gunduz oturamiyorum vs. klima aldik mecbur, takildi, bugun ilk defa klimali ortamda oturdum ogleden sonra cok sukur nabzim normale dondu. yine de kontrol amacli ptesi bi’ dahiliye doktorundan kan tahlili isteyecegim; kan sayimi, demir, tiroid vs. baksin bakalim.
Ay bende ağlıcam bigün bu yüzden. Teyzelerim anneannem 7-8 çocuk doğurmuşlar , tek bir çatlak yok, annemde var. Sanırım benim de karnım çatlayacak. Bide göğüslerim konusunda bende çok üzülüyorum. Hep iriydi evlenmeden önce bile 85b takardım ama altında kalem durmazdı. Şimdi 90 d cup aldım salsam sanki dizlerime kadar gidecek, uçları avucumun içi kadar büyüdü ve rengi çokk koyulaştı, pembe hallerini hatırladıkça gerçekten moralim bozuluyor. Doğurma emzirme işleri bittiği zaman düzelmezse direk estetikBenimde henüz karnımda yok ama genetik diyorlar annemin karnında baya varkorkmuyor değilim benim bacaklar değilde göğüslerim baya alttan başladı yırtılmaya yanlara doğru gelmeye başladı nerede o eski dik gögüsler
Ben o işlerimi anneme devrettim o çok güzel yapıyorAskim sigara böreği ve kek yaptım dün annemlerde. Mantı sarma zaten Allah'ın emrimisket köfte ve normal köfte yapıp kaldırdım, küçük tuzlu kurabiyeler yaptım, neredeyse 5 litre şerbet hazırladım. Karniyarik için patlıcan hazırladım, taze fasulyeyi de yazdan domatesle biraz kavurup kaldırıyorum her sene kışın güzel oluyor. Şimdilik hazır olanlar bu kadar ama cheesecake yapıp kaldircam buzlukta hiçbir şey olmuyor. Bide milföyden patatesli rulo börek yapıyorum hazır kaldırıyorum 10 dkda pişiyor ondan da sarıp hazırlayacağım. Aklımda birde mozaik pasta var buzlukta o da bozulmadan duruyor. Çalışırken hep böyle hazırlayıp kaldırmıştım çok kurtarıcı olmuştu ani misafire veya nöbet çıkışı yemek yapamadığım günlere
Ben dün başladım ve bitirdimHanımlar kıyafetleri ne zaman yıkamaya başlayalım
Askım zaten çoğu misafire değil de biz yiyelim diye yaBen o işlerimi anneme devrettim o çok güzel yapıyorbirkaç haftaya biz de başlayacağız ben de o zamana dek kıyafet işlerini bitireceğim sonra ver elini yaz sonu ev temizliği ben eve misafir kabul etmeyeceğimi herkese söyledim aşırı rahatım o yüzden ben hamileyken beni bir kere arayıp sormadınız utanmadan bebek görmeye mi geleceksiniz altınınız inciniz sizin olsun ben evime misafir kabul etmiyorum çok isteyen hastane odasına gelir görür bir daha da yok dedim kimse sesini çıkaramadı o yüzden hiç ikramlık derdim yok çok şükür. hem doğurup hem milleti eğlemeyeceğim bir de üzerine beğenmezler dünyanın lafı sözü hepsinden kurtuldum kendimize yemek için hazırlık yapacağız sadece bebekten vakit bulup yapamazsam bir şeyler diye. sarma köfte mantı tavuk falan derken zaten dolar dolaplar Allah’ın izniyle
Ben de makinenin her gözüne biraz beyaz sirke koydum biraz da içine sonra glint varya temizleyici ana yıkama gözüne onu koyup 90 derecede çalıştırdım 1 saat makine yepyeni olmuşKızlar kıyafetleri 30 derecede antialerji programında yıkadım yumuşatıcı da koymadım sadece granül sabun. Ütülerken de buharsız ütüledim niye bilmiyorum amabide yıkamadan önce marketten makine temizleyici alıp 60 derecede boş çalıştırdım daha önce ayakkabı falan çok yıkadım çünkü Size de fikir olur belki
Koca tarafından sadece kocamla görüşüyorumAmaaann hep bu kocalar üzülmesin diye biz üzülüyoruzBen hep mesafe taraftarıyım ya. Çok samimi olmaya da aranın kötü olmasına da gerek yok. İdare edilsin yeter işte
Oooo ben baya geri kalmışım2 gündür mutfaktaydım buzdolabını temizledim, mutfak dolap içlerini bi temizledim tekrar düzenledim. Bugün yatak odası giyinme odası perdelerini yıkıyorum kocayı çalıştırıyorum as diyehaftaya da birkaç halı var onları makineye atıp yıkıycam bebek kıyafetleri. Büyük işlerim bitiyor.
Ya ben sadece yıkama işini yapacağım ütü işini görümceme yaptıracağımBaşla başla ağırlaşmadan bitsin işler
çantayı tamamlayamadım işte hastane çıkışı battaniye falan bebek çeyizinde görünecek diye ama 10 dklık iş
Erişeceksin inşallah canım ben inanıyorumBen 33-34 gibi düşünüyorum inşallah o zaman erişirsem
Hahah bir başlasan gerisi çok kolay geliyorOooo ben baya geri kalmışımkahvaltı yapıp bilgisayardan biraz işlere bakıp yatıyorum sonra akşam yemeği yapıp tekrar yatıyorum yemek yiyip tekrar yatıyorum sadece kıyafet etiketlerini kestim
10/10 hareket bu sıcakta en mantıklısı bedavaya hala olunmuyorYa ben sadece yıkama işini yapacağım ütü işini görümceme yaptıracağım
Bende sadece odasının takımı geldi temizlendi bide kıyafet etiketlerini kestimBen dün başladım ve bitirdim
Senin zaten güzelmiş boyutu e şimdi birde büyüdü bol bol yağlan belki çatlamaz canım . Benimki baya çatladı çok büyük değildi evlendikten sonra 80 b felan takıyordum güzel dik duruyordu şuan tam anlattığın gibi altına kalem değil kalemlik yok onuda tutar skdmskksksks uc kısmı kocaman oldu ne bilim eski kadın memelerine döndü ya .Ay bende ağlıcam bigün bu yüzden. Teyzelerim anneannem 7-8 çocuk doğurmuşlar , tek bir çatlak yok, annemde var. Sanırım benim de karnım çatlayacak. Bide göğüslerim konusunda bende çok üzülüyorum. Hep iriydi evlenmeden önce bile 85b takardım ama altında kalem durmazdı. Şimdi 90 d cup aldım salsam sanki dizlerime kadar gidecek, uçları avucumun içi kadar büyüdü ve rengi çokk koyulaştı, pembe hallerini hatırladıkça gerçekten moralim bozuluyor. Doğurma emzirme işleri bittiği zaman düzelmezse direk estetik
Yıkayım da görümcem ütülesinHahah bir başlasan gerisi çok kolay geliyorhalledelim de sonra yatarız zaten
Aynen biraz cefasını çeksin10/10 hareket bu sıcakta en mantıklısı bedavaya hala olunmuyor
bebek yağı+nemlendirici sürüyorum ama bakalım sonumuz estetik olacak gibi ya hayırlısıSenin zaten güzelmiş boyutu e şimdi birde büyüdü bol bol yağlan belki çatlamaz canım . Benimki baya çatladı çok büyük değildi evlendikten sonra 80 b felan takıyordum güzel dik duruyordu şuan tam anlattığın gibi altına kalem değil kalemlik yok onuda tutar skdmskksksks uc kısmı kocaman oldu ne bilim eski kadın memelerine döndü ya .
Of ben hiç açamadığım için cam kapıYıkayım da görümcem ütülesinev temizliğini de pencereler kapanınca ağustosun sonuna doğru düşünüyorum tekrar tozdan batmasın
Aynen biraz cefasını çeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?