Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Amaaann hep bu kocalar üzülmesin diye biz üzülüyoruz Ben hep mesafe taraftarıyım ya. Çok samimi olmaya da aranın kötü olmasına da gerek yok. İdare edilsin yeter işte
Yani çok kalp kırıcı bir durum olmadığı sürece böyle devam yani dediğim gibi ben de yanlış anlıyor olabilirim. Dengeye çok dikkat ettim ayda 1 kez annemlere gittiysem 1 kez de onlara gittim eşimle ailesi tartışınca hep yapıcı davrandım gönül alması için ikna ettim. Bundan sonra da aynen devam ama baktım çok rahatsız oluyorum kibar bi dille eşime açıklarım. Bebek konusunda mesela anlaşmazlık çıkmadan söylesin ailesine öpmesinler eldiven giydirmiyorum diye benimle inatlaşmasınlar yeter

Bebişler gelmeden analarını düşünüyor diyelim benim göbeğimde falan çatlak yok bacaklarımda var mor mor böyle şortlara eteklere veda ettik oğlan çocuğu işte kıskandı diyorum
Benimde henüz karnımda yok ama genetik diyorlar annemin karnında baya var korkmuyor değilim benim bacaklar değilde göğüslerim baya alttan başladı yırtılmaya yanlara doğru gelmeye başladı nerede o eski dik gögüsler

Canım demir eksikliği de etkiliyormus bak belki o tarz bir durum da olabilir takviye alıyor musun demir için

Ay bende ağlıcam bigün bu yüzden. Teyzelerim anneannem 7-8 çocuk doğurmuşlar , tek bir çatlak yok, annemde var. Sanırım benim de karnım çatlayacak. Bide göğüslerim konusunda bende çok üzülüyorum. Hep iriydi evlenmeden önce bile 85b takardım ama altında kalem durmazdı. Şimdi 90 d cup aldım salsam sanki dizlerime kadar gidecek, uçları avucumun içi kadar büyüdü ve rengi çokk koyulaştı, pembe hallerini hatırladıkça gerçekten moralim bozuluyor. Doğurma emzirme işleri bittiği zaman düzelmezse direk estetik

Ben o işlerimi anneme devrettim o çok güzel yapıyor birkaç haftaya biz de başlayacağız ben de o zamana dek kıyafet işlerini bitireceğim sonra ver elini yaz sonu ev temizliği ben eve misafir kabul etmeyeceğimi herkese söyledim aşırı rahatım o yüzden ben hamileyken beni bir kere arayıp sormadınız utanmadan bebek görmeye mi geleceksiniz altınınız inciniz sizin olsun ben evime misafir kabul etmiyorum çok isteyen hastane odasına gelir görür bir daha da yok dedim kimse sesini çıkaramadı o yüzden hiç ikramlık derdim yok çok şükür. hem doğurup hem milleti eğlemeyeceğim bir de üzerine beğenmezler dünyanın lafı sözü hepsinden kurtuldum kendimize yemek için hazırlık yapacağız sadece bebekten vakit bulup yapamazsam bir şeyler diye. sarma köfte mantı tavuk falan derken zaten dolar dolaplar Allah’ın izniyle

Askım zaten çoğu misafire değil de biz yiyelim diye ya Gelirse kuzenler yakın arkadaşlar gelir eve, covidden sonra çok şükür kalmadı böyle işler.. Hepimiz aynı niyetle yapmışız uykusuz yorgun oluruz vaktimiz olmaz hazır yemeği biz de hazırlarız babişler de yapabilir çok büyük kolaylık oluyor gerçekten

Ben de makinenin her gözüne biraz beyaz sirke koydum biraz da içine sonra glint varya temizleyici ana yıkama gözüne onu koyup 90 derecede çalıştırdım 1 saat makine yepyeni olmuş sonra da kıyafetlerini attım hassas 30 derece 800 devire yıkadım yumuşatıcı gözüne azıcık beyaz sirke koydum yumuşatıcı kullanmama gerek kalmadı bir de kıyafetleri hem ön yıkama hem ilave su sonra bitince de durulama programı ile geçtim artık falan kalmadı ütü var işte bir tek… onu Dün kafama estiler valla renk bile ayırmadan topluca attım

Amaaann hep bu kocalar üzülmesin diye biz üzülüyoruz Ben hep mesafe taraftarıyım ya. Çok samimi olmaya da aranın kötü olmasına da gerek yok. İdare edilsin yeter işte
Koca tarafından sadece kocamla görüşüyorum

Oooo ben baya geri kalmışım kahvaltı yapıp bilgisayardan biraz işlere bakıp yatıyorum sonra akşam yemeği yapıp tekrar yatıyorum yemek yiyip tekrar yatıyorum sadece kıyafet etiketlerini kestim

Oooo ben baya geri kalmışım kahvaltı yapıp bilgisayardan biraz işlere bakıp yatıyorum sonra akşam yemeği yapıp tekrar yatıyorum yemek yiyip tekrar yatıyorum sadece kıyafet etiketlerini kestim
Hahah bir başlasan gerisi çok kolay geliyor halledelim de sonra yatarız zaten

Senin zaten güzelmiş boyutu e şimdi birde büyüdü bol bol yağlan belki çatlamaz canım . Benimki baya çatladı çok büyük değildi evlendikten sonra 80 b felan takıyordum güzel dik duruyordu şuan tam anlattığın gibi altına kalem değil kalemlik yok onuda tutar skdmskksksks uc kısmı kocaman oldu ne bilim eski kadın memelerine döndü ya .

bebek yağı+nemlendirici sürüyorum ama bakalım sonumuz estetik olacak gibi ya hayırlısı

Yıkayım da görümcem ütülesin ev temizliğini de pencereler kapanınca ağustosun sonuna doğru düşünüyorum tekrar tozdan batmasın

Aynen biraz cefasını çeksin
Of ben hiç açamadığım için cam kapı havalandırıp hemen geri kapatıyorum ev sıcak olacak diye jajsks. Ütüyü kesinlikle ver birine yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…