Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Of ben hiç açamadığım için cam kapı havalandırıp hemen geri kapatıyorum ev sıcak olacak diye jajsks. Ütüyü kesinlikle ver birine yapsın
Bebekle ilgili alışveriş ve yıkama işi hariç herşeyi başkalarına yaptırıyorum büyük temizliğede yardımcı abla çağıracağım tamam bide doğuma gitmeden 1-2 gün önce normal süpürüp sildiririm evi birine tamamdır

İşte bu konuda biraz görev eşine düşüyor gibi. Sen yüz göz olmadan eşine söylesen bunları. Sana darılırlar ama oğullarına bi şey diyemezler. Sonuçta dudaklarında bir uçuk bile olsa Allah korusun bebek için felaket olur. Sana kötü haberi vereyim bebek konusunda çok karışıyorlar ya benim kendi öz annem bile işte hastaneye şunu götürelim bebeğe şöyle yapalım böyle yapalım şeker bilmem ne diye planlar yapıyor şimdiden kırmadan nasıl reddedicem onu düşünüyorum bende

Açık açık böyle diyebiliyorsan vallahi helal olsun diyorum sana

bebek yağı+nemlendirici sürüyorum ama bakalım sonumuz estetik olacak gibi ya hayırlısı
Bende weledanın hamilelik yapısını kullanıyorum hergün banyodan sonra nemli vucüta sürmek lazımmış .. onun çekmesini beklemek lazımmış ay evet hepimiz çatlayacağız galiba . En ufak işte bacaklar kalça göğüs bile çatlıyor .

Canım demir eksikliği de etkiliyormus bak belki o tarz bir durum da olabilir takviye alıyor musun demir için
sidefer diye bir ilac vermisti doktorum, onu kullaniyorum. fakat ben ilac icmekten nefret eden bir insan oldugum icin, yedigime ictigime spora vs. dikkat edip ilaclarin verilen dozdan daha az kullanirim hep. yaptigim dogru demiyorum tabii ki ama ilaclardan nefret ediyorum. ayda bir ilcemizdeki dahiliye doktorundan detayli kan tahlili isteyip var mi bir problem diye kendimce kontrol altinda kalmaya calisiyorum. hamilelikten once de boyleydim; 3 ayda bir seker, tiroid, demir, kolestrol, vitaminler vs. baktirip birinden birine bir sey olmussa, ona uygun yasam tarzina gecmeye calisiyordum hep. cok sukur bu aya kadar tahlillerde absurt bir sey cikmadi ama dedigin gibi minnos buyudugu icin demirim yetmiyor belki de. bakalim yarin ogrenecegim. cok sag ol canim

Açık açık böyle diyebiliyorsan vallahi helal olsun diyorum sana
Benim dilimin kemiği o kadar yoktur ki ama bence en büyük desteğim eşim ve annem. yani ben bunu söylediğimde beni azarlayan bir eşim ya da annem olsaydı yanımda ya da dediğim şeyleri hafifletip yumuşatmaya çalışan belki bu kadar rahat haksızlıklara karşı gelemezdim bilirler ki ben boşuna asla kalp kırmam sesimi öyle gereksiz yere yükseltmem . Bir şeye tepki verdiysem konuyu daha bilmeden haklı olduğumu bilirler çünkü saflık derecesinde toleranslı birisiyim maalesef… çok kullanıldı bu huyum. Sırası geleni haşlıyorum şimdi işte kotamız doldu iyice tahammül edemiyorum

Ben de de göğüslerde çatlak oldu bir sürü yağ sürmeme rağmen olsun artık kızımdan hatıra diyelim

ben açık açık söyledim hatta şöyle oldu olay kuzenimin eşi bebiş için sarı tülbent işleyip göndermek istemiş, direk reddetmedim göndermek istiyorsa hatıra olarak saklarım ama örtmem bir şey diye. Annem kızdı "UYURKEN" örtecekmişim çocuk sarılık olurmuş. Anne dedim bir bez parçası mı engelleyecek, ben kendi hastalarıma kızıyordum örtmeyin diye kaldırıyordum dedim. E sen hemşireysen ben de tecrübeliyim diyor. Sabır çektim içimden diyorum ki daha doğmadan böyleyse üşüyor diye giydirmeye de çalışırlar, eldiven de giydirirler, belki aklıma gelmeyen neler vardır. Eşime kibarca söyledim ben o an lohusalık aklıyla kavga eder kalp kırarım sen engel ol sana kimse bir şey demez diye, onun ailesi de cinsiyeti öğrenmeden önce şöyle bir şey attılar ortaya, çocuğun ağzına kim tükürürse huyu ona benzermiş, bizimki de görümcemle kavgalı tutturdu kız olursa ben tükürcem diye, eşim de duyunca annesi dedi ki önce ben tüküreyim bari bana benzesin allahım ben şaşkınlıktan dondum sadece dinliyorum bakakaldım.. Neyse sağolsun gereken cevabı verdi öpülmeyecek sigara içince yanına yaklaşılmayacak vs diye de ekledi. Eşe çok görev düşüyor bu konuda aileler bizde kalmasın gece eve gitsinler diye de ona söyledim ailesine söylesin

çok kilo da almadım aslında sadece 3 kilo ama çatlıyor nedense. Ben de günlük duş aldığım için duştan sonra sürüyorum hem nemlendirmiş oluyorum hem yağ sürünce nem olduğu gibi kalıyor

Tükürtmeyip benim çocuğumun eşi benzeri olmayacak çünkü ben doğurdum diyin Allah sabır versin size gerçekten demekki herkesin başında var bu modellerden yalnız değilim

Malesef yavrum şekerimiz yüksek ayrıca doymuyoruz da doktorum yurt dışında pazartesi haftaya kontrolüm var hafta içi gelip mesajı görür bakalım ne olacak diyetisyenle olacak iş değil gibi

Malesef yavrum şekerimiz yüksek ayrıca doymuyoruz da doktorum yurt dışında pazartesi haftaya kontrolüm var hafta içi gelip mesajı görür bakalım ne olacak diyetisyenle olacak iş değil gibi
Bence de diyetisyenle de olacak gibi değil bakalım ne olacak halimiz

Hahha senin iş iyiymiş plan programa göre ilerlersin işte mis gibi çok geçe bırakmadan

Çok yorucu sürekli takip etmek zorunda olmak gerçekten . İnsülin başlayınca nasıl oluyor ozaman istediklerinden yiyebiliyormuşum yada yine hala dikkat edip diyet gibimi besleniyorsun
Malesef canım ben yeriz diye düşünüyordum ama öyle değil bu sefer şekerin alt üst olur. İnsilün şekerin daha çabuk düşmesine yardımcı olur üzüm sürmez emilimi şekerin böylelikle. Ama sen tatlı yiyip sonra bide insilün yaparsan hızlı yükselip hızlı düşeceği için daha kötü oluyor. İnsilinde yine diyetle ilerliyoruz ama insülin bizim ani şeker yükselmemizi azaltıyor. Tabi bu hiç yememek demek değil. Meyve tüketebiliyoruz ve arada tok karınla tatlı yenebilir ama yine porsiyon komtrolüyle

çok kilo da almadım aslında sadece 3 kilo ama çatlıyor nedense. Ben de günlük duş aldığım için duştan sonra sürüyorum hem nemlendirmiş oluyorum hem yağ sürünce nem olduğu gibi kalıyor
Aşkım aynı 58 le gebe kaldım 63 olmuştum şimdi 62.300 felan oldum geri bende almadım ama çatladı göğüslerim .. yani kilo veya yağ kullanmamada bakmıyor çatlamak için sebep arasam çatlıyorlar

Bazı meyveler beni aşırı yükseltmiyor aslında ama ne bilim bir kek vs ortamlara gitince insan uzanmak istiyor oda birşeydir canım en azından az az onlardan nefsini köreltsin yeter.

Tükürtmeyip benim çocuğumun eşi benzeri olmayacak çünkü ben doğurdum diyin Allah sabır versin size gerçekten demekki herkesin başında var bu modellerden yalnız değilim
yok yok hiç birimiz yalnız değiliz herkesin bir derdi var benimki pipili olunca vazgeçtiler tükürme işinden zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…