Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Ben evdeyim bütün gün canım sıkıldıkça bişey yapıyorum bana bulaşık demesinler geri kalan her işi bayıla bayıla yaparım ama bulaşık diyince elim ayağım tutmuyor
Üf bana da ütü. Sen ütü yap ben bulaşığı sabaha kadar yıkarım hajdksk su olsun bana suyla alakalı her işi yaparım ama ütü denilince tepem atıyor. Bebenin kıyafetlerini de annemin zoruyla ütülüycem

Ben onu da tek seferlik yaptım ya bu sıcakta da cidden çekilmiyor. Bebek çeyizi gibi bişey yapcaklar ördüklerini vs getirecek anneanne babaanne, düzgün görsünler sonrası önemli değil nolcak sanki

Ben onu da tek seferlik yaptım ya bu sıcakta da cidden çekilmiyor. Bebek çeyizi gibi bişey yapcaklar ördüklerini vs getirecek anneanne babaanne, düzgün görsünler sonrası önemli değil nolcak sanki
Aynen öyle ayrıca bebek mi bakalım ütü mü ilerleyen zamanlar da 1 kere yeter. Eveet ilk bi görsünler yeter bence de

Ben evdeyim bütün gün canım sıkıldıkça bişey yapıyorum bana bulaşık demesinler geri kalan her işi bayıla bayıla yaparım ama bulaşık diyince elim ayağım tutmuyor
Kız bende evdeyim ama ne bilim sanki sürekli evdeyim ama değilim doktorlar çok yoğunlaştı endokrin ayrı Perinatoloji ayrı diabetoloji ayrı eh kadındoğumcu zaten var bende birde hematoloji var git git bitmiyor sanki ama haklısın yavaştan yapmak lazım bir kaç birşey. Su böreğini fealan hazır alıyorum zaten sigara böreği yaparım ( inş doğumdan sonra yiyebilirim) amin bir kurabiye denerim tatlı ve tuzlu , biraz poğaça yani bunların hazır olması büyük bir nimet

Belki kafan da dağılır yaparken eminim bu doktor diyabet meseleleri çok bunaltmıştır

Bende yıkamaya başlayım o zaman
2 gündür mutfaktaydım buzdolabını temizledim, mutfak dolap içlerini bi temizledim tekrar düzenledim. Bugün yatak odası giyinme odası perdelerini yıkıyorum kocayı çalıştırıyorum as diye haftaya da birkaç halı var onları makineye atıp yıkıycam bebek kıyafetleri. Büyük işlerim bitiyor.

Kızlar kıyafetleri 30 derecede antialerji programında yıkadım yumuşatıcı da koymadım sadece granül sabun. Ütülerken de buharsız ütüledim niye bilmiyorum ama bide yıkamadan önce marketten makine temizleyici alıp 60 derecede boş çalıştırdım daha önce ayakkabı falan çok yıkadım çünkü Size de fikir olur belki

Başla başla ağırlaşmadan bitsin işler

çantayı tamamlayamadım işte hastane çıkışı battaniye falan bebek çeyizinde görünecek diye ama 10 dklık iş
Hemen bitiyor zaten minik minik pıt pıt ama çok güzel bi his onları ütülemek falan normalde ütüden nefret eden insana bile severek ütü yaptırır bu his seve okşaya ütü yapıyosun hayatında belki de ilk defa

Ay sorma koklaya koklaya ütüledim arada zorla babasına da koklattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…