Üf bana da ütü. Sen ütü yap ben bulaşığı sabaha kadar yıkarım hajdksk su olsun bana suyla alakalı her işi yaparım ama ütü denilince tepem atıyor. Bebenin kıyafetlerini de annemin zoruyla ütülüycemBen evdeyim bütün gün canım sıkıldıkça bişey yapıyorumbana bulaşık demesinler geri kalan her işi bayıla bayıla yaparım ama bulaşık diyince elim ayağım tutmuyor
Ben şimdilik bişey söylemedim çok rahatsız olursam artık susmazlarsa bi yoklarımArada kalıyor işte o da çok kötü ben acıyorum eşime böyle zamanlarda hsjdjs dağ gibi adamsın valla üzülüyorum kocam diyorum
Ben onu da tek seferlik yaptım ya bu sıcakta da cidden çekilmiyor. Bebek çeyizi gibi bişey yapcaklar ördüklerini vs getirecek anneanne babaanne, düzgün görsünler sonrası önemli değil nolcak sankiÜf bana da ütü. Sen ütü yap ben bulaşığı sabaha kadar yıkarım hajdksk su olsun bana suyla alakalı her işi yaparım ama ütü denilince tepem atıyor. Bebenin kıyafetlerini de annemin zoruyla ütülüycem
Aynen öyle ayrıca bebek mi bakalım ütü mü ilerleyen zamanlar da 1 kere yeter. Eveet ilk bi görsünler yeter bence deBen onu da tek seferlik yaptım ya bu sıcakta da cidden çekilmiyor. Bebek çeyizi gibi bişey yapcaklar ördüklerini vs getirecek anneanne babaanne, düzgün görsünler sonrası önemli değil nolcak sanki
Kız bende evdeyim ama ne bilim sanki sürekli evdeyim ama değilim doktorlar çok yoğunlaştı endokrin ayrı Perinatoloji ayrı diabetoloji ayrı eh kadındoğumcu zaten var bende birde hematoloji var git git bitmiyor sanki ama haklısın yavaştan yapmak lazım bir kaç birşey. Su böreğini fealan hazır alıyorum zaten sigara böreği yaparım ( inş doğumdan sonra yiyebilirim) amin bir kurabiye denerim tatlı ve tuzlu , biraz poğaça yani bunların hazır olması büyük bir nimetBen evdeyim bütün gün canım sıkıldıkça bişey yapıyorumbana bulaşık demesinler geri kalan her işi bayıla bayıla yaparım ama bulaşık diyince elim ayağım tutmuyor
Belki kafan da dağılır yaparken eminim bu doktor diyabet meseleleri çok bunaltmıştırKız bende evdeyim ama ne bilim sanki sürekli evdeyim ama değilim doktorlar çok yoğunlaştı endokrin ayrı Perinatoloji ayrı diabetoloji ayrı eh kadındoğumcu zaten var bende birde hematoloji var git git bitmiyor sanki ama haklısın yavaştan yapmak lazım bir kaç birşey. Su böreğini fealan hazır alıyorum zaten sigara böreği yaparım ( inş doğumdan sonra yiyebilirim) amin bir kurabiye denerim tatlı ve tuzlu , biraz poğaça yani bunların hazır olması büyük bir nimet
Yaa oğlumuz mutlu mesut yaşıyor bırakalım müdahale etmeyelim ağzımızı açmayalım da huzurumuz kaçmasın diyemiyorlar yaBen şimdilik bişey söylemedim çok rahatsız olursam artık susmazlarsa bi yoklarımAdamı boştan yere darlamayım ayol
TeşekkürlerAralarına yağlı kağıt koydum, yapışmadan donarlarsa sorun olmuyor hemen ayrılıyor, sadece kızartırken hem çok derin yağda kızartmıyorum hem de çözülmeden kızartıyorum peynirler patlayıp sıçramıyor
Yaaa ben geç kalmışımBen yıkadım kuruttum ütüledim çok şükür o dertten kurtuldum
Bende yıkamaya başlayım o zamanBu haftaaaaaaabeklediğim birkaç kargo var onlar gelsin hemen başlıyorum ben bu hafta bitiriyorum kıyafeti
Ben hastane çantamı bile hazırladım ay her an tetikte olayım diyeBen yıkadım kuruttum ütüledim çok şükür o dertten kurtuldum
2 gündür mutfaktaydım buzdolabını temizledim, mutfak dolap içlerini bi temizledim tekrar düzenledim. Bugün yatak odası giyinme odası perdelerini yıkıyorum kocayı çalıştırıyorum as diyeBende yıkamaya başlayım o zaman
Başla başla ağırlaşmadan bitsin işlerBende yıkamaya başlayım o zaman
çantayı tamamlayamadım işte hastane çıkışı battaniye falan bebek çeyizinde görünecek diye ama 10 dklık işBen hastane çantamı bile hazırladım ay her an tetikte olayım diye
Bunalttı aşkım sormaBelki kafan da dağılır yaparken eminim bu doktor diyabet meseleleri çok bunaltmıştır
Ya ben kocamın morali bozulmasın diye susuyorum amaan diyip geçiyorum işte onlar ancak hevesimi kursağımda bıraksınYaa oğlumuz mutlu mesut yaşıyor bırakalım müdahale etmeyelim ağzımızı açmayalım da huzurumuz kaçmasın diyemiyorlar ya
Bebişler gelmeden analarını düşünüyor diyelimBunalttı aşkım sormahamilelikte canının istediğini yemek sanan bana fit olma şoku dkdksökz
Hemen bitiyor zaten minik minik pıt pıt ama çok güzel bi his onları ütülemek falanBaşla başla ağırlaşmadan bitsin işler
çantayı tamamlayamadım işte hastane çıkışı battaniye falan bebek çeyizinde görünecek diye ama 10 dklık iş
Ay sorma koklaya koklaya ütüledimHemen bitiyor zaten minik minik pıt pıt ama çok güzel bi his onları ütülemek falannormalde ütüden nefret eden insana bile severek ütü yaptırır bu his seve okşaya ütü yapıyosun hayatında belki de ilk defa
Amaaann hep bu kocalar üzülmesin diye biz üzülüyoruzYa ben kocamın morali bozulmasın diye susuyorum amaan diyip geçiyorum işte onlar ancak hevesimi kursağımda bıraksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?