2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Yok aşkım memenin büyüklüğüyle asla alakası yok kesinlikle .. tamamen vucütla alakalı birşey bu süt olayı ya kafaya takmadım aslında sadece merak ettim çünki mesela o başlarda olan bendeki sancılı göğüsler zamanla indi . Başlarda yürürken göğüslerim ağrırdı

Bence şöyle önemli. Eğer 1. saatte tokluk yüksekse en azından 2. ve 3. saatte düşürmek adına takip yapmak önemli. Ben dün bol bol yürüdüm, merdiven indim çıktım, bol su içerek idrara çıktım daha sonra takiple birlikte düşürdüm. En azından kaç saat yüksek olduğunu görüyorsun o açıdan önemli balım

Ama hamileliğin ilk başı kuzum hormonel olarak alışma dönemimizdi vücut neye uğradığını şaşırıyordu yüksek progesterondan dolayı. Şu an çok normal öyle ağrılı, acılı hissetmemek endişe etme sen gelir allahın izniyle

LadyNurr L limonlupastaa @gkc5 kızlar naptınız hareketler düzeldi mi
Yani bende şöyle oldu gece bir tık hareketlendi ama gerçekten bazı günlerdeki o pata küte girişmesi yoktu az kıpırtılı geçirdik günü nazlandı biraz . Bir günleri diğerini tutmuyor bu bebeklerin

Ya işte bende dedim doktoruma bazen 2 ci saatler daha yüksek va diye bizim için kritik olan 1 ci saat dedi yapmayın bakmayın vs dedi ama tatmin olmadım ki zaten yapıp takipte kalıyorum bende dün salonun içinde deli gibi ileri geri yaptım baya bir Antalya cıvıl cıvıldır akşamları ,Almanya maalesef sessizliğe bürünüyor akşam 8/9 dan sonra

Ay tabi başlarda fazla hormon yüklemesi vs oluyor karşılaştırmak saçma . Zaten okadar iğnem ilacım vardı 13 haftaya kadar kullandığım onlarında etkis büyüktür

Sormaaaa hayat geceye kadar devam ediyor cıvıl cıvıl ve çok sıcak evet canım sizin oralar maalesef öyle sakin, sessiz yaşantı alışık olmak lazım o düzene de. Aşkım boşver ne diyorsa onu uygula geç sen. Baktın yükseldi hissettin yürü, hareket et. Evde dahi hareket öneriyorlar çıktığı zaman. Az kaldı zaten geçecek inşallah bu derdimiz

Evet ya güzel oluyor ben seviyorum o cıvıltıyı .. burada resmen sabah iş var piskolojisinden insanlar 9 dan sonra evden çıkmıyor bir yere gitmiyor. Orada herkes çalışıyor ama bu piskolojide değiller tabi havaylada alakalı sıcak insan gün içerisinde evde işyerinde bunalıp akşam kendini sahile atıyor ..

Yani bende şöyle oldu gece bir tık hareketlendi ama gerçekten bazı günlerdeki o pata küte girişmesi yoktu az kıpırtılı geçirdik günü nazlandı biraz . Bir günleri diğerini tutmuyor bu bebeklerin
Ben dayanamadım doktora geldim valla sabah namazına kalktığımda karnım taş gibiydi ama böyle çocuğun tüm uzuvlarını görüyorum öyle belli dışardan. Sonra biraz gevşedi ama hareket hissedemedim. Sabah 8 gibi uyandım yokladım yine hareket yoktu. Soğuk su içtim falan en son pilates topunda bişeyler yaptım onda da hareket etmeyince eşime dedim kalk gidelim o tepinmeye tepki vermeyince endişelendim iyice. Arabaya bindik 2 metre sonra kıpırdanmaya başladı ama tatmin olmadım tabi çünkü dediğin gibi diğer günlerle alakası yok. Bekliyorum şimdi doktoru bakalım çok da sıra var

Ayy haber et canım .. ben plasenta ya denk geliyordur hareketleri diye avunuyorum .. ya çok doktora gitmekte istemiyorum adam bıkıcak benden

Süt konusunu kafanıza takmayın ben ilk gün üzüldüm yok diye hatta sağdım sonraki gün 3 saate bir sağmayı denedim damla damla geldi şimdi ise geliyor götürüyorum bebeklere. Hatta asla emzirmem göğsüm ağrıyor demiştim ya bebek için olunca ağrımıyor bence

Kızlar bir sorum olacak size benim göbek deliğinin çevresi aciyor derim aciyor böle dokununca kıyafet sürtünmesinde bile

Eşimin tüm akrabaları İngiltere’de yaşıyor buraya geldikleri zaman akşam kahve içmeye, yemek yemeye, vakit geçirmek için dışarı çıkıyoruz gidiyoruz çok mutlu oluyorlar. Orada pub a döndüğü için yaşam ve dediğin gibi sabah iş var diyerek çok sessiz sakin yaşıyorlar hayatlarını. Biz de maşallah 1 de sokaklardayız eşim, ben, köpeğim sürtüyoruz

Ben de gece uyandım karnım patlayacak gibiydi ve midemin çevresinde baya ağrı vardı çok korktum uyumuşum sonra normaldi. Gittiğin iyi olmuş canım her şeyi denemişsin inşallah sadece naz yapıyordur bebek, yerleri de daraldı. Bize de haber ver mutlaka

Ya ne güzell vallahi hayranım .. ben işe gidecekken 23 felan olup uyuyamayınca strese giriyorum bu ülke piskolojimi bozdu

Lioo ben listeyi güncellemediğimi farkettim şimdi
Bizim bebişimiz kız olacak isminide Arven düşünüyoruz

Canım ben de marketlerde prematüre olanlardan bulamadım 0 numara. 1 numara da görememiştim. İnternetten sipariş verdim. Sen de o şekilde yapabilirsin sıcakta gezip bunalmamış olursun hem
Öyle yapicam muhtemelen neden marketlerde yok anlamadım herkes 0-1numarami almiş kalmamiş hiç bir markette en iyisi internetten sipariş vermek

Günaydin kizlar Dün midem kazinmişti süt içtim yatmadan 1saat önce filan önce sabah açlik şekerim 99 çikmişNolcak bizim bu şekerle imtihanimiz umarım kuzularimizi etkilemiyordur çok endişeliyim bu konuda. LadyNurr L luckykus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…