Yok aşkım memenin büyüklüğüyle asla alakası yok kesinlikle .. tamamen vucütla alakalı birşey bu süt olayıBenim eskiye göre memelerim büyüdü, kahverengi kısım da aynı şekilde büyük. Hamile kalmadan önce memelerim gerçekten küçücüktü o yüzden gözle görülür büyüme var, sütyen bedenlerim bile değişti. Süt konusunu bilemiyorum sızıntı şeklinde süt gelme falan filan yok. Bence doğumdan sonra gelir kızlar dert etmeye gerek yok stres yaparız kafaya takarsak. Ki küçük meme büyük memeyle de alakalı değil bu emzirme muhabbeti bence onu da takmayın
Bence şöyle önemli. Eğer 1. saatte tokluk yüksekse en azından 2. ve 3. saatte düşürmek adına takip yapmak önemli. Ben dün bol bol yürüdüm, merdiven indim çıktım, bol su içerek idrara çıktım daha sonra takiple birlikte düşürdüm. En azından kaç saat yüksek olduğunu görüyorsun o açıdan önemli balımGeç düşme beni benden aldıay panik oldum neyse yatarken 106 ya indi anlamsız bir şekilde . Benim doktorum aslında kesinlikle 2/3 saat ölçümü istemiyor ama ben yapıyorum neden bilmiyorum. Onlar 1 ci saat ok se tamammyapma bırak diyorlar
Ama hamileliğin ilk başı kuzum hormonel olarak alışma dönemimizdi vücut neye uğradığını şaşırıyordu yüksek progesterondan dolayı. Şu an çok normal öyle ağrılı, acılı hissetmemek endişe etme sen gelir allahın izniyleYok aşkım memenin büyüklüğüyle asla alakası yok kesinlikle .. tamamen vucütla alakalı birşey bu süt olayıya kafaya takmadım aslında sadece merak ettim çünki mesela o başlarda olan bendeki sancılı göğüsler zamanla indi . Başlarda yürürken göğüslerim ağrırdı
Yani bende şöyle oldu gece bir tık hareketlendi ama gerçekten bazı günlerdeki o pata küte girişmesi yoktuYani doktora gitmekten vazgeçirecek seviyeye geldi diyebilirim ama dünle ya da önceki günlerle de alakası yok halaYürüyüşe çıkalım dedim biraz, karnım yürürken öyle sertleşti ki nerdeyse yürüyemeden döndük, onu da anlamadım. Bir de böyle 5-10 saniye süren bi acı hissediyorum karnımın çeşitli yerlerinde. Şu braxton hicks zımbırtısı olabilir diye düşünüyorum ilk defa yaşıyorum Sabah ola hayrola diyorum namazı kılıp direkt uyuycam, bu gün bitsin Sen ne durumdasın, var mı değişiklik ?
Bence şöyle önemli. Eğer 1. saatte tokluk yüksekse en azından 2. ve 3. saatte düşürmek adına takip yapmak önemli. Ben dün bol bol yürüdüm, merdiven indim çıktım, bol su içerek idrara çıktım daha sonra takiple birlikte düşürdüm. En azından kaç saat yüksek olduğunu görüyorsun o açıdan önemli balım
Ya işte bende dedim doktoruma bazen 2 ci saatler daha yüksek va diye bizim için kritik olan 1 ci saat dedi yapmayın bakmayın vs dedi ama tatmin olmadım ki zaten yapıp takipte kalıyorumAma hamileliğin ilk başı kuzum hormonel olarak alışma dönemimizdi vücut neye uğradığını şaşırıyordu yüksek progesterondan dolayı. Şu an çok normal öyle ağrılı, acılı hissetmemek endişe etme sen gelir allahın izniyle
Sormaaaa hayat geceye kadar devam ediyor cıvıl cıvıl ve çok sıcakYa işte bende dedim doktoruma bazen 2 ci saatler daha yüksek va diye bizim için kritik olan 1 ci saat dedi yapmayın bakmayın vs dedi ama tatmin olmadım ki zaten yapıp takipte kalıyorumbende dün salonun içinde deli gibi ileri geri yaptım baya bir Antalya cıvıl cıvıldır akşamları ,Almanya maalesef sessizliğe bürünüyor akşam 8/9 dan sonra
Evet ya güzel oluyor ben seviyorum o cıvıltıyı .. burada resmen sabah iş var piskolojisinden insanlar 9 dan sonra evden çıkmıyor bir yere gitmiyor. Orada herkes çalışıyor ama bu piskolojide değiller tabi havaylada alakalı sıcak insan gün içerisinde evde işyerinde bunalıp akşam kendini sahile atıyor ..Sormaaaa hayat geceye kadar devam ediyor cıvıl cıvıl ve çok sıcakevet canım sizin oralar maalesef öyle sakin, sessiz yaşantı alışık olmak lazım o düzene de. Aşkım boşver ne diyorsa onu uygula geç sen. Baktın yükseldi hissettin yürü, hareket et. Evde dahi hareket öneriyorlar çıktığı zaman. Az kaldı zaten geçecek inşallah bu derdimiz
Ben dayanamadım doktora geldim valla sabah namazına kalktığımda karnım taş gibiydi ama böyle çocuğun tüm uzuvlarını görüyorum öyle belli dışardan. Sonra biraz gevşedi ama hareket hissedemedim. Sabah 8 gibi uyandım yokladım yine hareket yoktu. Soğuk su içtim falan en son pilates topunda bişeyler yaptım onda da hareket etmeyince eşime dedim kalk gidelim o tepinmeye tepki vermeyince endişelendim iyice. Arabaya bindik 2 metre sonra kıpırdanmaya başladı ama tatmin olmadım tabi çünkü dediğin gibi diğer günlerle alakası yok. Bekliyorum şimdi doktoru bakalım çok da sıra varYani bende şöyle oldu gece bir tık hareketlendi ama gerçekten bazı günlerdeki o pata küte girişmesi yoktuaz kıpırtılı geçirdik günü nazlandı biraz . Bir günleri diğerini tutmuyor bu bebeklerin
Ayy haber et canım .. ben plasenta ya denk geliyordur hareketleri diye avunuyorum .. ya çok doktora gitmekte istemiyorum adam bıkıcak bendenBen dayanamadım doktora geldim valla sabah namazına kalktığımda karnım taş gibiydi ama böyle çocuğun tüm uzuvlarını görüyorum öyle belli dışardan. Sonra biraz gevşedi ama hareket hissedemedim. Sabah 8 gibi uyandım yokladım yine hareket yoktu. Soğuk su içtim falan en son pilates topunda bişeyler yaptım onda da hareket etmeyince eşime dedim kalk gidelim o tepinmeye tepki vermeyince endişelendim iyice. Arabaya bindik 2 metre sonra kıpırdanmaya başladı ama tatmin olmadım tabi çünkü dediğin gibi diğer günlerle alakası yok. Bekliyorum şimdi doktoru bakalım çok da sıra var
Eşimin tüm akrabaları İngiltere’de yaşıyor buraya geldikleri zaman akşam kahve içmeye, yemek yemeye, vakit geçirmek için dışarı çıkıyoruz gidiyoruz çok mutlu oluyorlar. Orada pub a döndüğü için yaşam ve dediğin gibi sabah iş var diyerek çok sessiz sakin yaşıyorlar hayatlarını. Biz de maşallah 1 de sokaklardayız eşim, ben, köpeğim sürtüyoruzEvet ya güzel oluyor ben seviyorum o cıvıltıyı .. burada resmen sabah iş var piskolojisinden insanlar 9 dan sonra evden çıkmıyor bir yere gitmiyor. Orada herkes çalışıyor ama bu piskolojide değiller tabi havaylada alakalı sıcak insan gün içerisinde evde işyerinde bunalıp akşam kendini sahile atıyor ..
Yani bende şöyle oldu gece bir tık hareketlendi ama gerçekten bazı günlerdeki o pata küte girişmesi yoktuaz kıpırtılı geçirdik günü nazlandı biraz . Bir günleri diğerini tutmuyor bu bebeklerin
Ben dayanamadım doktora geldim valla sabah namazına kalktığımda karnım taş gibiydi ama böyle çocuğun tüm uzuvlarını görüyorum öyle belli dışardan. Sonra biraz gevşedi ama hareket hissedemedim. Sabah 8 gibi uyandım yokladım yine hareket yoktu. Soğuk su içtim falan en son pilates topunda bişeyler yaptım onda da hareket etmeyince eşime dedim kalk gidelim o tepinmeye tepki vermeyince endişelendim iyice. Arabaya bindik 2 metre sonra kıpırdanmaya başladı ama tatmin olmadım tabi çünkü dediğin gibi diğer günlerle alakası yok. Bekliyorum şimdi doktoru bakalım çok da sıra var
Ya ne güzell vallahi hayranım .. ben işe gidecekken 23 felan olup uyuyamayınca strese giriyorumEşimin tüm akrabaları İngiltere’de yaşıyor buraya geldikleri zaman akşam kahve içmeye, yemek yemeye, vakit geçirmek için dışarı çıkıyoruz gidiyoruz çok mutlu oluyorlar. Orada pub a döndüğü için yaşam ve dediğin gibi sabah iş var diyerek çok sessiz sakin yaşıyorlar hayatlarını. Biz de maşallah 1 de sokaklardayız eşim, ben, köpeğim sürtüyoruz
Kahvaltıdan sonra bir iki hareket çektiİnşallah bugün bol tekmeli olur
Öyle yapicam muhtemelen neden marketlerde yok anlamadım herkes 0-1numarami almiş kalmamiş hiç bir markette en iyisi internetten sipariş vermekCanım ben de marketlerde prematüre olanlardan bulamadım 0 numara. 1 numara da görememiştim. İnternetten sipariş verdim. Sen de o şekilde yapabilirsin sıcakta gezip bunalmamış olursun hem
Çok fena kaşınıyor bazı akşamlar acaba gelen sıvıdan dolayı mı kaşınıyor bilemiyorumEh süttür canım o normalde yoksa şimdi olan birşeyse kesinlikle süttür .. ama sen Ozmaan dikkat et fazla kaşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?