Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Stres kesinlikle etkiliyor oksapar yapmadan önce ölçüyorum oksapardan sonra dahi ölçersem fark ediyor korku ve endişe. Benim sabah aç tok, öğle aç tok, akşam aç tok ve gece var. Ölçümlerim bu şekilde

İyi niyetinden ileri geliyor gibime geldi sanki saydıklarının hepsi de
Bende onu diyorum işte. Dahada neler neler de. Deşme yaramı Deşme.
Gerçekten insan içinde kv demeye utanıyorum bir yere gitmeye utanıyorum. Sürekli saçma saçma konuşur. Aile içinde özel diye birsey yok herseyi herkese anlatır. Oğulları çok kızıyor ama onunki huy gelmiş 70 yaşına dahada düzelmez

Evet kesinlikle etkiliyor tecrübe ile sabit. İlk trimesterde ne zaman sinirlensem ne zaman stres yapsam kanamam oluyordu doktorlar nedenini anlamıyorlardı. Kendini çok yordun yada çok strese soktun ondan olabilir diyorlardı. Bu yüzden no stres.

Stres neyi etkilemiyor ki aman uzak dursun stres bizden öyle böyle gidecek, götüreceğiz bir şekilde şekeri.

Ne desem şimdi bilemedim ya. Onu da öyle kabullenip yola devam etmek sanırım en güzeli yaranı fazla deşmeyeyim ben anlaşıldı baya dertlisin bu konuda

Genelde açliklar yuksek cikiyor bi kac gundur sabah 97 cikti mesela.
Ben yemektn bir saat sonra olcuyorum
Bazı yemekler 2 ci saati daha çok etkiler özellikle karbonhidrat . Bir ondada bak 2 ci saat 120 altında olması lazım. Belki yavaş ve geç yükseliyordur . Ben bazen 2/3 saattede ölçüm yapıyorum .

Daha önümüzde zaman var deneye deneye yeriz hajsjsj diyetisyenime söylemiycem yeme etme der en azından yemiş olurum hahahha benim artık açlıktan çakallık seviyem ya
Ahahahhaha ay akşama doğru dayanamadım çikolatalı küçük bir kek attım ağzıma .ay napacaz ya bugğn diabetolojideki kız bana sınırını bilerek ye dedi kendini sıkma sıktıkça stres olursun ,stres olunca şekerin yükselir dedi. Stres çok etkiliyor dedi. Bunu diyen diabetoloji uzmanı . Aldım baktım 120 mi ne çıktı 2 ci saat tekrar bakıcam.

Hahhssjs kız kıyamam abartmadan yiyebilirsin çok çıkartmadan ki doğru demiş şekeri üzüntü, stres, korku çok etkilermiş. O yüzden kararında yemek lazım. Ben de dışarı çıkamadım hava cehennem gibi eşim ıce latte getirdi şimdi yanında da glutensiz vegan kurabiye yedim 2 tane bakıcaz 1 saat sonra ne durumdayım şu an keyiften ölüyorum çocuğumun bile ağzına yüzüne kesin can kan geldi hareketlendi hahahah

Zaten iğne bi kere kullanılmalı bizim kanımız değse bile ikinci kez o iğneyi batırmak zararlı. Teşekkürler değindiğin için

Ahahaha bende dondurma aşkına öldüm bittim resmen bir tane yedim ve şok oldum şekerim 3 saat boyunca hep normaldi şaşırdım bebekler hareket pek etmiyordu canlandılar canım o kadar nesquik çekiyor ki eşime diyorum doğum yaptığımda odamda mutlaka olsun

Ahahah ay aşkım ben o ilk şeker testimden sonra kendimi bir tuttum tam tuttum . Kızda bugün hayır bukadar değil sen hamilesin Tabikide canının istediğini az az tat dedi bir sevindim öyle böyle değil direk akşam bir parça küçük keksi bir şeyle ödüllendirdim

Ay çok iyi yapmışsın kas kas nereye kadar aşkım ? Sütü badem sütü tercih edersen daha iyi olur diyorlar . Normal sütte çıkara biliyormuş yani etki ediyormuş biraz .

Bugün bende görümceme saydım bir kaç birşey odama getirmeleri için . Aşkım bu arada dondurma küçük porsiyonsa çıkarmıyor . Ben denedim kocaman porsiyon olanlardan değilde mini olanlardan 2/3 kez denedim baktım normal bıraktım artık ara sıra yiyorum.

Hahhajskks afiyet olsun üçünüze deee mutluluktan şeker çıkmıyor strese girmiyoruz işte leyla gibi gezmekten üf tabak tabak yerim şu an çok güzel istek. Ben de mc donalds istiyorum dedim odada hazır olsun hajsjsk pislik ne olduğu belli olmayan bigmac soğan halkası sarımsaklı mayonezler ve kola havada uçuşacak bebitomu doğurduktan sonra aşeriyorum ama bekletiyorum işte vakti var

Off ne iştahla anlatmışsın bende görümceme dedim . Ekmek arası salam bol remolade soslu,kocaman bir aşırı soslu makarna ve çikolata parçacıklı kek sösksöksksm

Laktozsuz lattede çok oynamıyor şekerim aşkım ama badem de evet dediğin gibi en iyisi şeker konusunda.

Yaaa yok atıyorum ara öğünde falan tüketebilirsin azcık azcık. Bütün günü kötü beslenerek geçirsek anlarım da arada şu şart vallahi yoksa kendimizden geçicez artık

Aynen kızda dedi deli çıkarsın yoksa dedi . Evet cidden öyle deli çıkarız

Off ne iştahla anlatmışsın bende görümceme dedim . Ekmek arası salam bol remolade soslu,kocaman bir aşırı soslu makarna ve çikolata parçacıklı kek sösksöksksm
Offfff ağzım sulandı hajskdks bizim menülerin karbonhidrat seviyesi hahajkdks hak ettik hak edeceğiz. Hazırda bekletirler bi doğuralım da ikiletmezler gerçekten acıyordur herkes halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…