Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Ayy haber et canım .. ben plasenta ya denk geliyordur hareketleri diye avunuyorum .. ya çok doktora gitmekte istemiyorum adam bıkıcak benden

Süt konusunu kafanıza takmayın ben ilk gün üzüldüm yok diye hatta sağdım sonraki gün 3 saate bir sağmayı denedim damla damla geldi şimdi ise geliyor götürüyorum bebeklere. Hatta asla emzirmem göğsüm ağrıyor demiştim ya bebek için olunca ağrımıyor bence

Kızlar bir sorum olacak size benim göbek deliğinin çevresi aciyor derim aciyor böle dokununca kıyafet sürtünmesinde bile

Eşimin tüm akrabaları İngiltere’de yaşıyor buraya geldikleri zaman akşam kahve içmeye, yemek yemeye, vakit geçirmek için dışarı çıkıyoruz gidiyoruz çok mutlu oluyorlar. Orada pub a döndüğü için yaşam ve dediğin gibi sabah iş var diyerek çok sessiz sakin yaşıyorlar hayatlarını. Biz de maşallah 1 de sokaklardayız eşim, ben, köpeğim sürtüyoruz

Yani bende şöyle oldu gece bir tık hareketlendi ama gerçekten bazı günlerdeki o pata küte girişmesi yoktu az kıpırtılı geçirdik günü nazlandı biraz . Bir günleri diğerini tutmuyor bu bebeklerin

İnşallah bugün bol tekmeli olur

Ben de gece uyandım karnım patlayacak gibiydi ve midemin çevresinde baya ağrı vardı çok korktum uyumuşum sonra normaldi. Gittiğin iyi olmuş canım her şeyi denemişsin inşallah sadece naz yapıyordur bebek, yerleri de daraldı. Bize de haber ver mutlaka

Ya ne güzell vallahi hayranım .. ben işe gidecekken 23 felan olup uyuyamayınca strese giriyorum bu ülke piskolojimi bozdu

Canım ben de marketlerde prematüre olanlardan bulamadım 0 numara. 1 numara da görememiştim. İnternetten sipariş verdim. Sen de o şekilde yapabilirsin sıcakta gezip bunalmamış olursun hem
Öyle yapicam muhtemelen neden marketlerde yok anlamadım herkes 0-1numarami almiş kalmamiş hiç bir markette en iyisi internetten sipariş vermek

Günaydin kizlar Dün midem kazinmişti süt içtim yatmadan 1saat önce filan önce sabah açlik şekerim 99 çikmişNolcak bizim bu şekerle imtihanimiz umarım kuzularimizi etkilemiyordur çok endişeliyim bu konuda. LadyNurr L luckykus

Öyle yapicam muhtemelen neden marketlerde yok anlamadım herkes 0-1numarami almiş kalmamiş hiç bir markette en iyisi internetten sipariş vermek
Ben yurt dışındayım. Ama gerçekten 0-1 numara yok çoğu markette.

Dün gece vajina kemiğinde çok ağrı oldu. artık bebeği taşımakta zorlanıyor galiba bedenimiz

Dün gece vajina kemiğinde çok ağrı oldu. artık bebeği taşımakta zorlanıyor galiba bedenimiz
Benimde karnımın alt kismi vajinamda sızlama var bı kaç gündür ki çok rahatsz ediyor beni iyice ağirlastik dün eğildim bişey almak için aniden sancı girdi alt karnıma bu an dogurcam sandımbu haftalar çabucak geçsin iki iş yapıyorum canim çıkıyor hiç bir işimi tam yapamıyorum yarım yamalak

Naptın canim doktordan çiktinmi ne dedi doktor benimde sabah uyandığımda taş gibiydi karnım toplanmişti yine çok korktm dünde pek hareket etmedi bugunde dönme hareketi gibi bişey oldu saniyelik bu kadar az hareket etmesi benide endişelendirdi.

Üretilmiyor mu yoksa cokmu talep var anlamadım hiçmigrosta bile bulamadım düşün kocaman market
Ben ilk hemşireye molfix verdim kullandılar bişey olmadı ikisinde de. Sonra prematüre hep bulamıyorum dite prima marka buldum onda da suan tahriş pişik olmadılar. Sizde alırsanız bir paket alın yeterli sonrasında alınır yine durumuna göre

Bende öyle düşünüyorum kuzum bı paket alıp deneyeceğim her bebeğin teni farklı Pisik yapmazsa o bezden devam ederim diyorum stok yapmak mantıksız zaten.Bu arada sen nasılsın iyimisin canım Grubumuzun çiceği burnunda taze annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…