Ayy haber et canım .. ben plasenta ya denk geliyordur hareketleri diye avunuyorum .. ya çok doktora gitmekte istemiyorum adam bıkıcak bendenBen dayanamadım doktora geldim valla sabah namazına kalktığımda karnım taş gibiydi ama böyle çocuğun tüm uzuvlarını görüyorum öyle belli dışardan. Sonra biraz gevşedi ama hareket hissedemedim. Sabah 8 gibi uyandım yokladım yine hareket yoktu. Soğuk su içtim falan en son pilates topunda bişeyler yaptım onda da hareket etmeyince eşime dedim kalk gidelim o tepinmeye tepki vermeyince endişelendim iyice. Arabaya bindik 2 metre sonra kıpırdanmaya başladı ama tatmin olmadım tabi çünkü dediğin gibi diğer günlerle alakası yok. Bekliyorum şimdi doktoru bakalım çok da sıra var
Eşimin tüm akrabaları İngiltere’de yaşıyor buraya geldikleri zaman akşam kahve içmeye, yemek yemeye, vakit geçirmek için dışarı çıkıyoruz gidiyoruz çok mutlu oluyorlar. Orada pub a döndüğü için yaşam ve dediğin gibi sabah iş var diyerek çok sessiz sakin yaşıyorlar hayatlarını. Biz de maşallah 1 de sokaklardayız eşim, ben, köpeğim sürtüyoruzEvet ya güzel oluyor ben seviyorum o cıvıltıyı .. burada resmen sabah iş var piskolojisinden insanlar 9 dan sonra evden çıkmıyor bir yere gitmiyor. Orada herkes çalışıyor ama bu piskolojide değiller tabi havaylada alakalı sıcak insan gün içerisinde evde işyerinde bunalıp akşam kendini sahile atıyor ..
Yani bende şöyle oldu gece bir tık hareketlendi ama gerçekten bazı günlerdeki o pata küte girişmesi yoktuaz kıpırtılı geçirdik günü nazlandı biraz . Bir günleri diğerini tutmuyor bu bebeklerin
Ben dayanamadım doktora geldim valla sabah namazına kalktığımda karnım taş gibiydi ama böyle çocuğun tüm uzuvlarını görüyorum öyle belli dışardan. Sonra biraz gevşedi ama hareket hissedemedim. Sabah 8 gibi uyandım yokladım yine hareket yoktu. Soğuk su içtim falan en son pilates topunda bişeyler yaptım onda da hareket etmeyince eşime dedim kalk gidelim o tepinmeye tepki vermeyince endişelendim iyice. Arabaya bindik 2 metre sonra kıpırdanmaya başladı ama tatmin olmadım tabi çünkü dediğin gibi diğer günlerle alakası yok. Bekliyorum şimdi doktoru bakalım çok da sıra var
Ya ne güzell vallahi hayranım .. ben işe gidecekken 23 felan olup uyuyamayınca strese giriyorumEşimin tüm akrabaları İngiltere’de yaşıyor buraya geldikleri zaman akşam kahve içmeye, yemek yemeye, vakit geçirmek için dışarı çıkıyoruz gidiyoruz çok mutlu oluyorlar. Orada pub a döndüğü için yaşam ve dediğin gibi sabah iş var diyerek çok sessiz sakin yaşıyorlar hayatlarını. Biz de maşallah 1 de sokaklardayız eşim, ben, köpeğim sürtüyoruz
Kahvaltıdan sonra bir iki hareket çektiİnşallah bugün bol tekmeli olur
Öyle yapicam muhtemelen neden marketlerde yok anlamadım herkes 0-1numarami almiş kalmamiş hiç bir markette en iyisi internetten sipariş vermekCanım ben de marketlerde prematüre olanlardan bulamadım 0 numara. 1 numara da görememiştim. İnternetten sipariş verdim. Sen de o şekilde yapabilirsin sıcakta gezip bunalmamış olursun hem
Çok fena kaşınıyor bazı akşamlar acaba gelen sıvıdan dolayı mı kaşınıyor bilemiyorumEh süttür canım o normalde yoksa şimdi olan birşeyse kesinlikle süttür .. ama sen Ozmaan dikkat et fazla kaşıma
Ekledim canım.Lioo ben listeyi güncellemediğimi farkettim şimdi
Bizim bebişimiz kız olacak isminide Arven düşünüyoruz
Ben yurt dışındayım. Ama gerçekten 0-1 numara yok çoğu markette.Öyle yapicam muhtemelen neden marketlerde yok anlamadım herkes 0-1numarami almiş kalmamiş hiç bir markette en iyisi internetten sipariş vermek
Benimde karnımın alt kismi vajinamda sızlama var bı kaç gündür ki çok rahatsz ediyor beni iyice ağirlastik dün eğildim bişey almak için aniden sancı girdi alt karnıma bu an dogurcam sandımDün gece vajina kemiğinde çok ağrı oldu.artık bebeği taşımakta zorlanıyor galiba bedenimiz
Naptın canim doktordan çiktinmi ne dedi doktor benimde sabah uyandığımda taş gibiydi karnım toplanmişti yine çok korktm dünde pek hareket etmedi bugunde dönme hareketi gibi bişey oldu saniyelik bu kadar az hareket etmesi benide endişelendirdi.Ben dayanamadım doktora geldim valla sabah namazına kalktığımda karnım taş gibiydi ama böyle çocuğun tüm uzuvlarını görüyorum öyle belli dışardan. Sonra biraz gevşedi ama hareket hissedemedim. Sabah 8 gibi uyandım yokladım yine hareket yoktu. Soğuk su içtim falan en son pilates topunda bişeyler yaptım onda da hareket etmeyince eşime dedim kalk gidelim o tepinmeye tepki vermeyince endişelendim iyice. Arabaya bindik 2 metre sonra kıpırdanmaya başladı ama tatmin olmadım tabi çünkü dediğin gibi diğer günlerle alakası yok. Bekliyorum şimdi doktoru bakalım çok da sıra var
Ben ilk hemşireye molfix verdim kullandılar bişey olmadı ikisinde de. Sonra prematüre hep bulamıyorum dite prima marka buldum onda da suan tahriş pişik olmadılar. Sizde alırsanız bir paket alın yeterli sonrasında alınır yine durumuna göreÜretilmiyor mu yoksa cokmu talep var anlamadım hiçmigrosta bile bulamadım düşün kocaman market
Bende öyle düşünüyorum kuzum bı paket alıp deneyeceğim her bebeğin teni farklı Pisik yapmazsa o bezden devam ederim diyorum stok yapmak mantıksız zaten.Bu arada sen nasılsın iyimisin canımBen ilk hemşireye molfix verdim kullandılar bişey olmadı ikisinde de. Sonra prematüre hep bulamıyorum dite prima marka buldum onda da suan tahriş pişik olmadılar. Sizde alırsanız bir paket alın yeterli sonrasında alınır yine durumuna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?