Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Ahahaha benim kayınvalidem evlendim evleneli hayatta izin vermez suyumu bile alayım getirir ben ona kızarım ama o kıyamaz 😂 eşime diyorum hayatımda verdiğim en güzel karar senle evlenmek 😂
Çok şanslısın canım aman çok dillendirme sen yine de böyle çok 😂😂 maşallah diyelim de nazar olmasın 🧿

Eksileri daha fazla desem. 🤣 ama yinede iyidir kötülüğümüzü düşünmez. Çok patavatsız çok dedikoducu kızı yok. Yanlış yapan elin kızlarını kınar. Herkese kendini kullandirtir bizden de onu bekler. Herkese yalakalık yapmamızı bekler. Yüz verince her şeye karışmak ister. Eski kafalı. Dahada çok 😑
İyi niyetinden ileri geliyor gibime geldi sanki saydıklarının hepsi de 🤔

Canim sen ölctuklerini not alip doktoruna gosteriyormusun kontrollerde.
Evet canım bugün diabetoloji bölümündeydim . Genel olarak ok gibi dedi . Senin açlıklar biraz yüksek sınır hamilelerde 92/95 arası almanyada 92 ama türkiyede 95 diyorlar . Sabahları ilk açlık nasıl ? Aceba yemeklerden sonra 2 ci saat mi sende çıkıyor

Evet canım bugün diabetoloji bölümündeydim . Genel olarak ok gibi dedi . Senin açlıklar biraz yüksek sınır hamilelerde 92/95 arası almanyada 92 ama türkiyede 95 diyorlar . Sabahları ilk açlık nasıl ? Aceba yemeklerden sonra 2 ci saat mi sende çıkıyor
Genelde açliklar yuksek cikiyor bi kac gundur sabah 97 cikti mesela.
Ben yemektn bir saat sonra olcuyorum

Kızlar o şeker ölçümü yaptığınız makinelere çok güvenmeyin babamdan biliyorum kaç tanesi çöpe gitti arızalı çıktığı için. Parmak geldiğiniz kalemin iğnesini düzenli olarak değiştirmeyi unutmayın. Ve sürekli de şeker ölçmeyin doktorun dedi saatlerde ölçseniz sizin için yeterli. Fazlası stres yapar stres de şeker yükseltir. Artı stres kasılma da yapar bak Allah korusun erken doğuma bile sebep olur.

Back
X