Bugün bende görümceme saydım bir kaç birşey odama getirmeleri için . Aşkım bu arada dondurma küçük porsiyonsa çıkarmıyor . Ben denedim kocaman porsiyon olanlardan değilde mini olanlardan 2/3 kez denedim baktım normal bıraktım artık ara sıra yiyorum.
Offfff ağzım sulandı hajskdks bizim menülerin karbonhidrat seviyesi hahajkdks hak ettik hak edeceğiz. Hazırda bekletirler bi doğuralım da ikiletmezler gerçekten acıyordur herkes halimize
Evet cidden diyor gerçekten yapıp getiricem çok iyi iradeli davranıyorsun maşallah dedim sen bana sor nasıl dayanıyorum mesela 3/4 gündür gece acıkmaları başladı şuan aşırı aşırı açım
Hahhajskks afiyet olsun üçünüze deee mutluluktan şeker çıkmıyor strese girmiyoruz işte leyla gibi gezmekten üf tabak tabak yerim şu an çok güzel istek. Ben de mc donalds istiyorum dedim odada hazır olsun hajsjsk pislik ne olduğu belli olmayan bigmac soğan halkası sarımsaklı mayonezler ve kola havada uçuşacak bebitomu doğurduktan sonra aşeriyorum ama bekletiyorum işte vakti var
Evet cidden diyor gerçekten yapıp getiricem çok iyi iradeli davranıyorsun maşallah dedim sen bana sor nasıl dayanıyorum mesela 3/4 gündür gece acıkmaları başladı şuan aşırı aşırı açım
Bebitom için ne yapayım de Yaa kıyamam ben öyle zamanlarda çok açlık vurunca 3-4 yk yani bir kase yoğurt içine de 2 tane ceviz atıp yiyorum. Yani doyurmasa da tutuyor bir şekilde en azından uyutuyor
Bebitom için ne yapayım de Yaa kıyamam ben öyle zamanlarda çok açlık vurunca 3-4 yk yani bir kase yoğurt içine de 2 tane ceviz atıp yiyorum. Yani doyurmasa da tutuyor bir şekilde en azından uyutuyor
Anacım yiyemiyoruz ki hajsjs 7. haftadan bu yana açımmmmm hadi 20 ye kadar çok açlık hissetmedim ufak tefek oluyordu ama şu an deli gibi açım gözü köpeğimin yediklerine diktim hajsjsk o derece
Anacım yiyemiyoruz ki hajsjs 7. haftadan bu yana açımmmmm hadi 20 ye kadar çok açlık hissetmedim ufak tefek oluyordu ama şu an deli gibi açım gözü köpeğimin yediklerine diktim hajsjsk o derece
Ahahhaha ay evet ya sen zaten aşkım kendine Çin işkencesi yaptın 7 haftadan diyetisyen neydi ya keşke normal gelseydin bu zamanlara bir sonraki hamilelikte 24 de kadar yiyorsun bak
Ahahhaha ay evet ya sen zaten aşkım kendine Çin işkencesi yaptın 7 haftadan diyetisyen neydi ya keşke normal gelseydin bu zamanlara bir sonraki hamilelikte 24 de kadar yiyorsun bak