yaa benim de özellikle dünden beri sürekli bir anda taş gibi yapıp sonra açılıyor. ben de ne oluyor diye kafama takmaya başlayacaktım ki senin yazdığını gördümBenim canım bebeğim poposunu soluma soluma dayıyor taş gibi yapıyo sağ tarafım böyle yumuşak hani kasılma değil onu farkediyorum sonra ben değil de erkek sesiyle bir şey açınca müzik vs salıyo kendini bu kız beni delirtecek
Ben böyle ufacık ağrıda doktoruma gelicem diye söz verdim de bunun normal olduğunu düşünüyorum sadece böyle kendini esnetiyo sonra hop toplanıyo bakıyorum karnım yumuşak sadece olduğu yer sert sonra ağrı sızı da olmayınca gitmiyorumyaa benim de özellikle dünden beri sürekli bir anda taş gibi yapıp sonra açılıyor. ben de ne oluyor diye kafama takmaya başlayacaktım ki senin yazdığını gördüm
Senin plasentanda öndeydi demi canım? Poposu olduğunu nasıl anlıyorsunBenim canım bebeğim poposunu soluma soluma dayıyor taş gibi yapıyo sağ tarafım böyle yumuşak hani kasılma değil onu farkediyorum sonra ben değil de erkek sesiyle bir şey açınca müzik vs salıyo kendini bu kız beni delirtecek
Nasıl biliyo musun kafası daha küçük onu hissediyorum poposu olduğunu sürekli yatıyorum ya ben hareketlerini görebiliyorum ondan anlıyorumSenin plasentanda öndeydi demi canım? Poposu olduğunu nasıl anlıyorsunbenimkide kendini dayıyor ama kol mu bacak mı popo mu bilmiyorum
Of ne sevilir o
Of ne sevilir o
Aşşağıda hissediyorum bende hep ayaklarını sağ sol kadıklarda felan aynen canım . Ahahaha yan da sevdi demekki zamanla iyice daralacak yerleri ozaman dönemezlerBenim geçen hafta makat pozisyonunda demişti çok zor geçti o hafta ayakları aşağıda olunca tekmeleri fırlayacak gibi oldu içimdensonra başa döndü daha rahatladım ama şimdi de farkındayım yan duruyo karnım böbreklerime doğru acıyo, benim de perşembe inşallah iyi şeyler duyarız yaa ayağa kalkınca ben taş gibi toplanıyo aşağıya
Ben bu dayanmayı hem sağda hem solda hemde göğsümde hissediyorumNasıl biliyo musun kafası daha küçük onu hissediyorum poposu olduğunu sürekli yatıyorum ya ben hareketlerini görebiliyorum ondan anlıyorumyoksa anlamam mümkün değil, en son plasentam öndeyken komple sağ ön duvarda durduğunu söyledi yani sağ tarafım komple boş bebem kendini sola sığdırmaya çalışıyo
Bana sağ önde dedi zaten o kadar belli ki bomboş orası bebek solumda yaşıyo onun için de mesela artık soluma yatamıyorum ya rahatsız ediyor aşırı tekmeliyor büyük ihtimalle o da sıkışıyor onun için sağımda yatmaya başladımBen bu dayanmayı hem sağda hem solda hemde göğsümde hissediyorumyani yer değiştirince oralarda hissediyorum tam ortası hariç doktora gidince soruyum bi plasentanın yerini felan
Ayakları aşağıda olunca çok zor oluyo bir de benim serviks kısa olunca valla fırlıcak sanıyorum çok korkuyorumAşşağıda hissediyorum bende hep ayaklarını sağ sol kadıklarda felan aynen canım . Ahahaha yan da sevdi demekki zamanla iyice daralacak yerleri ozaman dönemezler
Benimki bu ara sağa yatınca yumuşak yumuşak vuruyor normalde sola yatınca vuruyorduBana sağ önde dedi zaten o kadar belli ki bomboş orası bebek solumda yaşıyo onun için de mesela artık soluma yatamıyorum ya rahatsız ediyor aşırı tekmeliyor büyük ihtimalle o da sıkışıyor onun için sağımda yatmaya başladım
Siz tee en başından beri önde olduğunu biliyodunuz ben daha yeni öğrendim doktorum büyük sorunlardan dolayı aşağıda olmadığı için söylememiş bir de bunu belki kafama takarım diyeBenimki bu ara sağa yatınca yumuşak yumuşak vuruyor normalde sola yatınca vuruyorduplasentanın önde olduğunu biliyorum sağ sol bir bilgi verilmedi bende sormadım
Ya evet sende daha farklıdır tabiAyakları aşağıda olunca çok zor oluyo bir de benim serviks kısa olunca valla fırlıcak sanıyorum çok korkuyorum
Yaaa artık tuvalete gidince bile tekmelerini sen de hissediyor musun oturuyorum ya ahhshshaha saçma sapan tekmeliyor kız bi dur rahatlayım diyorumYa evet sende daha farklıdır tabiya ayakları aşşağıda olunca hep değil ama arada çiş yaparken denk getirip idrar torbama vuruyorsa mesela bende ozaman ayağı dışarı çıktı çıkıcak hissediyorum
Aman en iyisi valla sonra kafanı kurcalayıp duruyorSiz tee en başından beri önde olduğunu biliyodunuz ben daha yeni öğrendim doktorum büyük sorunlardan dolayı aşağıda olmadığı için söylememiş bir de bunu belki kafama takarım diye
Sormaa ben de saldım iyice serviks mm sormuyorum bile nasılsa çok kötüyüse söyler diye gerek duymuyorum sonra her seferinde ben ağlayarak çıkıyorum gerek yokAman en iyisi valla sonra kafanı kurcalayıp duruyorilk zamanlar doktorumu çok bunaltmıştım şimdi biraz serbest bıraktım kendide diyor ilk zamanlardaki panik atakların yok artık diyor
Oofff offf soğuk baklava hâyâli kuruyorumAynen öyle baklava dilimini sen düşün he birde tatmin de etmiyortadı damağında kalıyor bu kez
Artık doğumda getirsinler canımOofff offf soğuk baklava hâyâli kuruyorum
Yeni gördüm mesajını inşallah iyisidir.Kızlar karnımın sol alt kısmına bi ağrı saplandı o taraf sertleşti sanki. Artıp azalıyor ara ara. Doktoru aradım gaz sancısı olabilir sol taraftaysa dedi. Endol fitil al uygula dedi. Kullanan var mı? Hastaneye gideyim mi dedim endolü kullan geçmezse yarın gelirsin dedi. Endişeliyim ya. Google dan baktım hamileler kullanamaz diyor ilaca da.
Haklısın valla o da su gibi gelip geçer şaka falan az kaldı bebeişlerimize kavuşmayaArtık doğumda getirsinler canımsabr şurada en en fazla 10 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?