Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
yaa benim de özellikle dünden beri sürekli bir anda taş gibi yapıp sonra açılıyor. ben de ne oluyor diye kafama takmaya başlayacaktım ki senin yazdığını gördüm

yaa benim de özellikle dünden beri sürekli bir anda taş gibi yapıp sonra açılıyor. ben de ne oluyor diye kafama takmaya başlayacaktım ki senin yazdığını gördüm
Ben böyle ufacık ağrıda doktoruma gelicem diye söz verdim de bunun normal olduğunu düşünüyorum sadece böyle kendini esnetiyo sonra hop toplanıyo bakıyorum karnım yumuşak sadece olduğu yer sert sonra ağrı sızı da olmayınca gitmiyorum bence ağrın yoksa senin de normaldir

Senin plasentanda öndeydi demi canım? Poposu olduğunu nasıl anlıyorsun benimkide kendini dayıyor ama kol mu bacak mı popo mu bilmiyorum

Senin plasentanda öndeydi demi canım? Poposu olduğunu nasıl anlıyorsun benimkide kendini dayıyor ama kol mu bacak mı popo mu bilmiyorum
Nasıl biliyo musun kafası daha küçük onu hissediyorum poposu olduğunu sürekli yatıyorum ya ben hareketlerini görebiliyorum ondan anlıyorum yoksa anlamam mümkün değil, en son plasentam öndeyken komple sağ ön duvarda durduğunu söyledi yani sağ tarafım komple boş bebem kendini sola sığdırmaya çalışıyo

Aşşağıda hissediyorum bende hep ayaklarını sağ sol kadıklarda felan aynen canım . Ahahaha yan da sevdi demekki zamanla iyice daralacak yerleri ozaman dönemezler

Ben bu dayanmayı hem sağda hem solda hemde göğsümde hissediyorum yani yer değiştirince oralarda hissediyorum tam ortası hariç doktora gidince soruyum bi plasentanın yerini felan

Ben bu dayanmayı hem sağda hem solda hemde göğsümde hissediyorum yani yer değiştirince oralarda hissediyorum tam ortası hariç doktora gidince soruyum bi plasentanın yerini felan
Bana sağ önde dedi zaten o kadar belli ki bomboş orası bebek solumda yaşıyo onun için de mesela artık soluma yatamıyorum ya rahatsız ediyor aşırı tekmeliyor büyük ihtimalle o da sıkışıyor onun için sağımda yatmaya başladım

Aşşağıda hissediyorum bende hep ayaklarını sağ sol kadıklarda felan aynen canım . Ahahaha yan da sevdi demekki zamanla iyice daralacak yerleri ozaman dönemezler
Ayakları aşağıda olunca çok zor oluyo bir de benim serviks kısa olunca valla fırlıcak sanıyorum çok korkuyorum

Benimki bu ara sağa yatınca yumuşak yumuşak vuruyor normalde sola yatınca vuruyordu plasentanın önde olduğunu biliyorum sağ sol bir bilgi verilmedi bende sormadım

Benimki bu ara sağa yatınca yumuşak yumuşak vuruyor normalde sola yatınca vuruyordu plasentanın önde olduğunu biliyorum sağ sol bir bilgi verilmedi bende sormadım
Siz tee en başından beri önde olduğunu biliyodunuz ben daha yeni öğrendim doktorum büyük sorunlardan dolayı aşağıda olmadığı için söylememiş bir de bunu belki kafama takarım diye

Ayakları aşağıda olunca çok zor oluyo bir de benim serviks kısa olunca valla fırlıcak sanıyorum çok korkuyorum
Ya evet sende daha farklıdır tabi ya ayakları aşşağıda olunca hep değil ama arada çiş yaparken denk getirip idrar torbama vuruyorsa mesela bende ozaman ayağı dışarı çıktı çıkıcak hissediyorum

Yaaa artık tuvalete gidince bile tekmelerini sen de hissediyor musun oturuyorum ya ahhshshaha saçma sapan tekmeliyor kız bi dur rahatlayım diyorum

Siz tee en başından beri önde olduğunu biliyodunuz ben daha yeni öğrendim doktorum büyük sorunlardan dolayı aşağıda olmadığı için söylememiş bir de bunu belki kafama takarım diye
Aman en iyisi valla sonra kafanı kurcalayıp duruyor ilk zamanlar doktorumu çok bunaltmıştım şimdi biraz serbest bıraktım kendide diyor ilk zamanlardaki panik atakların yok artık diyor

Aman en iyisi valla sonra kafanı kurcalayıp duruyor ilk zamanlar doktorumu çok bunaltmıştım şimdi biraz serbest bıraktım kendide diyor ilk zamanlardaki panik atakların yok artık diyor
Sormaa ben de saldım iyice serviks mm sormuyorum bile nasılsa çok kötüyüse söyler diye gerek duymuyorum sonra her seferinde ben ağlayarak çıkıyorum gerek yok senin daha az kaldı uygulamadaki tarih doğruysa

Yeni gördüm mesajını inşallah iyisidir.
O ilaçın dozu biraz yüksek canm ilk gebeliğimde kullanmıştım haftada 2 gün kullandırıyordu doktor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…