Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Ben de aynı şekilde canım gâyet normal diye düşünüyordum ama aklıma enfeksiyon da geldi o yüzden bir yazayım doktoruma dedim ne olur ne olmaz diye kan,idrar vereceğim bakalım
Ver canım ver tabi bakılsın, hamile değilken anlıyoduk kendimizdeki anormallikleri ama hamilelikte özellikle bu haftalarda ne normal ne değil hiç anlayamıyorum valla Some ilk hamilelik problems

Yaa bazen eşimin gamsızlığı beni sinir ediyor.
Kardeşinin eşi doğum yaptı temmuz sonunda fazladan 1 numara bez almışlar. Biz onları size verelim demiş kardeşi. İstanbula gelip alırsınız demiş eşimde olur gelir alırım demiş.
Ya biz Bursa’da yaşıyoruz. 32 haftalık olmuşum artık hastane çantası hazırlamam gerekiyor. Benim hiç yoktan 10 tane beze ihtiyacım var. Eşim diyoki almayalım zaten ben istanbuldan alıp getiricem.
Bende diyorum ki sen gidemezsen kızımız doğmak isterse ne yapıcaz. Gerekirse gider alırım ebebektrn diyor. Oldu canım doğumhanede kızımız senin Bebek bezi getirmeni bekler.

Ayy bizde herseyini aldık bı bezi kaldı eşime alalım diyorum dur diyor alırız daha var gününe yahu diyorum bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz ya aniden suyum gelirse koyayım hurca dursun diyorum dur şu kontrole gidelimde diyor Öyle bişey olsada hastane den alırım diyo bazen sinir geliyor bana bu eşlerin rahatliği şaka gibi

Ver canım ver tabi bakılsın, hamile değilken anlıyoduk kendimizdeki anormallikleri ama hamilelikte özellikle bu haftalarda ne normal ne değil hiç anlayamıyorum valla Some ilk hamilelik problems
İlk hamilelik gerçekten çok zormuş gene her hâlimize çok şükür ama ufacık bir şeyde aklı bulanıyor insanın bilgi,deneyim de sıfır doktoruma gittiğimde soracağımı da unutuyorum bazen not alıyorum valla

Zaten gitmeyecekseniz bez için biraz masraflı değil mi gitmek bilemedim kargoya falan verseler 1 2 güne gelir aslında

Ben de öyle ya sorucaklarım çok olunca röportaj yapar gibi telefondan sorularımı okuyorum Bi de bazılarına tek cümlelik cevaplar geliyor.Hamilelikte normal diyo geçiyo shshsh

Günaydın kızlar. Kahvaltıdan sonra üzerime bi halsizlik çöküyor, elim ayağım tutmuyor sanki. Sizde de oluyor mu
Aynısı bende oluyor ama benim birinci saat şekerim yüksek, geçen gene elim ayağım çekildi ölçtüm 180. Büyük ihtimal şekerden olabilir sizin de arkadaşlarda demiş zaten. Ben hep yaşıyorum malesef hamile kalmadan öncede vardı hatta bence bende. Karbonhidratı azalttığımda çok enerjik oluyorum.
Yaaa ben hamileyim diye mi acaba bütün insanlara sinir oluyorum. Gözüme batıyor birçok şey yerinize koydum kendimi galiba. Ayağına çağırıp şehirlerarası bir paket bez vermek nedir. Kargoya versinler bencede yada ihtiyaç sahibi birine versinler git gel çok daha fazla masraf yapıcaksınız.

Of evet bazen aşırı rahatlar, bi de ben deli gibi araştırıyorum alacağım her şeyi, fiyat performans olarak en iyisini almaya çalışıyorum.Sonra gelip sadece 1 dk eline telefonu alıp bakarak e bunun daha ucuzu varmış demesi yoku muu Laf edince de hamilelik yüzünden böyleymişim gibi davranıyor daha da sinirleniyorum

Bir paket bez için Bursa’dan İstanbul’a gitmek akıl işi değil yani. Benzin ücretini falan geçtim köprü ücreti, otoyol ücreti

Bilemedim ki canım tamam sen bi paket al koy, gerisini herhalde sen doğum yapınca geleceklerdir diye düşünüyorum getirirler, sen o yola vereceğin parayla kaç aylık bez alırsın, bence yani

Bebek arabasıdır, beşiktir ya da toplu eşyalar vardır anlarım da bezi de kargolasınlar ya da astarı yüzünü geçecekse kalsın başkasına versinler aaa.Gerçi istanbula gittiğimde alırım diyor eşin sanırım, sırf bez için gitmeyecek di mi yoksa bak linçlenicek burda çok fena

Ayy sorma bı ara bı dönemim vardı herkesi dövesim geliyordu hormonlardan söylediği herşey batıyordu gözüme geceleri rahat uyumasi bile deli ediyordu beni şu ara geçti biraz sanki ama cidden rahatlar Ben çok garanticiyim işimi son dakikaya bırakmayı sevmiyorum

Ah çok iyi anlıyorum ve bende tam geçemedi de maalesef, hayır ben hamilelik hormonları yüzünden böyle olduğumu biliyorum ama bunun yüzüme söylenmesini istemiyorum ne var yani
En güzelini yapıyorsun bi tarafın garantici olması lazım bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…