Kontrolleri bilmiyorum canım benim hep haftada bir kontrollerim, nst 32 de başlıyormuş sorun yoksa riskli durum varsa daha erkenKizlar kontroller hangi haftadan itibaren iki haftaya dusuyor birde nst ye hangi haftada bağliyorlar
Aynen canım 32 yada 33 gibi gel dediYani 32+oluncamı
Şu haftalar benim kafamı cok karıştırıyor vallahi
Nst ile ilgili bişey dedimi cnm30 um bugün dedi 32 33 e doğru gel
Yok canım ama hastanede sohbet ettiklerinden biliyorum 32 de nar yenalmaya başlıyormuş sanırım beni ondan çağırdıNst ile ilgili bişey dedimi cnm
Nst içinmi canim ben gittigimde 31 haftalik oluyorum ondan merak ettimBnimkide 32. Hafta dedi
Anladim kuzum ben 31.haftada gidicem sonraki randevuya bir ay sonra çağırırsa 35.haftada oluyorum bu gittigimde nst cekerlermi diye merak ettimKontrolleri bilmiyorum canım benim hep haftada bir kontrollerim, nst 32 de başlıyormuş sorun yoksa riskli durum varsa daha erken
Ben sanmıyorum ki 1 ay sonra çağırsın istersen direkt doğuma git öyle şey olmazAnladim kuzum ben 31.haftada gidicem sonraki randevuya bir ay sonra çağırırsa 35.haftada oluyorum bu gittigimde nst cekerlermi diye merak ettim
Ay sabah ben de okudum onları ayy hepsi doğuruyor1 saattir agustos annelerini okuyorum pıtır pıtır hepsi doğuruyor . İnsan nasıl heyecanlanıyor bi ara kese gözükecekmi kalp atışı olacakmı diyşp duruyorduk
Anladim canim Ben ayda bir gidiyorum normalde ama şekerden dolayi 10 gün erkene randevu aldim endişelendim biraz ondan dolayi.Yok canım ama hastanede sohbet ettiklerinden biliyorum 32 de nar yenalmaya başlıyormuş sanırım beni ondan çağırdı
Kizlar kontroller hangi haftadan itibaren iki haftaya dusuyor birde nst ye hangi haftada bağliyorlar
:) zaten ben sormasam şu gün gel demiyor yine sorayim bakalim ne dicekBen sanmıyorum ki 1 ay sonra çağırsın istersen direkt doğuma git öyle şey olmazbu sefer çeker bence sonra artık konuşur randevuları düşürürsünüz bence
Benimkine kalsa doğuma kadar ayda bir çağiracakBana doktorum randevuların 28-32 arası 2 haftada 1, 32'den sonra haftada 1 olacağını söyledi canım, nst'yi sormadım ama 32'den sonra nst'ye de başlıyorlar diye biliyorum
Sor sor sen aklında kalmasın:) zaten ben sormasam şu gün gel demiyor yine sorayim bakalim ne dicek
Benimkine kalsa doğuma kadar ayda bir çağiracakki gebelik şekeri olduğu halde bir ay sonra gel dedi ben yine 10gün erken gidicem bir ayin dolmasini beklemiycem çünkü şekerimi dengelemiyorum bi türlü ..
Orasını inan bende anlamadım 32 . Haftada 2 haftaya bir gelirsin dediNst içinmi canim ben gittigimde 31 haftalik oluyorum ondan merak ettim
Hepsi doğurmak için hevesli bizle öyle olacaz demekki bi süre sonra doğsun artık diyecez şimdi içimizde kalsın diyozAy sabah ben de okudum onları ayy hepsi doğuruyor
Dimi yaa alt tarafı bir poz insan merak ediyorOyy maşallh miniğinene var sanki güzel pozlar verseler anacıklarına biraz merakımızı azaltsalar geçen ultrasonda gözükmüyor diye söyleniyordum eşimde diyor şunun şurasında ne kaldı 2 aya canlı canlı görecen boş ver göstermesin diyor bi sinir oldum
Eveeett tombul tombul görünüyor yanaklarÇok şükürrOy nasıl tatlıdır o bi de kilo alıyolar şimdi sürekli, yanakları tombikleşiyo
Maşallah canımm hep böyle devam etsin
Ya daha kafamda ne planlar yapmıştım valiz içi organizerlerden birine eşim için deodorant çorap tişört vs koyarım dedim kendi şerbetimi kendim yaparım dedim dolaba 5 lt şerbet yaptım kolonyalar çikolatalarCanım ben 2 tane valiz götürcem valla biri orta biri kabin boy. Yarış mı yapıyoruz anlamadım en küçük çantayı götüren kazanacak diye bir şey var galiba herkes şuna gerek yok bunu koyma yok valiz götürme el çantası yeter bilmem ne diyorİhtiyacım olabileceğini düşündüğüm her şeyi koyarım, olmayanı eve geldiğimde geri yerleştiririm ne var bunda Al koca bi valiz için rahat olsun ya
Benim fıstıkım birkaç gündür gündüzleri hareketsiz ama ben çok aktifim işe gidip geliyorum ona bağlıyorum, normaldir canım hareket etsinler yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?