Benim canım bebeğim poposunu soluma soluma dayıyor taş gibi yapıyo sağ tarafım böyle yumuşak hani kasılma değil onu farkediyorum sonra ben değil de erkek sesiyle bir şey açınca müzik vs salıyo kendini bu kız beni delirtecek
Benim Perinatoloji de 16.08 de galiba tekrar randevum var ya renkli oluyorya ondan dolayı göstersin yüzünü istiyorumda benim isteğimle hanımefendinin pek bir ilgisi yok
Benim canım bebeğim poposunu soluma soluma dayıyor taş gibi yapıyo sağ tarafım böyle yumuşak hani kasılma değil onu farkediyorum sonra ben değil de erkek sesiyle bir şey açınca müzik vs salıyo kendini bu kız beni delirtecek
Bu sıcaklar benı mahvedıyor gercekten. Dün dogum günümdü onda bile keyıf almadım çyle bir bunalmak gece neredeyse sıfır uyku mide yanması artı terlemekten bi hal oldum cidden. Hazırlıklarımı tamamladım sayılır gogus pompası vs kaldı yıkadım utuledım yerlestırdım herseyı Eylül 9 u manifestledim. Hadi bakalım lütfen erken gelmeyın miniklerim
Bu sıcaklar benı mahvedıyor gercekten. Dün dogum günümdü onda bile keyıf almadım çyle bir bunalmak gece neredeyse sıfır uyku mide yanması artı terlemekten bi hal oldum cidden. Hazırlıklarımı tamamladım sayılır gogus pompası vs kaldı yıkadım utuledım yerlestırdım herseyı Eylül 9 u manifestledim. Hadi bakalım lütfen erken gelmeyın miniklerim
Evet çok sıcak iki gündür sağa sola dönmekten terlemekten mahvoldum, sıfır uyku gibi bir şey üstüne başım da ağrıyo hadi hayırlısı olsun inşallah zamanında gelirler
He o şekil aşkım tabi değilsin diyorum ya ne olursa olsun bizi takan yok kendi rahatlarındalar ah bu kızlar
Birde doğunca direk baba aşığı olarak doğacaklar sen 9 ay taşımışsın zorluk çekmişsin hiç hiç önemsemezler
He o şekil aşkım tabi değilsin diyorum ya ne olursa olsun bizi takan yok kendi rahatlarındalar ah bu kızlar
Birde doğunca direk baba aşığı olarak doğacaklar sen 9 ay taşımışsın zorluk çekmişsin hiç hiç önemsemezler
Aynı benimkide canım yukarı çıkmıyor. Bazen ayağa bir kalkıyorum kalça kemiklerim sızlıyor geri oturuyorum sancısan aşşağıya baskı yaptığından oluyor dedi doktor. Yarın kontrolüm var ama bence ne döndü nede yukarı çıktı
Aynı benimkide canım yukarı çıkmıyor. Bazen ayağa bir kalkıyorum kalça kemiklerim sızlıyor geri oturuyorum sancısan aşşağıya baskı yaptığından oluyor dedi doktor. Yarın kontrolüm var ama bence ne döndü nede yukarı çıktı
Benim geçen hafta makat pozisyonunda demişti çok zor geçti o hafta ayakları aşağıda olunca tekmeleri fırlayacak gibi oldu içimden sonra başa döndü daha rahatladım ama şimdi de farkındayım yan duruyo karnım böbreklerime doğru acıyo, benim de perşembe inşallah iyi şeyler duyarız yaa ayağa kalkınca ben taş gibi toplanıyo aşağıya
Aşkolar doğum çantası için nasıl bir çanta tercih ettiniz ya da edeceksiniz? Benim küçük bir valizim vardı yıllardır her şeyimi sığdırırım.. 2 pijama bi paket depend, hemşireye verilecek çantayı bide bakım çantası yapmıştım 15 tane bez ıslak mendil falan o çantayı koydum yer kalmadı. E ben daha kendime yedek kıyafet bebişe yedek kıyafet falan koycam makyaj çantasını ikramlıkları geçtim.. Nasıl olcak bu iş anlamadım