Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Kızlar benim mide yanmaları başladı ya su içsem sanki agzımdan cıkacak o bile boğazımı yakıyor
gece çok zor uyuyorum. Süt içip hemen uyursam sorun yok uyuyamazsam tekrar başlıyor. Boğazım kaşınıyor. Kusacak gibi oluyorum. Tam ney etkiliyo onu da anlamıyorum. Şu an yine yanıyorum. Domates galiba yakıyo beni. Hem sıcak dışardan hem bu mide yanması içerden alev alevimmm 🥲🥲🥲 arada gavisgon içiyorum. Geçmiş olsun tatlım. Bu arada bana karpuz da dokunuyor. Çok seviyorm ama yedikten sonra midemi mahvediyor. Limonata da aynı şekilde 🥲🥲🥲

Her ay başında takvimi açıp bu ay sonunda şu kadarlık olacak inşallah ay sonuna varırız diye diye ayları geçirdim😀😀öbürü 23 haftada suyum geldi 26 . Da doğdu
Yaz ayında da ayrı bir zor 😏😂

Ya aslında yağlı bi şeylerde yemiyorum ama ne bilim . Meyvede yapabilr her halde dimi
Canım yağlı, baharatlı, ekşi, tatlı her şey reflüyü çıkartabilir. Bir de artık bebitolar büyüdükçe daha da hassas oluyor midemiz. O yüzden hafif beslenme şekli daha iyi olur. Çok kötüyse miden rennie çiğneyebilirsin bitkisel iyi gelir ya da süt içebilirsin.

Ben olmadım 11 ağustosta tek doz tdap yapılacak. Doktorum tdap tek dozu önce 28. haftada olmamı istemişti daha sonra 30. haftanda ol dedi o yüzden 30. haftamı bekliyorum.

Ben de en iyi antikor 32. haftada geçiyor diye 32'yi bekliyordum canım bazı sağlık ocaklarının 30'dan sonra bebeğe zarar verir diyerek aşı yapmadığını duydum biraz korktum açıkçası

Kızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın 🙏
Canım benim inşallah bekler güzel kızımız 🙏 Allah yardımcın olsun dualarımızdasın 🙏

Kızlar selam, hastaneye yatışım yapıldı açıklığım ilerlediği için tedbir amaçlı bugün ciğer geliştirici yapılacak, dua edin nolur kızım doğmasın 🙏
Yaaaa kaç mm olmuş? Tüm dualarım, iyi ve güzel dileklerim seninle ve kızınla. Hep söylüyorum inşallah tam vaktinde doğacak güzel kızın, erken gelmek yok 🥹🥹🥹🩷

Yaaaa kaç mm olmuş? Tüm dualarım, iyi ve güzel dileklerim seninle ve kızınla. Hep söylüyorum inşallah tam vaktinde doğacak güzel kızın, erken gelmek yok 🥹🥹🥹🩷
Mm sini bilmiyorum içerden açıklığım çok fazla onun için yatmak zorunda kaldım

Ben de en iyi antikor 32. haftada geçiyor diye 32'yi bekliyordum canım bazı sağlık ocaklarının 30'dan sonra bebeğe zarar verir diyerek aşı yapmadığını duydum biraz korktum açıkçası
Yok yok canım öyle bir durum yok. Dünya sağlık örgütünün de önerdiği haftalar bunlar. Öyle bir şey olsa doktorlar böyle yönlendirme yapmaz.

Mm sini bilmiyorum içerden açıklığım çok fazla onun için yatmak zorunda kaldım
Tedbir amaçlı hastanede kalmak evden daha iyidir sen de böyle daha rahat hissedersin kendini eminim. Yapsınlar ciğer geliştiriciyi de için rahat etsin. Az kaldı şurda 30. haftalara dayansın güzel kızımız 🥹🩷

Duâlarım seninle inşAllah sabreder de zamanında gelir miniğin stres yapma,sakin ol ve duâ et güzelim 💖

Kızlar tetanoz aşısını hala olmayan var mı, benim aşılarım tam olduğu için boğmacalı olandan tek doz 28-36 arası yaptırmamı söylemişti doktorum, bugün 30'a girdim benim gibi olan var mı
ben de henüz yaptırmadım 27+4 üz bugün, doktorum hafta belirtmedi karma aşı istedi, önümüzdeki hafta tdap yaptırmayı düşünüyorum ama bu sıcakta sağlık ocağına gitmeyi de gözüm kesmiyor 🥵

Biraz daha dayansın prenses biz böyle anlaşmamıştık 🥹🥹 bütün dualarım seninle canım inşallah 30lu haftaları da görürsünüz aynı bedende 🥹🙏

Eklentiler

• 1753964229307.webp
    1753964229307.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 21
Back
X