Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Sevgili anneler,son 5-6 gündür bana bir mide yanması güncellemesi geldi. İyiydik ya ne oldu şimdi birden bire valla hayat kalitem düşüyor,kusucak gibiyim ama kusamıyorum napıcam

Mehlika canım büyük geçmiş olsun hiç korkma bebeklerimiz bizim sandığımızdan daha çok güçlüler. Kızlar maden suyu tüketirken içerdiği sodyum oranına bakmak lazımmış bana doktorum günde 1 tane iç dedi sade soda. Sodyum oranı yüksekse tansiyonu etkiliyormuş. Birde kimyon da tansiyon yükseltiyormuş.

Ya bence kalmalısın insan kendini orda güvende hissediyor
Öyle canm ama burda enfeksiyon riski çok yüksek diye de doktorum pek sürekli yatırma taraftarı değil işte bakalım bekliyorum, ikinci dozumu da oldum yarım saat önce çok şükür şifa olsun bebeğime

Öyle canm ama burda enfeksiyon riski çok yüksek diye de doktorum pek sürekli yatırma taraftarı değil işte bakalım bekliyorum, ikinci dozumu da oldum yarım saat önce çok şükür şifa olsun bebeğime
Şifa olsun bebişe. 30 dan önce doğmaz bak gör sende hep içime öyle doğuruyor

İnşallah canım benim 32-33e gelse Ah yavrum az kilosu 2 olmuş olur en azından
Olacak olacak pozitif düşün ben hep dua ediyorum valla seni azda olsa anlıyorum bende riskten dolayı ama yine senin kadar bilemem daha önce yaşadığın kayıptan dolayı ama elhamdulillah bak kaça kadar geldin bu sefer

Canımmm aşırı yorgunum sen nasılsın? Bugün işte aşırı yoğundum, eve de daha yeni gelebildim pertim çıktı o yüzden hiç bakamadım buralara
Anladim canim kendini çok yormamaya çaliş minnoşlar yorulmasin bende iyi diyeyim iyi olayim diş etim şismiş ve çok zonkluyor napicam bilmiyorum Tuzlu gargara yaptim ama pek fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…