Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194

Canım sabaha kadar da takip et doktoruna mutlaka sor suyun tamamı gelmese de bu şekilde sızıntı olarak gelenler duydum ama suyu geldi sanıp hastaneye gidip su değil idrar kaçırma olan da duydum, hastanede su mu değil mi diye test yapıyorlar sanırım

Kolaylıkla atlatacaksınız inşallah çok güçlü topiğimizin erkenci kuşları ve anaları. Duamdasın, muhakkak haber et lütfen

Esmoss60 su değildir bazen idrara baskılarını anlamayabiliyoruz yavruların. En kötü ihtimal öyle olduğunu düşünelim sabah hemen dr a gidersen geç kalmış olmazsın. Sabah gidersin dr a ki bence su değil. O idrar olayını çok yaşıyorum umarım öyledir senin de.

Devami gelmedi inşallah değildir haftam Küçük daha

İlk defa oldu boyle idrar olsa kokardi kokmuyorda acaba suyum sizintimi yapmya başladı.

Devamı geldimi ufak bı sızıntın yaşamışsın büyük ihtimalle bi acile git canm

Haftan cok güzel canm allahın izniyle bi sıkıntı olmaz

Hakkında hayırlısı olsun canım kolay geçsin inşallah doğumun sağlıkla kucağına al bebeğini

Sağ salim atlatırsınız inşallah bebeğin ve sana sağlık diliyorum, çok güzel haftası kısa sürede kavuşursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…