- 7 Şubat 2022
- 3.685
- 2.578
- 83
- 28
Aminn amin canmÖyle canm ama burda enfeksiyon riski çok yüksek diye de doktorum pek sürekli yatırma taraftarı değil işte bakalım bekliyorum, ikinci dozumu da oldum yarım saat önce çok şükürşifa olsun bebeğime
Haftada 1 mi kontrolün olacak canm . Sana bi sonda takılsaydı iyi olurdu lavaboyada kalmazdın çok zor sürekli yatmak biliyorumdaKızlar selam ben taburcu oldum evde dinlenmeye ve yine sık rutin kontrollerime gidicem, inşallah bu süreç kolay geçer
Yaaa geçmiş olsun balımAnladim canim kendini çok yormamaya çaliş minnoşlar yorulmasin bende iyi diyeyim iyi olayim diş etim şismiş ve çok zonkluyor napicam bilmiyorum Tuzlu gargara yaptim ama pek fayda etmedi
Ya şimdi gördümKızlar selam ben taburcu oldum evde dinlenmeye ve yine sık rutin kontrollerime gidicem, inşallah bu süreç kolay geçer
Kusma canım beslenmene dikkat et. Aşırı yağlı, baharatlı, tatlı vs tüketme. Normalde benim eğilsem reflüm çıkardı o kadar mide hassasiyeti olan biriyim ama beslenmeyle birlikte gerçekten rahatladım çok şükür. Rennie çiğne bir de iyi gelir.Sevgili anneler,son 5-6 gündür bana bir mide yanması güncellemesi geldi. İyiydik ya ne oldu şimdi birden birevalla hayat kalitem düşüyor,kusucak gibiyim ama kusamıyorum napıcam
Sonda enfeksiyona neden olur canım hamilelikte takılmaz anca altına konan idrar için kaplar var hastanede de kalkmak yasaksa onu verirlerHaftada 1 mi kontrolün olacak canm . Sana bi sonda takılsaydı iyi olurdu lavaboyada kalmazdın çok zor sürekli yatmak biliyorumda
Haftada 1 mi kontrolün olacak canm . Sana bi sonda takılsaydı iyi olurdu lavaboyada kalmazdın çok zor sürekli yatmak biliyorumda
Ya şimdi gördümSeni hep hastaneden bu kadar kısa sürede çıkartmalarına anlam veremiyorum keşke tutsalardı ne bileyim gidip gelmekte sonuçta zorlayıcı olur. İnşallah canım
Teşekkür ederim canlarım, evet hastanede kaldığım sürede çoook şükür ki sancım, ağrım, kasılmam olmadığı için doktorum enfeksiyon şu aşamada çok daha büyük risk dedi, ve gönderdi.Sonda enfeksiyona neden olur canım hamilelikte takılmaz anca altına konan idrar için kaplar var hastanede de kalkmak yasaksa onu verirler
Saol kuzumYaaa geçmiş olsun balımBence haftaya bi dişçiye git bir şeyler verir diş eti için iyi gelir. Ay 32. haftaya kadar sıkıyorum dişimi şurda bir şey kalmadı sonra biraz daha kurtluluğum azalır belki yerimde oturabilirim
Hepsi geçecek ben buna inanıyorum ve senin için hatta hepimiz için dua ediyorum.Teşekkür ederim canlarım, evet hastanede kaldığım sürede çoook şükür ki sancım, ağrım, kasılmam olmadığı için doktorum enfeksiyon şu aşamada çok daha büyük risk dedi, ve gönderdi.
Benim yine adım atmam gerekiyo canım pıhtı meselesinden korkuyo sadece tuvalete ve yemeğe kalkıyorum hepsi buinanın çok zor allahım hiçbir anneye bu kadar zorlu yollar göstermesin, beni anlamanızı bekleyemem zaten beklesem küstahlık etmiş olurum çünkü beni anlamak için ucundan başından bir şey yaşamanız gerekmiş olmalı tüm samimiyetimle istemem böyle bir şey, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bana bir hafta lazım evet çok küçük farkındayım ama daha küçüğü için de çok savaştım bu süreçte de yanımdaydınız çok sağolun hepiniz
Çok şükür canım o günden sonra sancım gelmedi de sıkıntı olmadı ya çok sağol düşünüp sorduğun içinCanm son durumun ne baktırdınmı kan değerlerine tekrar
Oyyyy ellerine sağlık canım benimmmm. Hiç deme ben de öyleyim 5 dakika oturamamSaol kuzumBisey yapmiyorlarmiş gebelikte diş için mecbur idare edicem ayy benimde bugun temizlik perilerim geldi dip köse temizlik yaptim oğluşum kendini toplayip duruyo kızdı anneye herlde yoruldum diye Bende boş duramiyorum rahatlik batiyo nolcak bizim bu tez canliliğimiz
Hepimizin duası seninle kuzum bak burada kocaman bi hamiş ordusu var senin için dua edenTeşekkür ederim canlarım, evet hastanede kaldığım sürede çoook şükür ki sancım, ağrım, kasılmam olmadığı için doktorum enfeksiyon şu aşamada çok daha büyük risk dedi, ve gönderdi.
Benim yine adım atmam gerekiyo canım pıhtı meselesinden korkuyo sadece tuvalete ve yemeğe kalkıyorum hepsi buinanın çok zor allahım hiçbir anneye bu kadar zorlu yollar göstermesin, beni anlamanızı bekleyemem zaten beklesem küstahlık etmiş olurum çünkü beni anlamak için ucundan başından bir şey yaşamanız gerekmiş olmalı tüm samimiyetimle istemem böyle bir şey, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bana bir hafta lazım evet çok küçük farkındayım ama daha küçüğü için de çok savaştım bu süreçte de yanımdaydınız çok sağolun hepiniz
Oda doğruuSonda enfeksiyona neden olur canım hamilelikte takılmaz anca altına konan idrar için kaplar var hastanede de kalkmak yasaksa onu verirler
Uzun bi zamandır foruma girememiştim girince böyle bi yazı görünce de kalbim sızladı…Teşekkür ederim canlarım, evet hastanede kaldığım sürede çoook şükür ki sancım, ağrım, kasılmam olmadığı için doktorum enfeksiyon şu aşamada çok daha büyük risk dedi, ve gönderdi.
Bunu ben de diyorum ya bana da öyle geliyo hatta daha fazlası bile olabilir gibime geliyorMehlika ben sana hep diyorum o bebeiş en az 32 yi görecek ben buna inanıyorum
Sağol kuzum halilarimi temzlemeye vermiştim evde hali olmayinca daha tozlaniyor yerler camlarda akşama kadar açik olunca butun sokagin tozu evin içine giriyoOyyyy ellerine sağlık canım benimmmm. Hiç deme ben de öyleyim 5 dakika oturamamİşten pertim çıkmış şekilde geldim yarım saat uzandım şimdi dışarı çıktım hahah duramıyorum allah durdurmasıııııın aminnnn
Sen naptın canım ? Sende varmı bir değişiklik ?Bunu ben de diyorum ya bana da öyle geliyo hatta daha fazlası bile olabilir gibime geliyor
Çok şükür ben iyiyim canım bebiş de çok şükür ki iyi ama doktorla sorum yaşadım dün. Özel muayenehanesi olan bi doktorda takipliyim. İki hastaneyle anlaşmalıydı biriyle anlaşmasını feshetmiş. Sen de bu süreçleri iyi biliyorsun konu trombosit düşiklüğü olunca kanama riski oluyor anlaşmasını feshettiği Hadtane tam bana göreydi. Diğer hastane de ben bu kadar riskli bi hastanın doğumunu kabul edemem yetersiz kalabilirim demiş. Öyle olunca da doktorum yan çizmeye başladı Hematolojide takiplisin ya orada mı doğum yapsan acaba falan diye. Acil kanama olursa falan trombosit kolay bulunur falan demeye başladı. Biraz ortada kaldım gibi oldu. 30 haftaya kadar geldik bu haftadan sonra yeni doktor Hastane araştırmaya başladım çok saçma.Sen naptın canım ? Sende varmı bir değişiklik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?