Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar selam ben taburcu oldum evde dinlenmeye ve yine sık rutin kontrollerime gidicem, inşallah bu süreç kolay geçer
Haftada 1 mi kontrolün olacak canm . Sana bi sonda takılsaydı iyi olurdu lavaboyada kalmazdın çok zor sürekli yatmak biliyorumda

Anladim canim kendini çok yormamaya çaliş minnoşlar yorulmasin bende iyi diyeyim iyi olayim diş etim şismiş ve çok zonkluyor napicam bilmiyorum Tuzlu gargara yaptim ama pek fayda etmedi
Yaaa geçmiş olsun balım Bence haftaya bi dişçiye git bir şeyler verir diş eti için iyi gelir. Ay 32. haftaya kadar sıkıyorum dişimi şurda bir şey kalmadı sonra biraz daha kurtluluğum azalır belki yerimde oturabilirim

Kızlar selam ben taburcu oldum evde dinlenmeye ve yine sık rutin kontrollerime gidicem, inşallah bu süreç kolay geçer
Ya şimdi gördüm Seni hep hastaneden bu kadar kısa sürede çıkartmalarına anlam veremiyorum keşke tutsalardı ne bileyim gidip gelmekte sonuçta zorlayıcı olur. İnşallah canım

Sevgili anneler,son 5-6 gündür bana bir mide yanması güncellemesi geldi. İyiydik ya ne oldu şimdi birden bire valla hayat kalitem düşüyor,kusucak gibiyim ama kusamıyorum napıcam
Kusma canım beslenmene dikkat et. Aşırı yağlı, baharatlı, tatlı vs tüketme. Normalde benim eğilsem reflüm çıkardı o kadar mide hassasiyeti olan biriyim ama beslenmeyle birlikte gerçekten rahatladım çok şükür. Rennie çiğne bir de iyi gelir.

Haftada 1 mi kontrolün olacak canm . Sana bi sonda takılsaydı iyi olurdu lavaboyada kalmazdın çok zor sürekli yatmak biliyorumda
Sonda enfeksiyona neden olur canım hamilelikte takılmaz anca altına konan idrar için kaplar var hastanede de kalkmak yasaksa onu verirler

Ya şimdi gördüm Seni hep hastaneden bu kadar kısa sürede çıkartmalarına anlam veremiyorum keşke tutsalardı ne bileyim gidip gelmekte sonuçta zorlayıcı olur. İnşallah canım

Sonda enfeksiyona neden olur canım hamilelikte takılmaz anca altına konan idrar için kaplar var hastanede de kalkmak yasaksa onu verirler
Teşekkür ederim canlarım, evet hastanede kaldığım sürede çoook şükür ki sancım, ağrım, kasılmam olmadığı için doktorum enfeksiyon şu aşamada çok daha büyük risk dedi, ve gönderdi.

Benim yine adım atmam gerekiyo canım pıhtı meselesinden korkuyo sadece tuvalete ve yemeğe kalkıyorum hepsi bu inanın çok zor allahım hiçbir anneye bu kadar zorlu yollar göstermesin, beni anlamanızı bekleyemem zaten beklesem küstahlık etmiş olurum çünkü beni anlamak için ucundan başından bir şey yaşamanız gerekmiş olmalı tüm samimiyetimle istemem böyle bir şey, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bana bir hafta lazım evet çok küçük farkındayım ama daha küçüğü için de çok savaştım bu süreçte de yanımdaydınız çok sağolun hepiniz

Saol kuzumBisey yapmiyorlarmiş gebelikte diş için mecbur idare edicem ayy benimde bugun temizlik perilerim geldi dip köse temizlik yaptim oğluşum kendini toplayip duruyo kızdı anneye herlde yoruldum diye Bende boş duramiyorum rahatlik batiyo nolcak bizim bu tez canliliğimiz

Hepsi geçecek ben buna inanıyorum ve senin için hatta hepimiz için dua ediyorum.

Canm son durumun ne baktırdınmı kan değerlerine tekrar
Çok şükür canım o günden sonra sancım gelmedi de sıkıntı olmadı ya çok sağol düşünüp sorduğun için Ama kan değerlerime her hafta bakılıyor zaten. Bu hafta hafif düşüşe geçmiş önümüzdeki hafta tekrar o fayda gösteren ilaç takviyesi yapılacak bi müddet daha idare edebilmesi için. O tarafta sıkıntı yok ama su an asıl sıkıntım kadın doğum doktorum beni bırakacak gibi. Bu riskli gebelikler ne zormuş ya. Her kapıdan geri çevriliyorsun. Kanama riskim olduğu için kimse sorumluluk almak istemiyor çok komik 30. Haftadan sonra doktor değiştireceğiz gibi görünüyor. Bugünümüze de şükür diyoruz vardır her şeyde bi hayır diyoruz ne diyelim

Oyyyy ellerine sağlık canım benimmmm. Hiç deme ben de öyleyim 5 dakika oturamam İşten pertim çıkmış şekilde geldim yarım saat uzandım şimdi dışarı çıktım hahah duramıyorum allah durdurmasıııııın aminnnn

Hepimizin duası seninle kuzum bak burada kocaman bi hamiş ordusu var senin için dua eden her şey senin ve bebiş için çok güzel olacak inan bana. Bu yaşadıklarının mükafatı misss konulu kuzunu en güzel zamanda en güzel şekilde rabbim sana bağışlayacak güven bize

Uzun bi zamandır foruma girememiştim girince böyle bi yazı görünce de kalbim sızladı…
Rabbim sana ferahlık versin, dualarım seninle.. gerçekten düşüncesi bile insanın kalbini acıtıyo
Umarım bebişin acele etmez de 2-3 hafta daha en azından kalır içeride. sen kendini yoracak her şeyden uzak durmaya bak, bi de zor evet ama stresten uzak durmaya bak düşünmemeye çalış.. güzellikler sizin olsun inşallah

Sağol kuzum halilarimi temzlemeye vermiştim evde hali olmayinca daha tozlaniyor yerler camlarda akşama kadar açik olunca butun sokagin tozu evin içine giriyo

Kızlar benım bikini bölgesinde böyle dokununca cok acıyan bi şişlik var okadar acıyokı suan anlatamam yürürken otururken bile zorluyo ucuda yok sıvılce desem buna nasıl care bulurum ya aglıcam o derece. Mod olarak zaten düşüğüm sıcaklardan bunaldım terlemekten falan. Buaralar zorlanıyorum. Bebişlerim iyi olsun dayanırım diyorum ama mental olarak çöktümBide bu acı cıktı sımdı

Sen naptın canım ? Sende varmı bir değişiklik ?
Çok şükür ben iyiyim canım bebiş de çok şükür ki iyi ama doktorla sorum yaşadım dün. Özel muayenehanesi olan bi doktorda takipliyim. İki hastaneyle anlaşmalıydı biriyle anlaşmasını feshetmiş. Sen de bu süreçleri iyi biliyorsun konu trombosit düşiklüğü olunca kanama riski oluyor anlaşmasını feshettiği Hadtane tam bana göreydi. Diğer hastane de ben bu kadar riskli bi hastanın doğumunu kabul edemem yetersiz kalabilirim demiş. Öyle olunca da doktorum yan çizmeye başladı Hematolojide takiplisin ya orada mı doğum yapsan acaba falan diye. Acil kanama olursa falan trombosit kolay bulunur falan demeye başladı. Biraz ortada kaldım gibi oldu. 30 haftaya kadar geldik bu haftadan sonra yeni doktor Hastane araştırmaya başladım çok saçma.
Senin de aklında bulunsun zaten büyük ihtimal sezaryen yapılacak sana da ama trombosit ihtiyacı falan olursa önceden ayarlanabilecek, sana sıkıntı çıkarmayan bi hastane ile anlaş derim. Ama Almanya’da böyle sorunlar olmaz bence ya her şeyi bizden önce düşünürler orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…