Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Şekeri olan kızlarım açlık şekeriniz nasıl gidiyor ? Akşam 18 den sonra birşey yemiyorum yinede 102/98/99 tarzının altına düşemiyorum . Diabetoloji doktoruma bildirdim pazartesi tekrar çağırdı. Kız kardeşim girmiş bugün ona şimdilik birşey vermemişler açlık şekeri diyetle vsde düşmez bebeği takip edelim demişler haftasıyla uyumlu olacakmı diye . Aşırı bunaldım ve sürekli rüyalarımda görüyorum

Kızlar tetanoz boğmaca difteri yaptırmayan var mı aramızda ? Yaptıranlar herhangi bi olumsuzluk yaşadı mı ?
ben ikisini de oldum canim; karma olmayanda hafif bi’ agri oldu kolumda, karma olanda; yapilirken yanma, aksamina hafif bir ates, 3 gun kadar da kol agrisi oldu sonra duzeldi hepsi. minnos da hic etkilenmedi. ben asilarin yapilmasi taraftariyim, allah korusun ne zaman ve nerede dogum sancimizin gelecegi belli olmaz, riskleri minimize etme taraftari bir insanim hep.

Kızlar benim göğüs uçlarım yanmaya başladı ve bir göğüs ucum çatlamış gibi olmuş acaba uyarmadan nemlendirsem olur mu göğüs ucu bakım kremiyle veya tahin yağıyla ? Göğüs ucunu uyarmamak lazımmış ya bu dönemlerde erken doğum riski için

Aslında doktorlar 35 ci haftadan sonra göğüs ucu kremi sürmeye başlayın diyorlar ama senbuyarmadan biraz biraz sür canım daha fazla çatlamasın

Aslında doktorlar 35 ci haftadan sonra göğüs ucu kremi sürmeye başlayın diyorlar ama senbuyarmadan biraz biraz sür canım daha fazla çatlamasın
Göbeğimi yağladığımda elimde kalan yağı dokunduruyorum hafif ama o etki etmedi sanırım yine öyle hafif hafif dokundurayım diyorum birkaç gündür yanma ve ağrı başladı uçları da beyazımsı birsey olmuş belki normaldir ilk hamileliğim olduğu için bilemiyorum

Askim benim de bazen çok canım yanıyor hatta sabahları üzerinde süt kurumuş şekilde uyandığımda daha çok acıyor sanki geriliyor gibi, lansinoh sürüyorum çok dayanamadığım zamanlarda o baya güzel nemlendiriyor uzun da sürüyor etkisi, ama pıt pıt sürüyorum parmak ucuyla ne olur ne olmaz

Ben de öyle yapayım madem canım. İncia aldım ben de iyi gelir umarım

İnsiyatif mevcut degil kuzum direk devlet ne öderse ne zaman öderse gibi düşün.

E beyazımsı şey bendede olmuştu normal galiba .

Yaa nefret ediyorum böyle işgüzar insanlardan. Benim de doğum iznim yaklaştıkça saçma sapan canımı sıkıyor müdürüm. Hatta dünden beri gerçekten çok sıkkın canım.
Bu dönemde şunu anladım ama,zaten biliyordum da kadın kadının yurdu değil,kadının düşmanı yine bir kadın. Ben de dışardan bakıldığında oldukça kurumsal bir firmada çalışıyorum ama içerisi asla öyle değil. Dünden beri sinir stres oldum ve bebeğimi etkiliyorum diye daha da sinir stres oldum. Ben böyle insanlara gönül rahatlığıyla hakkımı helal etmiyorum

Ben de öyle yapayım madem canım. İncia aldım ben de iyi gelir umarım

E beyazımsı şey bendede olmuştu normal galiba .
Askolar böyle sivilce desen sivilce değil beyaz beyaz noktalardan bahsediyosanız benim de öyleydi sonra ben onları temizlemeye çalıştım sanırım adına da süt incisi deniyomuş ondan sonra şeffaf yapışkan bir sıvı gelmeye başladı demek ki yapmamam gerekiyormuş dedim bidaha ellemedim bi zararı olmadı ama bana olmadı diye başkasına olmayacağının garantisi yok tabi

ben de. zaten allah inancı olan insanlar olsa öyle olmaz. ben de magdur olmasınlar diye 6 ayın işini önceden yapıp bitirmeye calışıyorum. işin kötüsü işyerinde yatan arkadaslar daha cok alkış alıyolar. gerçekten bi salak benim eşşek gibi calısayım helal para kazanayım kazandıgım paraya degsin diye.

Kuzum ben doktoruma sordum göğüs ucu uyarılmasını bir de ilişkiyide sormuştum doğum erken doğum riski açısından doktorum risk varsa dikkat edilir onu da söyleriz zaten dedi onun dışında sağlıklı ilerleyen süreçlerde öyle krem sürdüm hemen erken doğum oldu gibi bir şey olmaz dedi hatta keşke öyle olsa 40 haftalarda doğumu başlamayan herkese öyle yapın derdik o zaman öyle başlasa dedi
İnsiyatif mevcut degil kuzum direk devlet ne öderse ne zaman öderse gibi düşün.
Tabi sgk ödüyor sonuçta parayı ama bazı şirketler önceden kendi her ay verip sonra sgknın verdiği parayı kendilerine alıyormuş onu demek istemiştim aslında, hakların neyse al canım kimse babasının hayrına çalışmıyor ya bu patronlar hep ne koparırsak

sgk tamamını ödemiyor sadece 2/3 ünü ödüyor. ilk hamile oldugumu söyledigimde istedigin kadar izin alabilirsin, ücretli ücretsiz aklın kalmasın hakkın yenmez devlet ne kadar öderse gerisini hallederiz diyodu. şimdi resmi hakkın neyse ona döndü. üstelik biz temmuzda zam alırız normalde temmuz zammını eylülde yapıcam dedi, benim maaşım da son 3 brütten hesaplandıgı için yatan maaşı da eksik alcam zam alamamış olcam

Haklısın canım doğru söylüyorsun. Benim rahim ağzımda kısalma var biraz onun için biraz tedirgin oldum, sizlere de bir sormak istedim, teşekkür ederim

Yaa iyi ki sordum ben de yara gibi birşey sanmıştım onuuu

canim ben karnima, belime, kalcalarima falan gobus yagi diye bir yag almistim, bitkisel icerikli onu kullaniyorum en basindan beri, sukur henuz bir catlagim yok ama yagdan mi emin degilim, genetik oldugunu soyleyenler de var zira.

ayni yagi goguslerime de uygulamaya baslamistim bir sure sonra, her gun duzenli olarak yag uyguluyorum yani. spesifik olarak yagdan mi bilmiyorum fakat arada sizlamalar vs. oldugunda dahi yag uygulamamin iyi geldigini hissediyorum ben. bu arada en basindan beri, ara ara doktora hem cinsellik hem uyarilma vs. konularini soruyorum. benim durumumda sukur riskli bir hal gormedigi icin normal hayatina devam edebilirsin dedi her seferinde. riskli bir gebelik varsa, doktorun uyariyorsa zaten yapmazsin ama onun disinda bedenini zorlamadigin surece normal hayata devam etmek makul bence.

bir de daha once de konusmustuk; kantaron yagi, zeytinyagi, karbonatli suyla temizlemek, tahin yagini ben denemedim ama soyleyen cok kisiye sahit oldum. bunlar iyi geliyormus.

Evet canım tahin yağını ben de duydum en baştan beri her tahin aldığımızda üstündekini topluyorum, bir kavanoz tahin yağım oldu kantaron yağı her şeye iyi geliyor zaten eminim o da çok iyi geliyordur

Aslında aynı şeyi söylüyoruz canım sgk brüt maaşının ama e devlette ya da bodroda gördüğün var ya onun 3 te 2 sini öder net maaşının değil biz net alıyoruz yani gerçi sen brüt maaş alıyorsan direk dediğin gibi onun 3 te 2 si . Aa şimdi okey başta ne demiş şimdi kıvırmış resmen çok ayıp ay çok sinir oldum bak
Haklısın canım doğru söylüyorsun. Benim rahim ağzımda kısalma var biraz onun için biraz tedirgin oldum, sizlere de bir sormak istedim, teşekkür ederim
Hı anladım canım öyle bir durum varsa tabi doktoruna da danış yine istersen

Ben onu diyabet hemsireme sormuştum.Belirli saatten sonra birşeyde yemiyorum ama sabah 95 100 aralığında çıkıyor diye.Oyle olması normal ,aslında ne kadar aç kalsak geceden sabaha düşeceğine yükselir dedi.Su aralar pek olcmuyorum ama gece birşeyler atistirdigimda sanki daha düşük çıkıyor.Mesela salatalık yiyebilirsin.Belirttigin aralıklarda yüksek degil sınırda ,normal bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…