Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Teşekkür ederim

Bebek hareketlerın dolayı bazen böyle birden cok sıkışmıs gibi hisler olur bıcak saplanır gibi olur ama bunlar gecıcıdır. Bu ıkıncı gebelıgım ordan bılıyorum. Ama ıdrar tahlıllerıde cok onemlı gebelıkte özellıkle ıdrarda proteın olayı cok onemlı. Idrarınızı yaparken yanma oluyorsa rengı koyuysa normalden daha az gelıyorsa tahlıl verirsiniz ama bunlar yoksa bebek hareketı diye dusunebılırsınız

Ay gerçekten mi çok teşekkür ederim çok korktum uzanınca düzeliyor gibi oluyor ayağa kalkınca çok sert çok korktum
Yalancı kasılmalar onlar gıt gıde dahada artacak endıse etme. Sancı gibi degıl kasılma sertlesme gibi degıl mı? pozisyon degıstırınce genelde duzelır yada bırkac sanıye sonra duzelır. Belden sancı seklınde gırer rahıme yayılır sertlesme sancıyla devam ederse ve bu duzenlı olursa bu dogum sancısı demek.suan yasadıkların normal bir sürec canım

Tamda anlattığınız gibiydi evet şuan geçtiiiii çok teşekkür ederim

Kızlar tetanoz boğmaca difteri yaptırmayan var mı aramızda ? Yaptıranlar herhangi bi olumsuzluk yaşadı mı ?
Ben de tetanozum vardı canım ama tdap ciğer geliştirici yapıldığı için yapılmadı uygun olmadı yani normalde olcaktı bu hafta

İlk gebeliğim deneyimim yok .Karnımın alt tarafına doğru baya baskı hissediyorum kızlar normal mi.

İlk gebeliğim deneyimim yok .Karnımın alt tarafına doğru baya baskı hissediyorum kızlar normal mi.
çok normal canım kacıncı haftan bilmiyorum ama mesela ben suan 32 deyım ikiz benim gerçi ama başları ıkısınınde cok assagıda suan ilk gebelıgımdede yasamıstım bu hissi ama 28den sonra genelde bu his oluyor.

Ben mochi giyilebilir olandan tekli aldim.
Bende tekli aldım canom zaten 2 sene annelik iznindeyim sırf göğüslerde süt birikmesi vs olursa onu çekmek için kullanacağım .2 liler direk işe başlayan anneler için mantıklı

sevgili patronum bugune kadar aşırı derecede yanındayım bilmem ne şeklinde martavallar okurken bugun bana smm den gelen mesajı atmıs
" 37 haftaya kadar çalışabilir raporu almış, şu an bir bildirimimiz yok. 37 haftadan sonra her rapor aldığında mutlaka bize bildirsin, o dönem aylık olarak veya topluca raporunu işveren tarafı olarak bildireceğiz, kendisi de buna istinaden tam maaşı olmasa da yaklaşık %60-70 kadarını sgk dan alabilecek."
bana resmen ben ödeme yapmıycam demiyo mesaj attım bak diyo. bide diyo ki beyfendi ben kolaylık saglarım 37 den erken de cıkabilirsin yok ben gelcem dersen 37 den sonra da gelebilrsin. yahu ben işe zor gidiyorum ayaklarım şiş zonkluyo bu nası bi insafsızlık ya. gerçekten insanlara verilen hakları görüyorum biz ancak izleyen taraf oluyoruz. bu arada ben mühendisim kalite müdürü olarak çalısıyorum yani beyaz yakayım siz düşünün gerisini.

Pardon? 37’den sonra istesen de çalışamazsın kanunen yasak. Bunun lafını etmesi soruşturma sebebi hemen ilgili makamlara cimer dahil olmak üzere şikayet eder misin lütfen çok sinirlendim. Karşısındakini gerizekalı sanıyor galiba sahip olduğumuz hiçbir haktan haberimiz yok güya

ah kuzumm o da biliyor kanunen yasak, ben de biliyorum ama yapacagımı, 15 agustos itibariyle gelemiyorum araba kullanamıyorum online calısayım diycem. izne çık da derse kendi bilir hiçbir işe bakmam bütün iş bizzat kendine kalır. uzaktan çalışmama okeyse kendi kazdıgı kuyuya kendi düşer ben de izin biter bitmez başlarım evden calısmaya en azından tam maaşımı alırım

Ya ben anlamadım benim bildiğim böyle olmaması lazım rapor var ortada, mesela sen heyet raporu alsan 32 de mesela yine maaş falan filan sorun mu olcak çok saçma

Ya ben anlamadım benim bildiğim böyle olmaması lazım rapor var ortada, mesela sen heyet raporu alsan 32 de mesela yine maaş falan filan sorun mu olcak çok saçma
maaş verme zorunlulugu yok devlet de 3 te 2 sini veriyor. ama calıstıgım firmayı duysanız yazık dersiniz. normalde kalan üçte birlik kısmını veren şirketler var maaşı hiç kesmeyenler var hatta 6 ay izin verenler var. bizim ki de ne kadar çalıştırabilirimin derdinde.

Tamam maaşta elbette kesinti yapcak onu biliyorum ama bana adamın dediği 37 hafta çok saçma geldi yapamıyorum edemiyorum oturup online çalışcam işine gelirse demen daha iyi gerekirse şikayet edebilirsin edilecek nokta varsa

Kızlar tetanoz boğmaca difteri yaptırmayan var mı aramızda ? Yaptıranlar herhangi bi olumsuzluk yaşadı mı ?
Hafif iğne yerinde acı oldu 3 gün falan
Ben anlayamadım canım zaten 37 den sonra çalıştıramaz da 37 öncesi için ne demek istemiş. Bir de maaş brüt maaşının 3 te 2 si brütünü düşük gösterme gibi bir şeyi yoksa brütün 3 te 2 si normal maaşına yakın oluyormuş zaten. İstese verebilir tabi her ay kendi ama şirketin insiyatifinde o biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…