Teşekkür ederim canım hiç sorma kuş gibi oldum. Gerçekten sabah işe giderken odaya uğruyorum, eve geliyorum direkt odaya uğruyorum dokunuyorum sağa sola böyle bakasım geliyor çok tuhaf ya resmen deli gibiyimAyy hadi hayırlı olsun, nasıl kafan rahatlamıştır şimdiiGün içinde odaya girip çıkıp ağlama leveline hoşgeldin Darısı hepimizin başına diyelim, hazırlıklar tamamlansa iyi olur yavaş yavaş, çok iyi yapmışsın
Çok sade yapacaktım aşkımda babası dayanamadı aralara pembeler serpiştirdiTeşekkür ederiz teyzesiUiyyy yiyim onun odasını prenses odası olur
Gözlerde yanma oluyor mu? Şeker yükselmesi gibi geldi bana takip ediyor musun? Benim yükseldiği zaman vücudum sapıtıyorGünaydın kızlar. Kahvaltıdan sonra üzerime bi halsizlik çöküyor, elim ayağım tutmuyor sanki. Sizde de oluyor mu
Çok beklendiler olsun o kadarÇok sade yapacaktım aşkımda babası dayanamadı aralara pembeler serpiştirdiduvarın birine isimlik yaptık ona mesela ismine doğru uçuşan kelebekler var onları pemş gelip gidip bakıyoruz deli gibi
Evet aşkım gerçekten öyle eşim sabah işe giderken uyandım hazırlandı çıkıcak diyorki kızımın odasına baltım çıkıyorumÇok beklendiler olsun o kadar
Günaydın canım yok gelmedi hala ameliyattaymis ben memleketteydim kendi doktorumda Ankara'da acilden yatış yaptılar bekliyorum öyle 3 serum daha takcaklarmis hemşire dediY yagmurtnc93 Günaydın canım geldi mi doktor?
Serumlar iyi geliyo bu arada ben de 1 ağustosta yattım ya ciğer geliştirici için yatmıştım yani, ilk nst de sancım çok yoktu ama minik minik vardı serumlar sonrası ertesi gün akşam 0-1-2 çıktı, düzelir inşallah senin de canımGünaydın canım yok gelmedi hala ameliyattaymis ben memleketteydim kendi doktorumda Ankara'da acilden yatış yaptılar bekliyorum öyle 3 serum daha takcaklarmis hemşire dedi
Ya doktoru görsem sorsam hemşireler bişey demiyor Internette baktım nst de yeşil rakamlar sanciymis benim 23 ile 13 arasındaydı hepSerumlar iyi geliyo bu arada ben de 1 ağustosta yattım ya ciğer geliştirici için yatmıştım yani, ilk nst de sancım çok yoktu ama minik minik vardı serumlar sonrası ertesi gün akşam 0-1-2 çıktı, düzelir inşallah senin de canım
O 40 tan sonra sancı oluyo canım endişe etme, düzenli olması önemli tabi bir de, benim geçen gün 30 du hep ama düşmedi sürekli aynı ilerlediği için dedi ki sancın yokYa doktoru görsem sorsam hemşireler bişey demiyor Internette baktım nst de yeşil rakamlar sanciymis benim 23 ile 13 arasındaydı hep
Yanma olmuyor canım. Ama sadece kahvaltıdan sonra halsizleşiyorum aniden. Uzanıp dinlenince geçiyor sonra. Şekerimi de hiç takip etmiyorum . Ne yapmam gerekiyorGözlerde yanma oluyor mu? Şeker yükselmesi gibi geldi bana takip ediyor musun? Benim yükseldiği zaman vücudum sapıtıyor
Takip etsen iyi olur aslında bana nedense şeker yükselmesi gibi geldi. Karbonhidrat, şekerini çıkartacak şekilde besleniyorsan çok muhtemel canım… Biraz hafif beslen bir de öyle dene bakalımYanma olmuyor canım. Ama sadece kahvaltıdan sonra halsizleşiyorum aniden. Uzanıp dinlenince geçiyor sonra. Şekerimi de hiç takip etmiyorum . Ne yapmam gerekiyor
Oyyy yavrusunun odasıEvet aşkım gerçekten öyle eşim sabah işe giderken uyandım hazırlandı çıkıcak diyorki kızımın odasına baltım çıkıyorum
Oyyy yavrusunun odasıdoğsun da ne aşk yaşayacaklar
L luckykus demiş bende aynısını yazacaktımdaYanma olmuyor canım. Ama sadece kahvaltıdan sonra halsizleşiyorum aniden. Uzanıp dinlenince geçiyor sonra. Şekerimi de hiç takip etmiyorum . Ne yapmam gerekiyor
En son hesabını kapatmıştı, şimdi gelip eğitim durumumuzu falan sorgulamasın daL luckykus demiş bende aynısını yazacaktımdaben artık çekiniyorum birisine birşey derken herşeyi şekere mi bağlıyorsunuzculsr vardı burada . Ama özellikle sabahları insülin farklı işliyor daha hızlı yükseliyor .. onunla alakalı olabilir misal ben tam buğday ekmeği kahvaltıda 1 dilime indirdim çünki 2 dilim 135 lerde çıkıyor .. ama aynı iki dilim ekmeği öğlen tükettiğimde daha sakin yükselme oluyor. Buda sabahki insülin direnciyle alakalıymış
İnşallah temiz gelir sonuçlarınBakıldı 10 çıkmış eritrositte 2 pazartesi tekrar bakılacakçok çok yüksek değil ama kanlı idrar fazla dedi,tek kullanımlık antibiyotik yazdı tekrardan
Oyy canim benim doktor ne dedi çıkacakmısın hastaneden bebiş nasıl kuzumBende uyuyamadım hastane odası biraz kalabalık umarım yarın çıkarım dinlenirum
Tabi tabiEn son hesabını kapatmıştı, şimdi gelip eğitim durumumuzu falan sorgulamasın daEvet aşırı aç şekilde yemek yenildiği zaman cidden şeker tavan yapıyor. Ama bahsettiği de tamamiyle şekerden gibi geldi. İnşallah değildir aman olmasın da…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?