Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Teşekkür ederim canım hiç sorma kuş gibi oldum. Gerçekten sabah işe giderken odaya uğruyorum, eve geliyorum direkt odaya uğruyorum dokunuyorum sağa sola böyle bakasım geliyor çok tuhaf ya resmen deli gibiyim Amin canım siz de bitirin de dinlenin artık, bir de ağırlaşılır falan iyice yorulmayın.

Günaydın kızlar. Kahvaltıdan sonra üzerime bi halsizlik çöküyor, elim ayağım tutmuyor sanki. Sizde de oluyor mu

Teşekkür ederiz teyzesi Uiyyy yiyim onun odasını prenses odası olur
Çok sade yapacaktım aşkımda babası dayanamadı aralara pembeler serpiştirdi duvarın birine isimlik yaptık ona mesela ismine doğru uçuşan kelebekler var onları pemş gelip gidip bakıyoruz deli gibi

Günaydın kızlar. Kahvaltıdan sonra üzerime bi halsizlik çöküyor, elim ayağım tutmuyor sanki. Sizde de oluyor mu
Gözlerde yanma oluyor mu? Şeker yükselmesi gibi geldi bana takip ediyor musun? Benim yükseldiği zaman vücudum sapıtıyor

Günaydın canım yok gelmedi hala ameliyattaymis ben memleketteydim kendi doktorumda Ankara'da acilden yatış yaptılar bekliyorum öyle 3 serum daha takcaklarmis hemşire dedi
Serumlar iyi geliyo bu arada ben de 1 ağustosta yattım ya ciğer geliştirici için yatmıştım yani, ilk nst de sancım çok yoktu ama minik minik vardı serumlar sonrası ertesi gün akşam 0-1-2 çıktı, düzelir inşallah senin de canım

Ya doktoru görsem sorsam hemşireler bişey demiyor Internette baktım nst de yeşil rakamlar sanciymis benim 23 ile 13 arasındaydı hep

Ya doktoru görsem sorsam hemşireler bişey demiyor Internette baktım nst de yeşil rakamlar sanciymis benim 23 ile 13 arasındaydı hep
O 40 tan sonra sancı oluyo canım endişe etme, düzenli olması önemli tabi bir de, benim geçen gün 30 du hep ama düşmedi sürekli aynı ilerlediği için dedi ki sancın yok

Gözlerde yanma oluyor mu? Şeker yükselmesi gibi geldi bana takip ediyor musun? Benim yükseldiği zaman vücudum sapıtıyor
Yanma olmuyor canım. Ama sadece kahvaltıdan sonra halsizleşiyorum aniden. Uzanıp dinlenince geçiyor sonra. Şekerimi de hiç takip etmiyorum . Ne yapmam gerekiyor

Yanma olmuyor canım. Ama sadece kahvaltıdan sonra halsizleşiyorum aniden. Uzanıp dinlenince geçiyor sonra. Şekerimi de hiç takip etmiyorum . Ne yapmam gerekiyor
Takip etsen iyi olur aslında bana nedense şeker yükselmesi gibi geldi. Karbonhidrat, şekerini çıkartacak şekilde besleniyorsan çok muhtemel canım… Biraz hafif beslen bir de öyle dene bakalım

L luckykus demiş bende aynısını yazacaktımda ben artık çekiniyorum birisine birşey derken herşeyi şekere mi bağlıyorsunuzculsr vardı burada . Ama özellikle sabahları insülin farklı işliyor daha hızlı yükseliyor .. onunla alakalı olabilir misal ben tam buğday ekmeği kahvaltıda 1 dilime indirdim çünki 2 dilim 135 lerde çıkıyor .. ama aynı iki dilim ekmeği öğlen tükettiğimde daha sakin yükselme oluyor. Buda sabahki insülin direnciyle alakalıymış

En son hesabını kapatmıştı, şimdi gelip eğitim durumumuzu falan sorgulamasın da Evet aşırı aç şekilde yemek yenildiği zaman cidden şeker tavan yapıyor. Ama bahsettiği de tamamiyle şekerden gibi geldi. İnşallah değildir aman olmasın da…

Tabi tabi gelir yargılar belki aman ya evet sabahları çıkıyor doğru bugünde yarıma indirdim o yüzden ekmeği bunu bana Perinatoloji dedi diabetolog hiç bahsetmemişti . Cidden öyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…