Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Canım çok geçmiş olsun, umarım doktorum yok yere telaşlanmıştır bir şey çıkmaz, ama hastanede olman iyi olmuş varsa da müdahale edebilirler
Evet doktorumda onu dedi hastanede olman gözetim altında olman önemli . Apandisit vs durumu içinde bebek yoğun bakımı olan bir hastaneye yolladı bu gece kalkıcam bakalım

Geçmiş olsun canım, durumun nedir nasılsın?

Geçmiş olsun canım, durumun nedir nasılsın?
Sağol canım ağrı hala var ama azaldı bu sabah göre . Kanlarda temiz çıktı galiba kimse aksini söylemedi ,sabahki viziteden sonra çıkarırlar galiba.. ya eşim çok stresli olmasa ben kalmazdımda ama doktorumda biraz korktu durumdan gerçekten dönemiyordum kalkamıyordum . Saçma sapan bir sancıydı çözemedik .

İyi geceler kızlar durup dururken kolumda ki kızarıklıklari farkettim acı ağrı sızı yok ama bı panikletti beni fotoğraf çok net değil ama bı kaç yerde böyle yanık gibi kızarıklık olmuş alerji fln mi acaba

Eklentiler

• IMG_20250808_005337.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20250808_005222.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 60
Geçmiş olsun canım

Bir gebelikte en önemli şey stres arkadaşlar hamileliginiz ne kadar stresli geçerse dogdunda bebegınızde okadar huzursuz olacak buna emin olabilirsiniz. Meditasyon yoga veya her neyle rahatlıyorsanız onunla rahatlayın ve kendinizi dinlemeyin sürekli. Cok sık giremiyorum buraya çünkü hala çalışıyorum malesef bu hafta son inşallah okuduklarımdan yola cıkarak bunu yazmak istedım. Çoğunuzun ilk anneliği ilk heyecanı cok iyi anlıyorum bu anlar çok kıymetlı.Annelik biraz böyle işte hep bir kalp sızısıyla yaşamak gibi.Çok az kaldı kucaklarımıza almaya inşallah. Ozamanda uyumuyor gaz sancısı emmiyor konuları konuşucaz Sabredin. Ve lütfen pozitif kalmaya çalışın iyi geceler güzel anneler

Anladım canım doktorun tedbirli olması iyi olur hastanede olmak da bana hep güven verici geliyor bir şey çıkmaz inşallah ama çıkarsa da hemen müdahale edebilirler en azından daha detaylı bakılmış oldu inşallah önemli bir şey yoktur

Şimdi sen yazinca e nabizdan baktım TSH diye 3.89 diyor degerime yapay zekaya sordum biraz yüksek düşük doz ilaç baslanabilir diyor doktorum bişey dememişti 4 temmuzda yapmışiz testi de
Tsh için ilaç var canım onu doktoruna hatırlat tabi kanı yine ver yeni değerine göre ilerlesinler

Geçmezse doktoruna at bakalım bunlar önemli olabiliyor alerji bile olsa ilaç kullanabiliyorsun sorun olmuyor

Kızlar safra kesesi taşı oluşmuş karaciğer değerlerim yükselmiş o sancının ağrının açıklaması buymuş . Çok şükür bebekle alakalı değil

Bebekle ilgili olmamasına çok sevindim canım çok geçmiş olsun safra kesesi ve karaciğer sıkıntılı mı şimdi bir şey yapacaklar mı onun için

Bebekle ilgili olmamasına çok sevindim canım çok geçmiş olsun safra kesesi ve karaciğer sıkıntılı mı şimdi bir şey yapacaklar mı onun için
Karaciğer değerlerimin düşmesi lazımmış canım. Ama birşey yapılmıyorsa ancak gözetim altında tutarlar kan aldılar 2/3 saate çıkar sonuçlar dediler ona göre bakacaklar . Ama hiç kalmak istemiyorum umarım düşmüştür

Kızlar safra kesesi taşı oluşmuş karaciğer değerlerim yükselmiş o sancının ağrının açıklaması buymuş . Çok şükür bebekle alakalı değil
Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…