Evet doktorumda onu dedi hastanede olman gözetim altında olman önemli . Apandisit vs durumu içinde bebek yoğun bakımı olan bir hastaneye yolladı bu gece kalkıcam bakalımCanım çok geçmiş olsun, umarım doktorum yok yere telaşlanmıştır bir şey çıkmaz, ama hastanede olman iyi olmuş varsa da müdahale edebilirler
Ay inşallah gerek kalmaz bebiş için de senin için de dua ediyorum canım iyi haberlerini yaz bizeEvet doktorumda onu dedi hastanede olman gözetim altında olman önemli . Apandisit vs durumu içinde bebek yoğun bakımı olan bir hastaneye yolladı bu gece kalkıcam bakalım
Teşekkür ederimNormal canım bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyor bu haftalarda baskı çok oluyor zaten
Geçmiş olsun canım, durumun nedir nasılsın?Kızlar sağ alt karın ağrısıyla doktoruma gitmiştim . Biraz telaşlandı hastaneye sevk etti . Hastane baya baktı ama dikkat çekecek birşey bulamadı bu gece yatırdılar kan aldılar duruma göre bakacaklar . Hiç kalasım yoktu ama eşim ısrarcı oldu. Doktoru baya telaşlı görünce korktu galiba
İnşallah canım sorunsuz sıkıntısız atlatalım bir an önce hepimizAy inşallah gerek kalmaz bebiş için de senin için de dua ediyorum canım iyi haberlerini yaz bize
Sağol canım ağrı hala var ama azaldı bu sabah göre . Kanlarda temiz çıktı galiba kimse aksini söylemedi ,sabahki viziteden sonra çıkarırlar galiba.. ya eşim çok stresli olmasa ben kalmazdımda ama doktorumda biraz korktu durumdan gerçekten dönemiyordum kalkamıyordum . Saçma sapan bir sancıydı çözemedik .Geçmiş olsun canım, durumun nedir nasılsın?
Geçmiş olsun canımSağol canım ağrı hala var ama azaldı bu sabah göre . Kanlarda temiz çıktı galiba kimse aksini söylemedi ,sabahki viziteden sonra çıkarırlar galiba.. ya eşim çok stresli olmasa ben kalmazdımda ama doktorumda biraz korktu durumdan gerçekten dönemiyordum kalkamıyordum . Saçma sapan bir sancıydı çözemedik .
O usgde sağ yumurtalığı büyük buldu . Tüp bebek olduğu içinde aşırı dikkat ediyor bende . Birde laboratuvarda apandisit bakılması lazım dedi . Onun içinde orada kan alıp sabahı beklemek istemedi . Apandisit bende hala duruyor . Aynı sebepten hastanede bu gece kalın dedi zaten geç geldik kontroller uzun sürdü derken kan aldılar ya sonucu bekleyin ona göre karar verelim yada yatış yapalım dediler direk yarış yaptırlar çünki elinde baya telaşlandı ..
Tsh için ilaç var canım onu doktoruna hatırlat tabi kanı yine ver yeni değerine göre ilerlesinlerŞimdi sen yazinca e nabizdan baktım TSH diye 3.89 diyor degerime yapay zekaya sordum biraz yüksek düşük doz ilaç baslanabilir diyor doktorum bişey dememişti 4 temmuzda yapmışiz testi de
Geçmezse doktoruna at bakalım bunlar önemli olabiliyor alerji bile olsa ilaç kullanabiliyorsun sorun olmuyorİyi geceler kızlar durup dururken kolumda ki kızarıklıklari farkettim acı ağrı sızı yok ama bı panikletti beni fotoğraf çok net değil ama bı kaç yerde böyle yanık gibi kızarıklık olmuş alerji fln mi acaba
Yarın direk gitmeyi düşünüyorum canım detaylı tahlil için salı günü gidecektim yarın gideyim fotoğrafta tam net çıkmıyor,Geçmezse doktoruna at bakalım bunlar önemli olabiliyor alerji bile olsa ilaç kullanabiliyorsun sorun olmuyor
Evet git bakalım ne diyecek hayırlı haberler al inşallahYarın direk gitmeyi düşünüyorum canım detaylı tahlil için salı günü gidecektim yarın gideyim fotoğrafta tam net çıkmıyor,
Geçmiş olsun canm şimdi nasılsınızEvet doktorumda onu dedi hastanede olman gözetim altında olman önemli . Apandisit vs durumu içinde bebek yoğun bakımı olan bir hastaneye yolladı bu gece kalkıcam bakalım
Sağol canım çok şükür iyiyiz inşallah doktorlar gelip kontrol ettikten sonra çıkarızGeçmiş olsun canm şimdi nasılsınız
Kızlar safra kesesi taşı oluşmuş karaciğer değerlerim yükselmiş o sancının ağrının açıklaması buymuş . Çok şükür bebekle alakalı değil
Karaciğer değerlerimin düşmesi lazımmış canım. Ama birşey yapılmıyorsa ancak gözetim altında tutarlar kan aldılar 2/3 saate çıkar sonuçlar dediler ona göre bakacaklar . Ama hiç kalmak istemiyorum umarım düşmüştürBebekle ilgili olmamasına çok sevindim canım çok geçmiş olsun safra kesesi ve karaciğer sıkıntılı mı şimdi bir şey yapacaklar mı onun için
Çok geçmiş olsun canımKızlar safra kesesi taşı oluşmuş karaciğer değerlerim yükselmiş o sancının ağrının açıklaması buymuş . Çok şükür bebekle alakalı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?