- 14 Nisan 2021
- 4.195
- 22.217
- 258
Allah analı babalı büyütsün tez zaman da sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin. Güzel günler de büyüsün prensesAminn amin rabbim sizlerin evlatlarınada sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah analı babalı büyütsün tez zaman da sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin. Güzel günler de büyüsün prensesAminn amin rabbim sizlerin evlatlarınada sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Ben 58 ile hamile kaldım şuan 53 kiloyum bebeğin kilosu gelişimi yerinde olduğu sürece sıkıntı yok demişti doktorumYa kızlar ben hiç kilo almadm. Yani hamile kaldğmda 60 kilo idim şimdi 59 en kötü 10 kilo alıyordm kusmaktan galiba aynı durumda olan var mı
Ben de gidemiyorum canım evde sürekli yattığım için, bundan sonra gidilir herhalde ya hastanelerde hep var diye biliyorumKızlar ben gebelik okuluna gitmedim gidemedim. Benim gibi gitmeyen var mı ? Bumdan sonra gidilir mi nerelerde gidiliyor acaba
Ben gebe okuluna gittim 1 ay sürdü. Bu sıcaklarda zor olabilir senin için ve haftandan dolayı ama yine de ebelerle bi görüşebilirsinKızlar ben gebelik okuluna gitmedim gidemedim. Benim gibi gitmeyen var mı ? Bumdan sonra gidilir mi nerelerde gidiliyor acaba
Oh maşallahGünaydın kızlar bugün kontrole gittim bebeğim 2000 kg olmuş![]()
hangi şehirdesiniz? ankarada iseniz ben 15 agustosta gdicem ücretsiz gelebilrsinizKızlar ben gebelik okuluna gitmedim gidemedim. Benim gibi gitmeyen var mı ? Bumdan sonra gidilir mi nerelerde gidiliyor acaba
Nerede gideceksin canım? ben de gitmedim ne bileyim gitmek gibi bi fikir hiç aklıma da gelmedihangi şehirdesiniz? ankarada iseniz ben 15 agustosta gdicem ücretsiz gelebilrsiniz
En zoru o zaten. Anne olmak ne zormuş ona zarar verme korkusu insanı uyutmuyor
Ben de ayni durumdayim başlarda zayiflamistim simdi de az az aliyorum. Sanirim her hamilelik farkli. İlk gebeliğimde 13 ikincide 10kilo almistim. Bunda 3 4kilo ile geçecek gibi duruyor.Ya kızlar ben hiç kilo almadm. Yani hamile kaldğmda 60 kilo idim şimdi 59 en kötü 10 kilo alıyordm kusmaktan galiba aynı durumda olan var mı
Nereye gidiyorsunuz ben de ankaradayim yakin ise belki ben de gelirim.hangi şehirdesiniz? ankarada iseniz ben 15 agustosta gdicem ücretsiz gelebilrsiniz
Canım haftanın ileride olması bebeğin gelişim düzeyini gösterirmiş, doğum tarihini etkilemezmişBen sormayı unuttumBekliyor olacağım canım
![]()
Günaydın kızlarTDAP aşımı oldum çok şükür kiiiii bugün 30+2
![]()
Amin canım teşekkür ederimŞifa olsun canımvar mı ağrın sızın
gecmis olsun, sana da minnosa da sifa olsun umarim.Günaydın kızlarTDAP aşımı oldum çok şükür kiiiii bugün 30+2
![]()
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallahgecmis olsun, sana da minnosa da sifa olsun umarim.![]()
ben normal kilomla hamile kaldim, su ana kadar 9 kilo aldim, doktorum da cevremdekiler de hep sey demislerdi; basta az az kilo al zaten sonlara dogru birden daha fazla kilo almaya baslayacaksin, bende durum garip bir sekilde, baslardaki korkunc mide bulantilarina ragmen, kilo almak ve su son zamanlarda kilo aliminin yavaslamasi seklinde oldu, yani demem o ki; bi’ standart vardir muhakkak ama her kadin her gebe kendine ozgu bence. doktor kontrollerde saglik acisindan bir risk soylemiyorsa geri kalan cok da onemli degil, az almisiz cok almisiz. saglikla kucaklarimiza alalim. ben kadinin gucune cok inaniyorum, her bir seyin ustesinden gelirizGünaydın güzel anneler8.aya girdik bugün. Her pazartesi yeni haftaya giriyorum ve tartiliyorum. Kilo alimım yavaş geldi bana bilmiyorum bugün 61.6kg . Normal midir acaba. Yani haftalik ya 100grm ya 200grm aliyorum düzenli tartildigim icin kaydediyorum.
parmaktan da ölçüm yaptım bebeğim saat evet olduğundan düşük gösteriyor bazen ama gerçekten 90ın ve 85in altına düştüğü de oluyor yatarken. Özellikle ojesiz parmaktan falan ölçüm yaptım parmak ısısına dikkat ettim ve özellikle sıkışma hissettiğim zamanlarda ölçüm yaptım, düşükse pozisyon değiştirdim düzeldiKuzum satürasyonu yanlış ölçmüştür saat, belli bi değerin altında bayılırsın ya da halüsinasyon görmen lazım