Çoook iyi anlıyorum senii. Ben de 1 sorunun cevabı için yapay zeka + youtube videoları + forum sayfalarını inceliyorum, biraz tatmin oluyorum. Sonra yine doktorda buluyorum kendimiAynen delirmeden doğuraydık iyiydi
Ben de çalışıyorum ama tam o haftalarda ben de riskten dolayı 20 gün evde yattım ve çok zorlandım, insan meşgalesi olmayınca daha çok düşünüyor bi şeylerin üzerine o yüzden söyledim sana daSürükleyici bi diziye başlayabilir veya bi kitap serisine sarabilirsin en kötü, ne bileyim kafa dağıtmak oyalanmak için aklıma bunlar geliyor son tahlilde. Şunun şurasında az kaldı inşallah bebeğimiz için mecburen fazla evhamlı olmayı çok düşünmeyi bırakıcaz ve sadece onu sevip ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanacağız
İşte bende öyle telkin ediyorum kendimi canımbenimde ilk anneliğim gerçekten annelik deli işi
Ay zor ya ben talcid çiğniyorum bir de gaviscon atıyorum anca kendime geliyorumİyiyim bende yine mide yanmalı bir gece
Bende şimdi bir yemek kaşığı içtimAy zor ya ben talcid çiğniyorum bir de gaviscon atıyorum anca kendime geliyorum
Muhtemelen enfeksiyon afedersin ama öksürdükçe balgam da geliyor sabah aile hekimine gideceğim hem ilaçta sorarımGeçmiş olsun canım sen yine de araştır kullanmadan önce ama ben ballı limonlu ıhlamur içmiştim iyi geliyordu bana. İşte sabah bir fincan akşam bir fincan. Ne olur ne olmaz diye çok da içemiyordum ama yumuşatıyordu en azından. İnşallah mideden falan geliyordur enfeksiyon değildir ya
Çok teşekkür ederimMerhaba tuzlu karbonatlı suyla gargara da iyi geliyor. Ama tansiyon varsa tuza dikkat edin yutmamaya çalışın. Geçmiş olsun.
İyi yapmişsin hazırda dursun aklında duracağinaHiç sorma kuzum resmen çok az kaldıhepsi vaktinde, sağlıkla gelsin inşallah Ben de ufak tefek odasının eksiği vardı onları tamamen halledeyim bitsin demiştim sonra hazır elim değmişken bavulu da hazırlayım ortalıkta durmasın hurçlar diyerek koydum.
Oyy hayırlı olsun barlas’aKızlar ben pipilimin odasını tamamiyle bitirdim, hastane çantamı da hazırladımBi duygulandım, heyecanlandım oyyyy ne duygu selleri yaşadım. Sadece terlik, havlu, kişisel eşyalarım kaldı onları da giderken en son bavula koyacağım.
Ay o eş için para istemeleri gerçekten aşırı saçma geliyor bana ya dediğin gibi nerden para kopartacaklarını şaşırmışlar. Kuaförlerin aynı saça gelin başı diyince fiyatı x5 yapmaları gibi aynı, insanların özel günlerini fırsatçılığa çeviriyorlar.Anladım kuzum bence gittiğinde fiyat ögren sonra sıkıntı yaşama biz net fiyat öğrendik ama estra şeyler cikabiliyor sonradan doğumda temkinli olmakta fayda var özeller nereden para çikaracağini şaşiriyor benim doğum yapacağim hastanede nst ücretli epiduralda estra ücret istiyor mesela bana saçma geliyo eşim doğuma girmesi için 15bin istiyo estraBakalım hayırlısı senin normal doğum mu olcak nasipse
Ayy hadi hayırlı olsun, nasıl kafan rahatlamıştır şimdiiKızlar ben pipilimin odasını tamamiyle bitirdim, hastane çantamı da hazırladımBi duygulandım, heyecanlandım oyyyy ne duygu selleri yaşadım. Sadece terlik, havlu, kişisel eşyalarım kaldı onları da giderken en son bavula koyacağım.
Anladım canım geçmiş olsun ama ilaç kullanmadan geçiştirmeye çalış sen yine de doğal yollardan. Allah iyilik versinMuhtemelen enfeksiyon afedersin ama öksürdükçe balgam da geliyor sabah aile hekimine gideceğim hem ilaçta sorarım
Çok teşekkür ederim
Bende uyuyamadım hastane odası biraz kalabalık umarım yarın çıkarım dinlenirumBu haftanın güncellemesi de yatağa yatıp uyuyamamk sanırım sivrisineklerle başim dertte ilaç aldım sıkıyorum iki gündür işe yaramisti bugün de sıktım ama Yine beni isirdilar iki yerden o kadar kaşiniyorki uyuyamiyorum buz koydum yanımda eşim uyuyor asla onu ısırmıyorlarGerçekten delirmemek elde değil
Oy kıyamam sana ya hastane odasında gece geçirmek nasıldır bilirim inşallah yarın çıkarsın da evde dinlenip kendine gelirsin bebiş de iyidir umarımBende uyuyamadım hastane odası biraz kalabalık umarım yarın çıkarım dinlenirum
Zormuş gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun Nst çekildi ama bişey demediler sabah bidaha cekilcekmisOy kıyamam sana ya hastane odasında gece geçirmek nasıldır bilirim inşallah yarın çıkarsın da evde dinlenip kendine gelirsin bebiş de iyidir umarım
Anladım canım ekstra yükleniyor tabi ama şu an doğsa artık riskli zamanları atlattık diye düşünüyorum artık bal burada da doğan bebişler var maşallah toparlanıyorlar çok mantıklı mı bilmiyorum ama ben öyle rahatlıyorum artık biraz daha sen de ferah tut içiniBen bi erken doğum riski yaşadım bayadır izinliyim o yüzden evdeyim canım ama çalışmak gerçekten iyi geliyordu, evde yalnızım insan sürekli kendini dinliyor takip ediyor, hamilelikteki stresi bütün hayatımın toplamında yaşamadım sanırım
Kesinlikle çiçeğimİyi yapmişsin hazırda dursun aklında duracağina
Teşekkür ederiz teyzesiOyy hayırlı olsun barlas’abizde İlayın odası ile büyük ölçüde başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?