Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Çoook iyi anlıyorum senii. Ben de 1 sorunun cevabı için yapay zeka + youtube videoları + forum sayfalarını inceliyorum, biraz tatmin oluyorum. Sonra yine doktorda buluyorum kendimi Aynen delirmeden doğuraydık iyiydi

Ay bu ben yapay zekayı ücretli kullanıyorum sorularıma yetişmiyor diye, doğduktan sonra bi ruh sağlığı borçlular bize

Evet canım teşekkür ederimm bana bi meşgale lazım kalan zamanda ruh sağlığımı korumak için

Muhtemelen enfeksiyon afedersin ama öksürdükçe balgam da geliyor sabah aile hekimine gideceğim hem ilaçta sorarım
Merhaba tuzlu karbonatlı suyla gargara da iyi geliyor. Ama tansiyon varsa tuza dikkat edin yutmamaya çalışın. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim

İyi yapmişsin hazırda dursun aklında duracağina

Oyy hayırlı olsun barlas’a bizde İlayın odası ile büyük ölçüde başladık

Ay o eş için para istemeleri gerçekten aşırı saçma geliyor bana ya dediğin gibi nerden para kopartacaklarını şaşırmışlar. Kuaförlerin aynı saça gelin başı diyince fiyatı x5 yapmaları gibi aynı, insanların özel günlerini fırsatçılığa çeviriyorlar.
Normal diye niyet ettik ama bakalım bi aksilik olmazsa. Hayırlısı hangisiyse o olsun yani son anda bile doğum şekli değişebiliyor malum

Ayy hadi hayırlı olsun, nasıl kafan rahatlamıştır şimdii Gün içinde odaya girip çıkıp ağlama leveline hoşgeldin Darısı hepimizin başına diyelim, hazırlıklar tamamlansa iyi olur yavaş yavaş, çok iyi yapmışsın

Bu haftanın güncellemesi de yatağa yatıp uyuyamamk sanırım sivrisineklerle başim dertte ilaç aldım sıkıyorum iki gündür işe yaramisti bugün de sıktım ama Yine beni isirdilar iki yerden o kadar kaşiniyorki uyuyamiyorum buz koydum yanımda eşim uyuyor asla onu ısırmıyorlar Gerçekten delirmemek elde değil

Bende uyuyamadım hastane odası biraz kalabalık umarım yarın çıkarım dinlenirum

Anladım canım ekstra yükleniyor tabi ama şu an doğsa artık riskli zamanları atlattık diye düşünüyorum artık bal burada da doğan bebişler var maşallah toparlanıyorlar çok mantıklı mı bilmiyorum ama ben öyle rahatlıyorum artık biraz daha sen de ferah tut içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…