Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
çok geçmiş olsun, moralini bozma ama senin elinde olan bir şey değil ki bu
umarım biran önce kavuşursun sağlığına, dinlenmek iyi gelecektir. Ihlamur bal falan yasak değilse eğer faydası dokunabilir

çok geçmiş olsun, moralini bozma ama senin elinde olan bir şey değil ki bu
umarım biran önce kavuşursun sağlığına, dinlenmek iyi gelecektir. Ihlamur bal falan yasak değilse eğer faydası dokunabilir
Bitki çayını çok içme dedi doktorum o yüzden içmedim bende. Balla karabiberi karıştırıp yiyorum

Valla ben pijama takımı giyip çıktık bildiğin set zaten elbise koymayı unutmuştum ama gerek yokmuş zaten ama biz aracımızla gittik yani omdan rahattı

Kapalı değilim ama eşofman üstüne uzun illa ki yeleğin vardır onu geçirip hastaneden çıkabilirsin. Ekim gibi iç anadoluda sıcaklıklar düşer mis gibi Ben malum Antalya’dayım burada ekimde bile hava çok güzel oluyor, ben tek parça olsun istiyorum o yüzden elbiseyle gidip elbiseyle çıkarım öyle planlamıştım.

Canım çok ama çok geçmiş olsun umarım çok hızlı şekilde toparlarsın. Sıcak baharatlı çorba, meyve suyu ve limonlu sudan başka aklıma gelen bir şey yok. Bir de ballı zencefilli karışım oluyor ya o boğaza iyi gelebilir.

Canım bi zencefili araştırsana, zencefil bal limon karıştır yut ama araştır emin değilim, hamile değilken yiyordum

Zencefil son dönemlerde sıkıntılıymış ya baş ağrısı için parol içmemek için direniyorum ama olmazsa eşimi eczaneye göndereceğim, ne güzel seviniyordum bayadır hasta olmadım diye kendi kendime nazar değdim muhtemelen, hamileyken çok zor oluyormuş psikolojik açıdan

Çok geçmiş olsun ben de zencefil önericektim ama baktım kan sulandırıcı etkisi varmış son dönemler için dikkatli kullanılması gerekiyormuş gerçekten.Ama bal karabiber de iyi gelir,tuzlu suyla garara yapabilirsin. Boğazını hep ama hep nemli tut hiç kurumasına izin verme canım,güzelce dinlen moralini de bozma hiç en ağır dönemini şu an geçiriyosun muhtemelen kısa sürede iyileşmeye başlicaksın inşallah

Kızlaar kızlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum, madem son düzlükteyiz artık sormak istiyorum.Eşlerinizin doğuma girme konusundaki düşünceleriniz nedir?

Şehirden şehire bebek bezi almaya gitmek mi fkfkdkd Bursa’daki marketlere kıran mı girdi ya da kargolar çalışmıyo mu? Çok zor bulunan bişey olsa anlarım da bebek bezi nedir Erkeklerin mantığını asla anlamıyorum cidden

Kız onu mu düşünüyorsun pijamanın üstüne fermuarlı bir şey geçir çık aman. Ferace ya da yağmur veya fermuarlı herhangi bir şey. Arabada da bi omuz şalı dursun ürperirsen omuzlarına atıverirsin. Çıkışta gazetecilere poz vermiycez ya

Kızlaar kızlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum, madem son düzlükteyiz artık sormak istiyorum.Eşlerinizin doğuma girme konusundaki düşünceleriniz nedir?
Ben istemiyorum çok panik biri, daha çok gerilirim tabi sağ salim 36 ya gelirsem ona sorcam ama kendisi de istemiyo geçen öyle bir şey demişti

Çalışan kızlar Ben yarın doğum iznine ayrılıyorum inşallah. Yarın son günüm, Perşembe de doktora gidip 32+0’da çalışmaz raporumu alacağım. Bir dönem servikal yetmezlik sebebiyle evde yattım bilen vardır belki, o risk hala devam ediyor illa ki. O yüzden doktorum seni 32 olduğun anca çıkaracağım artık dinlenmen gerekiyor dedi tamam dedim ben de. Gönül isterdi biraz daha durayım ama bir yandan da doğum öncesi kendime vakit ayırıcam, arkadaşlarımla görüşücem, evimle ve hazırlıklarla rahatça ilgilenicem zamanım sıkışık olmayacak ve psikolojik olarak da iyice anneliğe yoğunlaşacağım diye mutluyum. Her şeyin hayırlısı olsun yeter ki sağlıkla gelsinler Siz de kendinizi zorlamayın en önemli şey sizin ve bebeğinizin sağlığı. Para her zaman kazanılır rızkı Allah veriyor. Zorlandığınız dayanamıyorum dediğiniz an çıkın hem kendinizin hem bebişin hakkına girmek olur güzelce dinlenin evinizde. Bu zamana kadar çok iyi geldik maşallah bize, bundan sonrası da güzel olacak inşallah

Geçmiş olsun canım, hiç kötü düşünme öyle dönem dönem hepimizin oldu bulantıdan yemedik kusmadan yemedik hastada olduk bunlar olağan şeyler hem bebeği en çok etkileyen şey stres sen bol bol yat dinlen limonlu ılık su içip hem boğazınıda ılık tut kurumasın balını ye hemen toparlarsın inşallah ballı ılık süt olabilir yine

Ben nötrüm, eşim vajinal olursa girmek istiyor o baya hevesli girecem diye elimi sıkarsın bana bağırırsın falan diyor ben de kötü olur mu diye emin değilim biraz nazlıdır normalde

Hayırlısı olsun canım senin için, doktorun böyle uygun görmüşse zaten başka bir şey denmez ben devam ediyorum ama gittiği yere kadar bende kötü hissettiğim anda bırakırım dedim iş yerimede öyle söyledim artık son işleri toparlama falan. Hepimizin güzel geçer son zamanlarıda umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…