Kramp girmiştir canım krampın ağrısı 2 gün felan sürüyor kasta . Magnezyum almıyormusun ?Ayak bileği ile diz arasında kalan yerin arkasında kas varya bende dünden beri o çekiliyor şan dün uyandık ayağımı oynatamatım resmen. Sol ayağımda oluyor sola dönmüş sağa dönmüyordu sabah kaskatı olmuştu dünden beri böyle ayağım ağrıyor sol kasık ve kalcama vuruyor anlamadım neden oldu sizde de oldu mu bu
Ben de sırf bebeğimle mümkün olduğunca çok kalabilmek için bu hafta doktordan çalışabilir raporu alabilmek için dua ediyorum. Tabi ki o da yetmeyecek illa ki ücretsiz alacağım ama ailemi büyütürken hem geçim derdinde olmak hem bebeğimi kimseye bırakmak istememek hem de işimde var olan düzenimi döndüğümde bulabilecek miyim stresinden bu zamanların tadını doğru düzgün çıkartamıyorum. Kadın olmak gerçekten çok zorSürekli aklıma eksik olan birşey geliyor ve alışveriş yapmak istiyorum ama çok harcama yapmamak için de kendimi tutuyorum. Hiç bitmiyor sanki ihtiyaçlar.. bide almışken iyisinden alayım diyorum bu beni çok zorluyor.. iyisinden almak sanırım çok da önemli değil çünkü kıyafet vs çok az giyiliyor bebeklerde.. 3 ay giyecek sonra küçük gelecek.. kafamda bisürü tilki dolanıyor ya...
bide işyerindeyim ama kafam hep bebekte.. hiç çalışma hevesim kalmadı, daha 37. haftaya kadar buradayım ve çok işim var ama.. stres bebeğimi etkiler diye izni erken mi alsam diyorum, sonra da izin süremi doğum sonrasına saklayayım diyorum.. 4 ay izin mi olur ya, bebek küçücükken bırakmak zorunda kalıyoruz.. ücretsiz izin kullanacağım mecbur..
evet kesinlikle, sözde doğum iznini uzatacağız dediler hiçbir şey yapmadılar, aile yılı lafta kaldı..Ben de sırf bebeğimle mümkün olduğunca çok kalabilmek için bu hafta doktordan çalışabilir raporu alabilmek için dua ediyorum. Tabi ki o da yetmeyecek illa ki ücretsiz alacağım ama ailemi büyütürken hem geçim derdinde olmak hem bebeğimi kimseye bırakmak istememek hem de işimde var olan düzenimi döndüğümde bulabilecek miyim stresinden bu zamanların tadını doğru düzgün çıkartamıyorum. Kadın olmak gerçekten çok zor
Evet birebir aynı yere bende de kramp girip çekiliyor, bir kere çok şiddetli oldu bağırarak uyandım hatta annem vardı evde yazık kadıncağız daha kötü bir şey oldu sanıp koşa koşa geldi yanıma ama şiddetli oldu mu ağlatıyor insanı resmen.Ağrısı da 3-4 gün sürmüştü, üstüne tam basamamıştım.Hala ara ara o kadar şiddetli olmasa da yokluyor.İşte bunlar hep bebişlerin bizden yürüttükleri kalsiyum ve magnezyumAyak bileği ile diz arasında kalan yerin arkasında kas varya bende dünden beri o çekiliyor şan dün uyandık ayağımı oynatamatım resmen. Sol ayağımda oluyor sola dönmüş sağa dönmüyordu sabah kaskatı olmuştu dünden beri böyle ayağım ağrıyor sol kasık ve kalcama vuruyor anlamadım neden oldu sizde de oldu mu bu
Oh çok şükür çok sevindim, geçmişler olsunŞimdi çıktım canım doktor dün gibi sancin çıkmadı dedi cikisimi verdi çok şükürzamanında gelsin bebeklerimiz inşallah
Alıyorum normalde bitti yeni haftasonu girince araya alamadım yarın onu halletsem iyi olacakKramp girmiştir canım krampın ağrısı 2 gün felan sürüyor kasta . Magnezyum almıyormusun ?
İç sesim gibisin seni çok ama çok iyi anlıyorum. En iyisini alayım, en iyisi olsun derken gerçekten biz de eşimle felaket paralar döktük bebek alışverişine. Ama en azından mutluyum, içime sindi ve parayı da yine kazanırız diyoruz. Ben bu hafta izne çıkıyorum, aslında dursam ben de dururum çalışabilecek durumdayım bir de bizim aile şirketi ama yine de eşim boşver çık diyor. En az 2 sene de çalışmayı düşünmüyorum. Tabii zaman ve hayat şartları, ekonomi ne gösterir bilemiyorum ama umarım ilk 2 sene çalışmak zorunda kalmam da çocuğumu ben büyütürüm diye dua ediyorum. O kadar çocuk doğurun, üreyin, 3 çocuk iyidir diyorlar ama verdikleri hak ortada. Allah gerçekten ebeveynlerin yardımcısı olsun.Sürekli aklıma eksik olan birşey geliyor ve alışveriş yapmak istiyorum ama çok harcama yapmamak için de kendimi tutuyorum. Hiç bitmiyor sanki ihtiyaçlar.. bide almışken iyisinden alayım diyorum bu beni çok zorluyor.. iyisinden almak sanırım çok da önemli değil çünkü kıyafet vs çok az giyiliyor bebeklerde.. 3 ay giyecek sonra küçük gelecek.. kafamda bisürü tilki dolanıyor ya...
bide işyerindeyim ama kafam hep bebekte.. hiç çalışma hevesim kalmadı, daha 37. haftaya kadar buradayım ve çok işim var ama.. stres bebeğimi etkiler diye izni erken mi alsam diyorum, sonra da izin süremi doğum sonrasına saklayayım diyorum.. 4 ay izin mi olur ya, bebek küçücükken bırakmak zorunda kalıyoruz.. ücretsiz izin kullanacağım mecbur..
Normal de hafif ağrı olurdu kramp ilk defa dün oldu ve çığlık attım cidden eşim deli gibi geldi odaya ne oluyor diye dedim ayağım oynamıyor canım acıyor ovaladı biraz geçti ama üzerine basınca ağrı var hâlâEvet birebir aynı yere bende de kramp girip çekiliyor, bir kere çok şiddetli oldu bağırarak uyandım hatta annem vardı evde yazık kadıncağız daha kötü bir şey oldu sanıp koşa koşa geldi yanıma ama şiddetli oldu mu ağlatıyor insanı resmen.Ağrısı da 3-4 gün sürmüştü, üstüne tam basamamıştım.Hala ara ara o kadar şiddetli olmasa da yokluyor.İşte bunlar hep bebişlerin bizden yürüttükleri kalsiyum ve magnezyum
Kız İstanbul’a yaktığı yakıta, köprü ücretine kaç paket bez alırsınızVallahi gitmez herhalde zaten cuma günü kontrolümüz var doktor kontrolüde geçsinde ben alır bir paket koyarım kenara.
Bide şekerden dolayı bizim bebiş önden gidiyor tahmin ediyorum doğum kilosu 3 ü geçecek yine de 0 numara mı almalı yoksa bir numara mı alayım?
Evet evet çok iyi biliyorum o ağrıyı, doktora söylemek lazım magnezyumun dozunu arttırabilir.Normal de hafif ağrı olurdu kramp ilk defa dün oldu ve çığlık attım cidden eşim deli gibi geldi odaya ne oluyor diye dedim ayağım oynamıyor canım acıyor ovaladı biraz geçti ama üzerine basınca ağrı var hâlâ
Evet bu kramp çok kötü yapıyor. Bikaç defa bana da olduNormal de hafif ağrı olurdu kramp ilk defa dün oldu ve çığlık attım cidden eşim deli gibi geldi odaya ne oluyor diye dedim ayağım oynamıyor canım acıyor ovaladı biraz geçti ama üzerine basınca ağrı var hâlâ
Evet canım kesinlikle magnezyumdan oluyor .. hatta eczacım bana ne zaman sık oluyor diye sordu bende sabaha karşı yada gece yatakta kendimi geriyorum uykuda unutup Ozmaan demiştim ,gece almamı önerdiler birde iyi bir marka 400 mg almış lazımmışAlıyorum normalde bitti yeni haftasonu girince araya alamadım yarın onu halletsem iyi olacak
Benim evim hastaneye yakın olduğu için mevsimlik eşofman takımı gibi bişey aldım, sende önü düğmeli mevsimlik eşofman takımı alabilirsin. Ben hatta hastanede ve çıkarken başımı örtmek için yemeni koydum bebeğim ve ben iyi oluyum da süsümüz eksik olsunKızlarrr doğum sonrası hastaneden çıkarken nasıl bi şey giymek lazım sizce? Doğum şeklim belli değil şuan normal olarak ilerliyoruz.. Eylül sonu ekim başı iç Anadolu’da olacağımı da düşününce havalar ufaktan esmeye başlıyor, emzirme için de uygun olmalı diyorum elbise olacaksa mecbur önden düğmeli olacak ya da düğmeli eşofman takımı gibi bir şey mi daha mantıklı sizce? Onu da netleştirip hastane çantamı okeylemek istiyorum çünkü (Hastaneden sonra 1 saate yakın yol gideceğim bu arada)
Not:tesettürlüyüm
Fikirleriniz ne
Aynı canım ben de hem iyisi olsun diyorum hem de yeni ev aldık tadilat taşınma sürecimiz oldu baya borç var tabi eşimde bazen dikkatli gidelim diyor hem kızıyorum hem hak veriyorum çok zor süreçler cidden. İşte de aynı 32 yi geçtik devam ediyorum ama artık zorluyorda bir yandan Allah kolaylık versin hepimize. Başta çok ümitlenmiştim izin uzayacak diye ama o da yalan oldu bu şartlarda nasış bebek düşünsün cidden insanlarSürekli aklıma eksik olan birşey geliyor ve alışveriş yapmak istiyorum ama çok harcama yapmamak için de kendimi tutuyorum. Hiç bitmiyor sanki ihtiyaçlar.. bide almışken iyisinden alayım diyorum bu beni çok zorluyor.. iyisinden almak sanırım çok da önemli değil çünkü kıyafet vs çok az giyiliyor bebeklerde.. 3 ay giyecek sonra küçük gelecek.. kafamda bisürü tilki dolanıyor ya...
Şu tarz bir şey olabilir diye düşünüyorum bunlar var evde, elbise insanıyım normalde ama bu tarz daha rahat olur gibi geldi eşofman takımıda çok sevmiyorum bunun üzerine belki uzun bir hırka vs alıp kullanabilirsin sen deKızlarrr doğum sonrası hastaneden çıkarken nasıl bi şey giymek lazım sizce? Doğum şeklim belli değil şuan normal olarak ilerliyoruz.. Eylül sonu ekim başı iç Anadolu’da olacağımı da düşününce havalar ufaktan esmeye başlıyor, emzirme için de uygun olmalı diyorum elbise olacaksa mecbur önden düğmeli olacak ya da düğmeli eşofman takımı gibi bir şey mi daha mantıklı sizce? Onu da netleştirip hastane çantamı okeylemek istiyorum çünkü (Hastaneden sonra 1 saate yakın yol gideceğim bu arada)
Not:tesettürlüyüm
Fikirleriniz ne
Geçmiş olsun kuzum inşallah vaktinde gelsin minik bebiklerimizŞimdi çıktım canım doktor dün gibi sancin çıkmadı dedi cikisimi verdi çok şükürzamanında gelsin bebeklerimiz inşallah
Eşime kalsa kıyafeti bile son aya birakirdik Neyseki başını sişirdim alalım alalım aldık herşeyi tamam bez hariçAh çok iyi anlıyorum ve bende tam geçemedi de maalesef, hayır ben hamilelik hormonları yüzünden böyle olduğumu biliyorum ama bunun yüzüme söylenmesini istemiyorum ne var yani
En güzelini yapıyorsun bi tarafın garantici olması lazım bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?