Amin canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah tam vaktindeHakkını helal falan etme. Hepimiz ne zorlu yollardan geçerek evlat sahibi olmaya çalışıyoruz. Kimi zibilyon tedavi sonrası hamile kalıyor kimi çok riskli gebelik geçiriyor bebeğini hayatta tutmaya çalışıyor. Böyleleri de zehir ediyor işte insana hayatı. Ay valla sinirlendim.
Şimdi dinlen, yeni doktorunla inşallah her şey yolunda gider çooooook sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.
Amin canım amin inşallah allahın izniyleAmin canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah tam vaktinde
Evet o yüzden kafamıza takmıyoruz şükür nipt va temizdiHaklısın aşkım kiiii aklıma geldi bak yumurta ölçümlerinde de öyleydi. Doktorum atıyorum 17 mm ölçüyordu asistan daha fazla veya daha az ölçüyordu. Elden ele dahi fark ediyor. Aynı onun gibi düşünmek lazım haklısın balım.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvet ilk. Çok istedik bu minnoşu Rabb’im nasip etti ben kendime güveniyorum ya bir tık zorlanacağım ama onun bir gülüşü her şeyi unutturur
Şükür iyi ki yaptırdık yaEvet o yüzden kafamıza takmıyoruz şükür nipt va temizdi
Allahım şifa versin inşallahKızlar hepinize iyi günler. Bu gün doktor randevum vardı. Doktorum bebeğin başının çok büyük olduğunu özürlü olabileceğini, suyunun da çok az olduğunu söyledi. Nst ye bağladı sancı çıkmadı. Tabi ben çok korktum özür falan deyince. Hemen ciğer geliştirici yapıldı. Biz de riske atmamak amacıyla perinatoloğa geldik. Perinatolog bebek erkek, o yüzden iri olması normal ve beyninde hiçbir sorun yok çok sağlıklı bir bebek dedi, suyu da çok iyi doktorun neden böyle demiş dedi. Tam sevinmişken bir anda kanamam geldi pıhtılı yoğun bir şekilde. Doktor yatırmam lazım eve yollayamam dedi ve yatışım yapıldı. Kanamam azaldı ama çok korkuyorum, dualarınızı bekliyorum
Kıyamam sana ya 2 ay ne çekmişsindirA ayseipekalp25 nasılsın yolundadır umarım her şey
L luckykus 2 ay yavruma aort ince dediler, doğumdan sonra şu gerekir bu gerekir bla bla bla
En son pozisyondanmış dediler. Hiç stres etme bugüne kadar anlaşılmayacak bir şey değil o
Canim benim oğlumda genel olarak 6 gün. 1 hafta gibi geriden geliyor. Mesela ayaklarıyla karın çevresi tamamen uyuşmuyor 1 hafta gibi değişiklik olduğunu söylüyor Dr. Ama hiç korkulacak bisey değil önemli olan gelişiyor mu evet. Yani gelişimi durmuyor diyor. Gerçekten de benim önceki gebeligimde doğuma gireceğim gün ultrasonla bakıldığında ayakları 35 le uyumlu dedi daha önce hiç böyle gerilik olduğunu söylemediler. Ama bu genetikte olabilir dedi Gerçekten de benim eşim ve anne tarafı boyu kısa. Doğduğunda Gerçekten de ayakları falan çok küçüktüYaaaa şöyle şeyler yaşatmasınlar hamilelere gerçekten çok sinirleniyorum… Zaten anne yüreği bir şey duyacak mıyız diye tetikte bekliyoruz, stres oluyoruz bir de baştan savma ilgilendikleri zaman insan çok sinirleniyor. Çok sevindim en azından doğru şekilde bir ölçüm yapılmasına ve içinin rahatlamasına. Amiiiiin amiiiin inşallah 2 hafta önce de görememiştim bugün de göremedim 1 aydır göremiyorum resmen umarım haftaya cuma kontrolde annesini mutlu eder de poz verir sıpam. Ben de bayağı bi dersime çalıştım sadece 5 gün geriden geliyor öyle ölçülmüş çok büyük ihtimalle pozisyon kaynaklı çünkü daha önce böyle söylenmemişti. Allahım hayırlı, sağlıklı evlat versin hepimize. Sağlıkla gelsinler inşallah
Canım endişelenme hayırlı zamanda dogurursun inşallah. Kilosu kaç. Açılma falan varmi Dr lar ne diyor.Amin canım çok teşekkür ederim, kanama olunca baya bir ağladım korktum ama şimdi iyiyim çok şükür gelirse de yapacak birşey yok nasip böylemiş
Amin canım inşallah Açılma yok kanamanın nereden geldiği de belli değil defalarca baktı Perinatolog kanama alanı yok. Kilosu 2.100müşCanım endişelenme hayırlı zamanda dogurursun inşallah. Kilosu kaç. Açılma falan varmi Dr lar ne diyor.
AmiiinAllahım şifa versin inşallah
Ahshhshs kizamadim çocuğaMaalesef gebelik şekeri var ne portakal suyuuuuu ne meyveeee ne ufacık çikolata dahi yiyemiyorumBebek norveç somonu, sebze, yoğurt şeklinde beslenmekten sırtını dönmüş hahahha
İnşallah hadi bakalım, doğrurusam da kızım durman lazım 35 dedik sözümüzden döndürme diyim bariYok yok bekliyceksin 35 ieminim bakma sen o baskılara
Allah allah dediğimiz gibi belki de ani stresten damarlar falan mı çatladı, neyse bir şey olmaması çok daha iyi, inşallah hemen çıkar ve sakince beklersin doğumunuAmin canım inşallah Açılma yok kanamanın nereden geldiği de belli değil defalarca baktı Perinatolog kanama alanı yok. Kilosu 2.100müş
Kızlar hepinize iyi günler. Bu gün doktor randevum vardı. Doktorum bebeğin başının çok büyük olduğunu özürlü olabileceğini, suyunun da çok az olduğunu söyledi. Nst ye bağladı sancı çıkmadı. Tabi ben çok korktum özür falan deyince. Hemen ciğer geliştirici yapıldı. Biz de riske atmamak amacıyla perinatoloğa geldik. Perinatolog bebek erkek, o yüzden iri olması normal ve beyninde hiçbir sorun yok çok sağlıklı bir bebek dedi, suyu da çok iyi doktorun neden böyle demiş dedi. Tam sevinmişken bir anda kanamam geldi pıhtılı yoğun bir şekilde. Doktor yatırmam lazım eve yollayamam dedi ve yatışım yapıldı. Kanamam azaldı ama çok korkuyorum, dualarınızı bekliyorum
Evet evet de ona akıllıca şuracıkta beklesin yüzümüzü kara çıkarmasınİnşallah hadi bakalım, doğrurusam da kızım durman lazım 35 dedik sözümüzden döndürme diyim bari
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım kanaman azalmış ağrı sancı yoksa sorun olmaz inşallah, güvendiğin doktorla devam et canım bazılarının üslubu bile insanın moralini bozuyor sen moralini bozma, dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?