Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Amin canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah tam vaktinde

Evet o yüzden kafamıza takmıyoruz şükür nipt va temizdi

A ayseipekalp25 nasılsın yolundadır umarım her şey
L luckykus 2 ay yavruma aort ince dediler, doğumdan sonra şu gerekir bu gerekir bla bla bla
En son pozisyondanmış dediler. Hiç stres etme bugüne kadar anlaşılmayacak bir şey değil o

Allahım şifa versin inşallah

Kıyamam sana ya 2 ay ne çekmişsindir Kesinlikle canım allaha dua ediyorum zaten öyledir diye içimi rahatlatıyorum

Canim benim oğlumda genel olarak 6 gün. 1 hafta gibi geriden geliyor. Mesela ayaklarıyla karın çevresi tamamen uyuşmuyor 1 hafta gibi değişiklik olduğunu söylüyor Dr. Ama hiç korkulacak bisey değil önemli olan gelişiyor mu evet. Yani gelişimi durmuyor diyor. Gerçekten de benim önceki gebeligimde doğuma gireceğim gün ultrasonla bakıldığında ayakları 35 le uyumlu dedi daha önce hiç böyle gerilik olduğunu söylemediler. Ama bu genetikte olabilir dedi Gerçekten de benim eşim ve anne tarafı boyu kısa. Doğduğunda Gerçekten de ayakları falan çok küçüktü Ama zamanla toparladı hiç endişelenecek bir şey olmadı. O yuzden önemli olan gelişimi devam ediyorsa takılma. Hem zaten yanılma da olabilir kendin diyorsun pozisyon kaynaklı da olabilir. Hem son aylara geldik çok şükür.

Amin canım çok teşekkür ederim, kanama olunca baya bir ağladım korktum ama şimdi iyiyim çok şükür gelirse de yapacak birşey yok nasip böylemiş
Canım endişelenme hayırlı zamanda dogurursun inşallah. Kilosu kaç. Açılma falan varmi Dr lar ne diyor.

Maalesef gebelik şekeri var ne portakal suyuuuuu ne meyveeee ne ufacık çikolata dahi yiyemiyorum Bebek norveç somonu, sebze, yoğurt şeklinde beslenmekten sırtını dönmüş hahahha
Ahshhshs kizamadim çocuğa neyse sağlıklı olsunlar da az kaldı kavuşmaya

Amin canım inşallah Açılma yok kanamanın nereden geldiği de belli değil defalarca baktı Perinatolog kanama alanı yok. Kilosu 2.100müş
Allah allah dediğimiz gibi belki de ani stresten damarlar falan mı çatladı, neyse bir şey olmaması çok daha iyi, inşallah hemen çıkar ve sakince beklersin doğumunu

Çok geçmiş olsun canım kanaman azalmış ağrı sancı yoksa sorun olmaz inşallah, güvendiğin doktorla devam et canım bazılarının üslubu bile insanın moralini bozuyor sen moralini bozma, dualarım seninle

Kızlar benim gibi kaşınan bir kız vardı galiba uyuz oldum yazmıştı oda nerde hatırlamıyorum kimdi ..

Ben şimdi aile hekimime gittim perşembe dermatolojiye randevum var ama içim rahat etmedi . Baktı doktorum uyuz böyle gözükmez daha farklıdır görünümü dedi .. bu daha çok alerjik yada gebelikten hormonel dedi

Ya birde kızlar benim kızımın hareketleri daha azaldı demiştim hala var hissediyorum ama kıpırtı gini öyle karnımdan videolardaki hibi ayaklar kollar bacaklar belli olmuyor . Bunada kafamı taktım , kız kardeşimin bebeği mesela baya hareketli

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…