Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Allah allah dediğimiz gibi belki de ani stresten damarlar falan mı çatladı, neyse bir şey olmaması çok daha iyi, inşallah hemen çıkar ve sakince beklersin doğumunu
Amin canım inşallah şuan kanama durduğu sürece erken doğum riskin gözükmüyor dedi doktor. Çok şükür baya da azaldı kanama, inşallah vaktinde gelir hepimizin bebeği

Anladım kuzum hayırlısı olsun bende yarın görücem oğluşumu özledim

Amin canım inşallah Açılma yok kanamanın nereden geldiği de belli değil defalarca baktı Perinatolog kanama alanı yok. Kilosu 2.100müş
Kilosu güzel maşallah. Kanama kesildimi.

Bendim o canımbenimki sivrilerddnmiş geçti şimdi çok şükür

U Umayis sen nasılsın canım bebekler nasıl ? Göremedim bu sıra seni umarım iyisinizdir
İyiyim canım çok şükğr uykusuzum sürekli süt sağıyorum sabah erkenden evden çıkıyoruz akşama kadar evrakları hazırlıyoruz bebekleri görüyoruz derken zaman kalmıyor eve gelseler rahatlayacam inşallah bebekler de iyiler çok şükür kızı 10-15 güne alırız inşallah oğlumu25-30güne alırız inşallah sen nasılsın

Çok sevindim canım Bebeklerinde Seninde iyi olmana bir an önce kavuş inşallah kızınla ve oğlunla çok şükür iyim bende bebekte iyi

Ay az kalmış yaa

Yerim onun ayaklarını Kuzum kesinlikle söylediklerine katılıyorum 1 hafta artı eksi çok kafaya takılacak bir şey değil ama üslup biraz gerdi, korkuttu beni. Bir de bu zamana kadar hep iyi iyi iyi denilen bebekte bugün şöyle böyle denilince aşırı evham yaptım. Neyse bana da tecrübe oldu bugün, bir daha bu kadar strese girmeyeceğim

Değil aşkım değil uyuz olsa anlardık ultra premium uyuz geçirdiğim için jsjskks

Şekerin nasıl canım? Geçenlerde yavaştı ya benimkinin de hareketleri şekerim hafiften yükseliyordu düşünce rahatladı sıpa

Değil aşkım değil uyuz olsa anlardık ultra premium uyuz geçirdiğim için jsjskks
Ayy kız nasıl korktum annemle konuşuyorduk dedi ben iki sene önce uyuz olmuşum ama sen takıntılısın diye söylemedim ilaç va kullandım tüm evi yıkadım vs ben şok.. aile hekimi anladı git hemen bekleme dedi gittim adamda yok bu uyuz değil dedi . Ya hormonel ya şuan sıcaklardan dedi ama bilemedim bakalım aşkım perşembede cildiyeye gidim çift dikiş olsun ben çok takıntılıyım

Şekerin nasıl canım? Geçenlerde yavaştı ya benimkinin de hareketleri şekerim hafiften yükseliyordu düşünce rahatladı sıpa
Ya aslında şekerim normal hareketler var ama nasıl anlatayım aşkım böyle bazı videolardaki gibi aşırı aşırı yok sakin sakin var..

Ben de dikkat ettim bugün, bazı günler can acıtıcak kadar hareketliyse ertesi 2-3 gün daha yavaş yavaş süzülmeler oluyor. Yorulup dinleniyor diye düşünmeye başladım artık.

Ben de dikkat ettim bugün, bazı günler can acıtıcak kadar hareketliyse ertesi 2-3 gün daha yavaş yavaş süzülmeler oluyor. Yorulup dinleniyor diye düşünmeye başladım artık.
Ya benimki şimdi 1 haftadır felan böyle .. anlamadım perşembe doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür belki yeri daraldı artık eski rahatlığı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…