Amin canım inşallah şuan kanama durduğu sürece erken doğum riskin gözükmüyor dedi doktor. Çok şükür baya da azaldı kanama, inşallah vaktinde gelir hepimizin bebeğiAllah allah dediğimiz gibi belki de ani stresten damarlar falan mı çatladı, neyse bir şey olmaması çok daha iyi, inşallah hemen çıkar ve sakince beklersin doğumunu
Anladım kuzum hayırlısı olsun bende yarın görücem oğluşumu özledimBence de öyle canım içim rahatladı sonradan birazcık araştırınca
Canım haftaya cuma tekrar kontrolüm var o zaman tekrar konuşacağım böyle ölçmüştünüz şu an nasıl diye. Aklımı daha fazla bulandırmak istemiyorum allahın izniyle bir şey yoktur diye düşünüyorum. Bebitom gelmiş 33. haftaya bir şey olsaydı çoktan çıkardı gibi geliyor. O yüzden bi ferahlama geldi
Maalesef gebelik şekeri var ne portakal suyuuuuu ne meyveeee ne ufacık çikolata dahi yiyemiyorumBebek norveç somonu, sebze, yoğurt şeklinde beslenmekten sırtını dönmüş hahahha
Kilosu güzel maşallah. Kanama kesildimi.Amin canım inşallah Açılma yok kanamanın nereden geldiği de belli değil defalarca baktı Perinatolog kanama alanı yok. Kilosu 2.100müş
Bendim o canımKızlar benim gibi kaşınan bir kız vardı galiba uyuz oldum yazmıştı odanerde hatırlamıyorum kimdi ..
Ben şimdi aile hekimime gittim perşembe dermatolojiye randevum var ama içim rahat etmedi . Baktı doktorum uyuz böyle gözükmez daha farklıdır görünümü dedi .. bu daha çok alerjik yada gebelikten hormonel dedi
Sanki birisi daha vardı canım aynı kaşıntıyla yazanBendim o canımbenimki sivrilerddnmiş geçti şimdi çok şükür
İyiyim canım çok şükğr uykusuzum sürekli süt sağıyorum sabah erkenden evden çıkıyoruz akşama kadar evrakları hazırlıyoruz bebekleri görüyoruz derken zaman kalmıyor eve gelseler rahatlayacam inşallah
Evet vardı da bende unuttum adınıSanki birisi daha vardı canım aynı kaşıntıyla yazan
Çok sevindim canım Bebeklerinde Seninde iyi olmanaİyiyim canım çok şükğr uykusuzum sürekli süt sağıyorum sabah erkenden evden çıkıyoruz akşama kadar evrakları hazırlıyoruz bebekleri görüyoruz derken zaman kalmıyor eve gelseler rahatlayacam inşallahbebekler de iyiler çok şükür kızı 10-15 güne alırız inşallah oğlumu25-30güne alırız inşallah sen nasılsın
Lavaboya gidip peçeteyle sildiğimde az açık pembe geliyor ama çok azaldı o daKilosu güzel maşallah. Kanama kesildimi.
Ay az kalmış yaaİyiyim canım çok şükğr uykusuzum sürekli süt sağıyorum sabah erkenden evden çıkıyoruz akşama kadar evrakları hazırlıyoruz bebekleri görüyoruz derken zaman kalmıyor eve gelseler rahatlayacam inşallahbebekler de iyiler çok şükür kızı 10-15 güne alırız inşallah oğlumu25-30güne alırız inşallah sen nasılsın
Yerim onun ayaklarınıCanim benim oğlumda genel olarak 6 gün. 1 hafta gibi geriden geliyor. Mesela ayaklarıyla karın çevresi tamamen uyuşmuyor 1 hafta gibi değişiklik olduğunu söylüyor Dr. Ama hiç korkulacak bisey değil önemli olan gelişiyor mu evet. Yani gelişimi durmuyor diyor. Gerçekten de benim önceki gebeligimde doğuma gireceğim gün ultrasonla bakıldığında ayakları 35 le uyumlu dedi daha önce hiç böyle gerilik olduğunu söylemediler. Ama bu genetikte olabilir dedi Gerçekten de benim eşim ve anne tarafı boyu kısa. Doğduğunda Gerçekten de ayakları falan çok küçüktüAma zamanla toparladı hiç endişelenecek bir şey olmadı. O yuzden önemli olan gelişimi devam ediyorsa takılma. Hem zaten yanılma da olabilir kendin diyorsun pozisyon kaynaklı da olabilir. Hem son aylara geldik çok şükür.
Değil aşkım değil uyuz olsa anlardıkKızlar benim gibi kaşınan bir kız vardı galiba uyuz oldum yazmıştı odanerde hatırlamıyorum kimdi ..
Ben şimdi aile hekimime gittim perşembe dermatolojiye randevum var ama içim rahat etmedi . Baktı doktorum uyuz böyle gözükmez daha farklıdır görünümü dedi .. bu daha çok alerjik yada gebelikten hormonel dedi
Şekerin nasıl canım? Geçenlerde yavaştı ya benimkinin de hareketleri şekerim hafiften yükseliyordu düşünce rahatladı sıpaYa birde kızlar benim kızımın hareketleri daha azaldı demiştim hala var hissediyorum ama kıpırtı gini öyle karnımdan videolardaki hibi ayaklar kollar bacaklar belli olmuyor . Bunada kafamı taktım , kız kardeşimin bebeği mesela baya hareketli
Ahhh amin aminnnnn inşallah heyecanlandım bak hahahAhshhshs kizamadim çocuğaneyse sağlıklı olsunlar da az kaldı kavuşmaya
Ayy kız nasıl korktumDeğil aşkım değil uyuz olsa anlardıkultra premium uyuz geçirdiğim için jsjskks
Ya aslında şekerim normal hareketler var ama nasıl anlatayım aşkım böyle bazı videolardaki gibi aşırı aşırı yok sakin sakin var..Şekerin nasıl canım? Geçenlerde yavaştı ya benimkinin de hareketleri şekerim hafiften yükseliyordu düşünce rahatladı sıpa
Ben de dikkat ettim bugün, bazı günler can acıtıcak kadar hareketliyse ertesi 2-3 gün daha yavaş yavaş süzülmeler oluyor. Yorulup dinleniyor diye düşünmeye başladım artık.Ya birde kızlar benim kızımın hareketleri daha azaldı demiştim hala var hissediyorum ama kıpırtı gini öyle karnımdan videolardaki hibi ayaklar kollar bacaklar belli olmuyor . Bunada kafamı taktım , kız kardeşimin bebeği mesela baya hareketli
Ya benimki şimdi 1 haftadır felan böyle .. anlamadım perşembe doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür belki yeri daraldı artık eski rahatlığı yokBen de dikkat ettim bugün, bazı günler can acıtıcak kadar hareketliyse ertesi 2-3 gün daha yavaş yavaş süzülmeler oluyor. Yorulup dinleniyor diye düşünmeye başladım artık.
Aşkım benim inşallah çıkacaklar eviniz şenlenecekevet ya çok sabır gerektiriyor ama özlemle kavuşmak her zaman güzeldir hergün gidip görmek bile çok güzel bide evde olsalar of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?