Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Amin canım çok teşekkür ederim evet belki de ondan oldu çok üzüldüm sabahtan su az kafası büyük falan deyince

Hiiç endişe etme o şekilde yanılmalar çok oluyor etrafımdan da çok duyum aldım sonrasında bebekleri sapasağlam doğmuş sen sadece dua ve tevekkül et evet erkek bebekler genelde iri duruyorlarmış benimki de öyle. Stres yapma kendini güzel düşüncelerle oyala bak sonlara yaklaştık biz değil onlar tercih ediyor ne zaman geleceklerini Gelmek isterse de yapacak bir şey yok çok şükür herhangi bir hayati risk de yok Allah yardımcın olsun canımm

Çok çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun

Ay bırak gitme böylelerine direk gitmemek lazım insanların mutluluğununkursağında bırakıyorlar kafalarında bin soru işareti ile .. geçmiş olsun stresten bile olmuş olabilir canım

Geçmiş olsun canım, stres yapma stres yaptıkça kanman artar sancılanırsın, doktorların ne dediğine bakma allah aşkına ben bunlar yüzünden sinir hastası oldum tedavilik oldum resmen, sen sadece dinlen. Kaç haftalık oldun?

Sağol canım teşekkür ederim 32 haftalık oldum

Sağol canım teşekkür ederim 32 haftalık oldum
Sancın falan olmadığı sürece kendini çok kasma, kanamayı durdururlar, bir de nedense içime doğumla ilgili değil de stresle ilgili olduğu doğdu. Ama sen yine de sinirlenme bi şu süreci atlat ondan sonra hep beraber söveriz olmadı önceki doktoruna

Doğurmadın dimi daha sende canım bak 32 diyordum ahahahha 35 e çıkarmıştım haklıymışım 35 haftalık olucaksın kesin bakmışsın 38

Doğurmadın dimi daha sende canım bak 32 diyordum ahahahha 35 e çıkarmıştım haklıymışım 35 haftalık olucaksın kesin bakmışsın 38
Doğurmadım daha çok şükür perşembe 33 olcak bakalım sancılarım var ufak ufak, baskı çok aşağı doğru ama bakalım ne kadar dayanabilirsek

Bence de öyle canım içim rahatladı sonradan birazcık araştırınca
Canım haftaya cuma tekrar kontrolüm var o zaman tekrar konuşacağım böyle ölçmüştünüz şu an nasıl diye. Aklımı daha fazla bulandırmak istemiyorum allahın izniyle bir şey yoktur diye düşünüyorum. Bebitom gelmiş 33. haftaya bir şey olsaydı çoktan çıkardı gibi geliyor. O yüzden bi ferahlama geldi
Amiiiin sağlıkla kucağımıza alalım şeker vs yoksa benimkinde portakal suyu iş görüyor kontrol öncesi, kontrolde hareketli olup pozisyon değiştirip duruyor bı şekilde yakalıyoruz
Maalesef gebelik şekeri var ne portakal suyuuuuu ne meyveeee ne ufacık çikolata dahi yiyemiyorum Bebek norveç somonu, sebze, yoğurt şeklinde beslenmekten sırtını dönmüş hahahha

Aşkım çok kafama takarım diyorsan ben takıntılıyımdır kendimden bilirim başka bir görüş daha alırım .. ama bence pozisyonuna bağlı göremedi
Aşkımmmm ben de öyleyim taksam eyvahlar olsun haftaya cumaya kadar kendime de eşime de işte çevremdeki herkese zehir ederim günleri ama aslaaa dedim kendime geldim yoksa bebeği de strese sokucam. X başka doktora da gitmek istemiyorum haftaya cumaya belli olur bakalım

Canım merhaba bugün bana da bebeğimin kafa gelişiminin geriden geldiğini söyledi. Rapora göre 5 gün geriden geliyor, 2 hafta önceye göre persentili de düşmüş ama ben açıkçası 19. haftamdan itibaren elimde olan tüm raporları kıyaslayarak pozisyon kaynaklı böyle söylendiğini düşünüyorum. Ben de nipt yaptırdım bu zamana kadar bebeğimin beyniyle alakalı veya başka bir sorunuyla alakalı tek bir şey dahi duymadım. Gebelik şekerim olduğu için çocuk kardiyolojisi dahi takip ediyor… O kadar geniş kapsamlı bakılıyor. Bence senin bebeğin de pozisyon kaynaklı o şekilde çıkmış. Ki aynı hastanede farklı odalardaki cihazlarda bile ölçümlerde farklılıkla oluyor bunu da daha önce deneyimledim. Hadiiiiii diyelim benim bebemin kafası küçük seninki de koca kafalı eeee yani? Ne olmuş? Ne olabilir? Gerçekten öfkeleniyorum böyle doktorlara yani unvanlarını da bir köşeye bırakıp böyle insan oldukları için çok sövüyorum… Sen şu an emin ellerde iyi bir doktorlaysan hiç korkma, kendini güvendiğin doktora emanet et. Sakın daha da stres olma. Allah yardımcın olur inşallah

İnşallah atlatırım canım hayırlısıyla çok sağol

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bazı doktorlar gerçekten hiç düşünmeden konuşuyor, yahu karşında hamile bir insan var yani, daha önce de birkaç kez moralimi bozacak şekilde konuşma yaptı, hadi şans vereyim dedim ama bu sondu yani Bidaha hayatta gitmem. Bu güne kadar erken doğum riskim var sanıyordum hatta ciğer geliştirici bile yaptırdı, Perinatolog senin erken doğum riskin falan yok dedi suyu da gayet güzel rahim ağzın da kapalı dedi hatta alttan bile eliyle kontrol etti rahim ağzımı. Şu güne kadar beni stresten strese soktu yani kadın

Aşkım bencede saçmalamış doktor büyük ihtimal bebeğin pozisyonundan doğru ölçü alamadı . Milim kaydırsa aşırı fark ediyor bak bende hastane bebeği 1.300 ölçtü sonra 1 hafta geçti perinatoloji 1650 dedi dedim bir haftada nasıl bu fark olabiliyor doktorda hastane yanlış ölçmüş biraz içten veya biraz kenardan alsan ölçüm aşırı fark ediyor dedi .

Hakkını helal falan etme. Hepimiz ne zorlu yollardan geçerek evlat sahibi olmaya çalışıyoruz. Kimi zibilyon tedavi sonrası hamile kalıyor kimi çok riskli gebelik geçiriyor bebeğini hayatta tutmaya çalışıyor. Böyleleri de zehir ediyor işte insana hayatı. Ay valla sinirlendim.
Şimdi dinlen, yeni doktorunla inşallah her şey yolunda gider çooooook sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.

Haklısın aşkım kiiii aklıma geldi bak yumurta ölçümlerinde de öyleydi. Doktorum atıyorum 17 mm ölçüyordu asistan daha fazla veya daha az ölçüyordu. Elden ele dahi fark ediyor. Aynı onun gibi düşünmek lazım haklısın balım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…