2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Aşkım çok kafama takarım diyorsan ben takıntılıyımdır kendimden bilirim başka bir görüş daha alırım .. ama bence pozisyonuna bağlı göremedi
Aşkımmmm ben de öyleyim taksam eyvahlar olsun haftaya cumaya kadar kendime de eşime de işte çevremdeki herkese zehir ederim günleri ama aslaaa dedim kendime geldim yoksa bebeği de strese sokucam. X başka doktora da gitmek istemiyorum haftaya cumaya belli olur bakalım

Canım merhaba bugün bana da bebeğimin kafa gelişiminin geriden geldiğini söyledi. Rapora göre 5 gün geriden geliyor, 2 hafta önceye göre persentili de düşmüş ama ben açıkçası 19. haftamdan itibaren elimde olan tüm raporları kıyaslayarak pozisyon kaynaklı böyle söylendiğini düşünüyorum. Ben de nipt yaptırdım bu zamana kadar bebeğimin beyniyle alakalı veya başka bir sorunuyla alakalı tek bir şey dahi duymadım. Gebelik şekerim olduğu için çocuk kardiyolojisi dahi takip ediyor… O kadar geniş kapsamlı bakılıyor. Bence senin bebeğin de pozisyon kaynaklı o şekilde çıkmış. Ki aynı hastanede farklı odalardaki cihazlarda bile ölçümlerde farklılıkla oluyor bunu da daha önce deneyimledim. Hadiiiiii diyelim benim bebemin kafası küçük seninki de koca kafalı eeee yani? Ne olmuş? Ne olabilir? Gerçekten öfkeleniyorum böyle doktorlara yani unvanlarını da bir köşeye bırakıp böyle insan oldukları için çok sövüyorum… Sen şu an emin ellerde iyi bir doktorlaysan hiç korkma, kendini güvendiğin doktora emanet et. Sakın daha da stres olma. Allah yardımcın olur inşallah

İnşallah atlatırım canım hayırlısıyla çok sağol

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bazı doktorlar gerçekten hiç düşünmeden konuşuyor, yahu karşında hamile bir insan var yani, daha önce de birkaç kez moralimi bozacak şekilde konuşma yaptı, hadi şans vereyim dedim ama bu sondu yani Bidaha hayatta gitmem. Bu güne kadar erken doğum riskim var sanıyordum hatta ciğer geliştirici bile yaptırdı, Perinatolog senin erken doğum riskin falan yok dedi suyu da gayet güzel rahim ağzın da kapalı dedi hatta alttan bile eliyle kontrol etti rahim ağzımı. Şu güne kadar beni stresten strese soktu yani kadın

Aşkım bencede saçmalamış doktor büyük ihtimal bebeğin pozisyonundan doğru ölçü alamadı . Milim kaydırsa aşırı fark ediyor bak bende hastane bebeği 1.300 ölçtü sonra 1 hafta geçti perinatoloji 1650 dedi dedim bir haftada nasıl bu fark olabiliyor doktorda hastane yanlış ölçmüş biraz içten veya biraz kenardan alsan ölçüm aşırı fark ediyor dedi .

Hakkını helal falan etme. Hepimiz ne zorlu yollardan geçerek evlat sahibi olmaya çalışıyoruz. Kimi zibilyon tedavi sonrası hamile kalıyor kimi çok riskli gebelik geçiriyor bebeğini hayatta tutmaya çalışıyor. Böyleleri de zehir ediyor işte insana hayatı. Ay valla sinirlendim.
Şimdi dinlen, yeni doktorunla inşallah her şey yolunda gider çooooook sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.

Haklısın aşkım kiiii aklıma geldi bak yumurta ölçümlerinde de öyleydi. Doktorum atıyorum 17 mm ölçüyordu asistan daha fazla veya daha az ölçüyordu. Elden ele dahi fark ediyor. Aynı onun gibi düşünmek lazım haklısın balım.

Amin canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah tam vaktinde

Evet o yüzden kafamıza takmıyoruz şükür nipt va temizdi

Allahım şifa versin inşallah

Kıyamam sana ya 2 ay ne çekmişsindir Kesinlikle canım allaha dua ediyorum zaten öyledir diye içimi rahatlatıyorum

Canim benim oğlumda genel olarak 6 gün. 1 hafta gibi geriden geliyor. Mesela ayaklarıyla karın çevresi tamamen uyuşmuyor 1 hafta gibi değişiklik olduğunu söylüyor Dr. Ama hiç korkulacak bisey değil önemli olan gelişiyor mu evet. Yani gelişimi durmuyor diyor. Gerçekten de benim önceki gebeligimde doğuma gireceğim gün ultrasonla bakıldığında ayakları 35 le uyumlu dedi daha önce hiç böyle gerilik olduğunu söylemediler. Ama bu genetikte olabilir dedi Gerçekten de benim eşim ve anne tarafı boyu kısa. Doğduğunda Gerçekten de ayakları falan çok küçüktü Ama zamanla toparladı hiç endişelenecek bir şey olmadı. O yuzden önemli olan gelişimi devam ediyorsa takılma. Hem zaten yanılma da olabilir kendin diyorsun pozisyon kaynaklı da olabilir. Hem son aylara geldik çok şükür.

Amin canım çok teşekkür ederim, kanama olunca baya bir ağladım korktum ama şimdi iyiyim çok şükür gelirse de yapacak birşey yok nasip böylemiş
Canım endişelenme hayırlı zamanda dogurursun inşallah. Kilosu kaç. Açılma falan varmi Dr lar ne diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…