Güzel yanları da var tâbi ama bizim daha güçlü olmamız lazım desteksiz büyüteceğiz yavrularımızı dediğim gibi güzel yanları da çok karışan eden olmayacak,istediğimiz şekilde büyüyeceklerİnşallah kuzumGurbette olmak zor Gerçekten hamilelikte insan daha çok içerliyor bu duruma sen hangi şehirdesin
Pozisyondandir muhtemelenVar da hiç gitmek istemiyorum o derece tadım kaçtı haftaya cuma tekrar gideceğim zaten
Yaaaa şöyle şeyler yaşatmasınlar hamilelere gerçekten çok sinirleniyorum… Zaten anne yüreği bir şey duyacak mıyız diye tetikte bekliyoruz, stres oluyoruz bir de baştan savma ilgilendikleri zaman insan çok sinirleniyor. Çok sevindim en azından doğru şekilde bir ölçüm yapılmasına ve içinin rahatlamasına. Amiiiiin amiiiin inşallah 2 hafta önce de görememiştim bugün de göremedim 1 aydır göremiyorum resmen umarım haftaya cuma kontrolde annesini mutlu eder de poz verir sıpam. Ben de bayağı bi dersime çalıştım sadece 5 gün geriden geliyor öyle ölçülmüş çok büyük ihtimalle pozisyon kaynaklı çünkü daha önce böyle söylenmemişti. Allahım hayırlı, sağlıklı evlat versin hepimize. Sağlıkla gelsinler inşallahPozisyondandir muhtemelen32+4te kontrolüm vardı öncesinde baya bı grip olduğum için devlet hastanesi aciline gittim hamileyim diye kontrole de aldılar 30+6 hesapladilar, kilosunu yanlış olctuler vs beni baya bı strese soktular anlicaginiz, dün kendi doktorumu beklemeden başka bı doktora gittim haftasına vs gayet uyumlu, 4 günde 500gr almış olamayacagina göre orda yanlış olctuler yine de 3 haftanin üzeri fark olmadığı sürece sıkıntı değil dedi doktor kontrolünde güzel poz vere vere dogru ölçüme izin versin inşallah bebişin
Kesinlikle canım .. bizdede eşimin asla içi rahat etmedi neden bebeğin sırtı ağrısınki dedi tam yatmalılarda 3 saat kalabiliyor yarım olanlarda Max 1,5/2 saat .. hangi modele karar verdiniz peki ?Bende sırf bu yüzden değiştircem canım teşekkür ederim.Satıcı çok gerekli demişti ama biraz araştırınca içim rahat etmedi.
Aşkım geçmiş olsun ama bence kafana takman gereken birşey değil olsa şimdiye kadar kaç doktor gördü birisi fark ederdi, tamemen pozisyonu ile alakalıdırYaaaa şöyle şeyler yaşatmasınlar hamilelere gerçekten çok sinirleniyorum… Zaten anne yüreği bir şey duyacak mıyız diye tetikte bekliyoruz, stres oluyoruz bir de baştan savma ilgilendikleri zaman insan çok sinirleniyor. Çok sevindim en azından doğru şekilde bir ölçüm yapılmasına ve içinin rahatlamasına. Amiiiiin amiiiin inşallah 2 hafta önce de görememiştim bugün de göremedim 1 aydır göremiyorum resmen umarım haftaya cuma kontrolde annesini mutlu eder de poz verir sıpam. Ben de bayağı bi dersime çalıştım sadece 5 gün geriden geliyor öyle ölçülmüş çok büyük ihtimalle pozisyon kaynaklı çünkü daha önce böyle söylenmemişti. Allahım hayırlı, sağlıklı evlat versin hepimize. Sağlıkla gelsinler inşallah
Bana da öyle geliyor 2 hafta önce de bu doktor vardı öyle olsa yine aynı şeyi söylerdi, bir sürü kişi ilgilendi bu zamana kadar illa kesinlikle fark edilirdi. Dua ediyorum inşallah yanılmıştır diye haftaya cumaya kadar bekliycem streste yapmıyorum yazık üzülmesin etkilenmesin diyeAşkım geçmiş olsun ama bence kafana takman gereken birşey değil olsa şimdiye kadar kaç doktor gördü birisi fark ederdi, tamemen pozisyonu ile alakalıdır
Yaaaa şöyle şeyler yaşatmasınlar hamilelere gerçekten çok sinirleniyorum… Zaten anne yüreği bir şey duyacak mıyız diye tetikte bekliyoruz, stres oluyoruz bir de baştan savma ilgilendikleri zaman insan çok sinirleniyor. Çok sevindim en azından doğru şekilde bir ölçüm yapılmasına ve içinin rahatlamasına. Amiiiiin amiiiin inşallah 2 hafta önce de görememiştim bugün de göremedim 1 aydır göremiyorum resmen umarım haftaya cuma kontrolde annesini mutlu eder de poz verir sıpam. Ben de bayağı bi dersime çalıştım sadece 5 gün geriden geliyor öyle ölçülmüş çok büyük ihtimalle pozisyon kaynaklı çünkü daha önce böyle söylenmemişti. Allahım hayırlı, sağlıklı evlat versin hepimize. Sağlıkla gelsinler inşallah
Aşkım çok kafama takarım diyorsan ben takıntılıyımdır kendimden bilirim başka bir görüş daha alırım .. ama bence pozisyonuna bağlı göremediBana da öyle geliyor 2 hafta önce de bu doktor vardı öyle olsa yine aynı şeyi söylerdi, bir sürü kişi ilgilendi bu zamana kadar illa kesinlikle fark edilirdi. Dua ediyorum inşallah yanılmıştır diye haftaya cumaya kadar bekliycem streste yapmıyorum yazık üzülmesin etkilenmesin diyeteşekkür ederim aşkım benim çok sağ ol
Evet canım İstanbuldaym evet şanslıyız senindemi ilk gebelik biraz endişelerim var bakabilirim filan diye ama alişirm zmanla sanırımGüzel yanları da var tâbi ama bizim daha güçlü olmamız lazım desteksiz büyüteceğiz yavrularımızı dediğim gibi güzel yanları da çok karışan eden olmayacak,istediğimiz şekilde büyüyeceklerŞanlıurfadayım ben sen İstanbuldaydın sanırım.
Amiiiin sağlıkla kucağımıza alalımYaaaa şöyle şeyler yaşatmasınlar hamilelere gerçekten çok sinirleniyorum… Zaten anne yüreği bir şey duyacak mıyız diye tetikte bekliyoruz, stres oluyoruz bir de baştan savma ilgilendikleri zaman insan çok sinirleniyor. Çok sevindim en azından doğru şekilde bir ölçüm yapılmasına ve içinin rahatlamasına. Amiiiiin amiiiin inşallah 2 hafta önce de görememiştim bugün de göremedim 1 aydır göremiyorum resmen umarım haftaya cuma kontrolde annesini mutlu eder de poz verir sıpam. Ben de bayağı bi dersime çalıştım sadece 5 gün geriden geliyor öyle ölçülmüş çok büyük ihtimalle pozisyon kaynaklı çünkü daha önce böyle söylenmemişti. Allahım hayırlı, sağlıklı evlat versin hepimize. Sağlıkla gelsinler inşallah
Canım başka doktor görüşüde al bence usg de bebeğin kilosu bile birebir aynı olmuyormus bebek doğduğunda eylül annelerinde okuduğm kadarıyla ortalama bi ölçüm veriyormuş endişelenme büyük ihtimalle pozisyondn dolayı yanliş ölçüm olabilir ..Kızlar selam günaydın bugün kontrolüm vardı endokrin ve perinatoloji diyetimin gayet iyi gittiğini insülin vermeyeceklerini aynen bu şekilde devam etmemi söylediler. Daha sonra perinatoloji bebeğimi kontrol ettikten sonra baş çevresi geriden geliyor küçük ama belki pozisyonuyla alakalıdır aşağıya baskı yapıyor sırtı da bize doğru dönük dedi. Aşırı tadım kaçtı bu zamana kadar böyle bir şey hiç söylenmemişti…
Stres yapmamaya çalış canım, şu an en etkileyecek şey oKızlar hepinize iyi günler. Bu gün doktor randevum vardı. Doktorum bebeğin başının çok büyük olduğunu özürlü olabileceğini, suyunun da çok az olduğunu söyledi. Nst ye bağladı sancı çıkmadı. Tabi ben çok korktum özür falan deyince. Hemen ciğer geliştirici yapıldı. Biz de riske atmamak amacıyla perinatoloğa geldik. Perinatolog bebek erkek, o yüzden iri olması normal ve beyninde hiçbir sorun yok çok sağlıklı bir bebek dedi, suyu da çok iyi doktorun neden böyle demiş dedi. Tam sevinmişken bir anda kanamam geldi pıhtılı yoğun bir şekilde. Doktor yatırmam lazım eve yollayamam dedi ve yatışım yapıldı. Kanamam azaldı ama çok korkuyorum, dualarınızı bekliyorum
Canım stres yaptığın için oldu belki kanamam Bi anda sana öyle şeyler söyleyince kötü düşünmeyelim doktorlar tedbir alırlar hiç kötü şeyler getirme aklına sağlıcakla al kucağına inşallahKızlar hepinize iyi günler. Bu gün doktor randevum vardı. Doktorum bebeğin başının çok büyük olduğunu özürlü olabileceğini, suyunun da çok az olduğunu söyledi. Nst ye bağladı sancı çıkmadı. Tabi ben çok korktum özür falan deyince. Hemen ciğer geliştirici yapıldı. Biz de riske atmamak amacıyla perinatoloğa geldik. Perinatolog bebek erkek, o yüzden iri olması normal ve beyninde hiçbir sorun yok çok sağlıklı bir bebek dedi, suyu da çok iyi doktorun neden böyle demiş dedi. Tam sevinmişken bir anda kanamam geldi pıhtılı yoğun bir şekilde. Doktor yatırmam lazım eve yollayamam dedi ve yatışım yapıldı. Kanamam azaldı ama çok korkuyorum, dualarınızı bekliyorum
Amin canım çok teşekkür ederim, kanama olunca baya bir ağladım korktum ama şimdi iyiyim çok şükür gelirse de yapacak birşey yok nasip böylemişStres yapmamaya çalış canım, şu an en etkileyecek şey oki öyle birşey olsa bu haftaya kadar farkedilirdi zaten öyle düşün, ciğer geliştirici de yapılmış içini ferah tut, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet ilk. Çok istedik bu minnoşu Rabb’im nasip etti ben kendime güveniyorum ya bir tık zorlanacağım ama onun bir gülüşü her şeyi unuttururEvet canım İstanbuldaym evet şanslıyız senindemi ilk gebelik biraz endişelerim var bakabilirim filan diye ama alişirm zmanla sanırım
Yaptırdım canım nipt ve detaylı hiçbir sorun çıkmadı, Perinatolog da kızdı niye böyle diyor gayet sağlıklı bir beyni var dedi başı büyük olabilir erkek bebek bu dedi. Tam çıkacaktım toparlanırken kanamam oldu. Zaten bir daha o doktora gitmeyeceğim doğumumu Perinatolog yapacak büyük ihtimalle, o takip edecek bundan sonra. Vallahi her gidişimde olumsuz birsey diyordu, sinir olduk kadına Bidaha gitmemPofi16 ay ne alaka ya kaç aylık çocuk yenimi fark etmiş? Bazı doktorları gerçekten anlamak çok zor . Nipt yaptırmışmıydınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?