2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Amiiiin sağlıkla kucağımıza alalım şeker vs yoksa benimkinde portakal suyu iş görüyor kontrol öncesi, kontrolde hareketli olup pozisyon değiştirip duruyor bı şekilde yakalıyoruz

Canım başka doktor görüşüde al bence usg de bebeğin kilosu bile birebir aynı olmuyormus bebek doğduğunda eylül annelerinde okuduğm kadarıyla ortalama bi ölçüm veriyormuş endişelenme büyük ihtimalle pozisyondn dolayı yanliş ölçüm olabilir ..

Stres yapmamaya çalış canım, şu an en etkileyecek şey oki öyle birşey olsa bu haftaya kadar farkedilirdi zaten öyle düşün, ciğer geliştirici de yapılmış içini ferah tut, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Pofi16 ay ne alaka ya kaç aylık çocuk yenimi fark etmiş? Bazı doktorları gerçekten anlamak çok zor . Nipt yaptırmışmıydınız ?

Canım stres yaptığın için oldu belki kanamam Bi anda sana öyle şeyler söyleyince kötü düşünmeyelim doktorlar tedbir alırlar hiç kötü şeyler getirme aklına sağlıcakla al kucağına inşallah

Amin canım çok teşekkür ederim, kanama olunca baya bir ağladım korktum ama şimdi iyiyim çok şükür gelirse de yapacak birşey yok nasip böylemiş

Evet canım İstanbuldaym evet şanslıyız senindemi ilk gebelik biraz endişelerim var bakabilirim filan diye ama alişirm zmanla sanırım
Evet ilk. Çok istedik bu minnoşu Rabb’im nasip etti ben kendime güveniyorum ya bir tık zorlanacağım ama onun bir gülüşü her şeyi unutturur

Pofi16 ay ne alaka ya kaç aylık çocuk yenimi fark etmiş? Bazı doktorları gerçekten anlamak çok zor . Nipt yaptırmışmıydınız ?
Yaptırdım canım nipt ve detaylı hiçbir sorun çıkmadı, Perinatolog da kızdı niye böyle diyor gayet sağlıklı bir beyni var dedi başı büyük olabilir erkek bebek bu dedi. Tam çıkacaktım toparlanırken kanamam oldu. Zaten bir daha o doktora gitmeyeceğim doğumumu Perinatolog yapacak büyük ihtimalle, o takip edecek bundan sonra. Vallahi her gidişimde olumsuz birsey diyordu, sinir olduk kadına Bidaha gitmem

Amin canım çok teşekkür ederim evet belki de ondan oldu çok üzüldüm sabahtan su az kafası büyük falan deyince

Hiiç endişe etme o şekilde yanılmalar çok oluyor etrafımdan da çok duyum aldım sonrasında bebekleri sapasağlam doğmuş sen sadece dua ve tevekkül et evet erkek bebekler genelde iri duruyorlarmış benimki de öyle. Stres yapma kendini güzel düşüncelerle oyala bak sonlara yaklaştık biz değil onlar tercih ediyor ne zaman geleceklerini Gelmek isterse de yapacak bir şey yok çok şükür herhangi bir hayati risk de yok Allah yardımcın olsun canımm

Çok çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun

Ay bırak gitme böylelerine direk gitmemek lazım insanların mutluluğununkursağında bırakıyorlar kafalarında bin soru işareti ile .. geçmiş olsun stresten bile olmuş olabilir canım

Geçmiş olsun canım, stres yapma stres yaptıkça kanman artar sancılanırsın, doktorların ne dediğine bakma allah aşkına ben bunlar yüzünden sinir hastası oldum tedavilik oldum resmen, sen sadece dinlen. Kaç haftalık oldun?

Sağol canım teşekkür ederim 32 haftalık oldum

Sağol canım teşekkür ederim 32 haftalık oldum
Sancın falan olmadığı sürece kendini çok kasma, kanamayı durdururlar, bir de nedense içime doğumla ilgili değil de stresle ilgili olduğu doğdu. Ama sen yine de sinirlenme bi şu süreci atlat ondan sonra hep beraber söveriz olmadı önceki doktoruna

Doğurmadın dimi daha sende canım bak 32 diyordum ahahahha 35 e çıkarmıştım haklıymışım 35 haftalık olucaksın kesin bakmışsın 38

Doğurmadın dimi daha sende canım bak 32 diyordum ahahahha 35 e çıkarmıştım haklıymışım 35 haftalık olucaksın kesin bakmışsın 38
Doğurmadım daha çok şükür perşembe 33 olcak bakalım sancılarım var ufak ufak, baskı çok aşağı doğru ama bakalım ne kadar dayanabilirsek

Bence de öyle canım içim rahatladı sonradan birazcık araştırınca
Canım haftaya cuma tekrar kontrolüm var o zaman tekrar konuşacağım böyle ölçmüştünüz şu an nasıl diye. Aklımı daha fazla bulandırmak istemiyorum allahın izniyle bir şey yoktur diye düşünüyorum. Bebitom gelmiş 33. haftaya bir şey olsaydı çoktan çıkardı gibi geliyor. O yüzden bi ferahlama geldi
Amiiiin sağlıkla kucağımıza alalım şeker vs yoksa benimkinde portakal suyu iş görüyor kontrol öncesi, kontrolde hareketli olup pozisyon değiştirip duruyor bı şekilde yakalıyoruz
Maalesef gebelik şekeri var ne portakal suyuuuuu ne meyveeee ne ufacık çikolata dahi yiyemiyorum Bebek norveç somonu, sebze, yoğurt şeklinde beslenmekten sırtını dönmüş hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…