Canım o bende ara ara oluyor. İğne batıyor gibi. Sonra geçiyor . Normaldir diye düşünüyorum .
Canım bana da 2-3, hafta bebeğin kafası küçük falan dendi sonra düzeldi mesela, sonra karnı da bir hafta on gün kadar geriden geliyo dendi ona da perinatoloji bir şey demedi gayet iyi dedi sen takma kafana, öyleyse bile düzeliyor
Bazen benim de oluyo sonra geçiyo böyle iğne batar gibi sanki göbek deliği yırtılacak gibi demi ama hiç 5-6 saat sürmedi max 1 saat
agri degil de aci olabiliyor benim, yani agri diye nitelendiriledebilir belki, dokununca sizi hissediyorum. gobek deligim de disari cikti benim zaten gerilmekten, gobegim genel olarak cok fazla gergin ve sert, vucut yapisiyla ilgili oldugunu dusunuyorum.
Canım dualarım seninle hiç ihmal etmeden başka acile git en azından ultrasona bakılsınMerhaba Kızlar ben bebek çok hareketli değil diye doktora gittim yakındaki başka bi doktora gittim kendi doktoruma randevu bulamadım zaten 3hafta sonra çağırmıştı en son Bebeğin plasantesi 3-4kez boynuna dolanmış dedi plsantan yaşlanmış dedi sezeryanla alalım dedi ben kabul etmedim gittiğim hastane doğum açısından iyi bi hastane değil imza atıp çıktım kendi isteğimle yarın başka bi doktor görüşüde alacağım daha 35. Haftamdayım böyle bişey başına gelen varmı dua edin lütfen banaBebeği alırsalar küveze girermi kilosu 3.60 gram .
Merhaba Kızlar ben bebek çok hareketli değil diye doktora gittim yakındaki başka bi doktora gittim kendi doktoruma randevu bulamadım zaten 3hafta sonra çağırmıştı en son Bebeğin plasantesi 3-4kez boynuna dolanmış dedi plsantan yaşlanmış dedi sezeryanla alalım dedi ben kabul etmedim gittiğim hastane doğum açısından iyi bi hastane değil imza atıp çıktım kendi isteğimle yarın başka bi doktor görüşüde alacağım daha 35. Haftamdayım böyle bişey başına gelen varmı dua edin lütfen banaBebeği alırsalar küveze girermi kilosu 3.60 gram .
Kızlar dün gece saat 2.30 - 3 sularında yangına uyandık çok büyük bir yangın değildi çok şükür. Ama korktuk tabi. Dün geceden beri hareketlerinde azalma var bebeğin ve sürekli sağıma toplanıyor. Benim bebeğim aşırı hareketli normalde. Bi gün biraz duruldu stres oldu korkunca galiba. Şimdi hareketlerini sayıyorum not alıyorum bakalım. Yarın kontrole gideceğiz yine ne olur ne olmaz. Eşim işe gitti tekim ben ama hemen gelir zaten ters bir durumda. Şaka maka patır patır doğuracağımız günlere geldik çok az kaldı
Benim birkaç dakika ara ara oluyor. Doktora sordum olabilir dedi.İğne değil resmen bıçak saplanır gibi çok şiddetliydi şimdi biraz azaldı ama ayağa kalkınca yine başlıyor canım
Hemen sol tarafına yat dinlen canım o an.İğne değil resmen bıçak saplanır gibi çok şiddetliydi şimdi biraz azaldı ama ayağa kalkınca yine başlıyor canım
Sakin ol canım az da olsa hissetmen iyi bişey bencePlesantası önden olanlara sesleniyorum kızlar 2 gündür yine çok az hissediyorumşimdi da kordon dolanmasını okuyunca panik oldum
Hah tamam kuzum. 22 Eylül dedi bana da, senin o detayların bilmediğimden evham yaptımEşimle benim aramda kan uyuşmazlığımız var. O yüzden ileri haftalara kadar beklemek anı bebek ölümü getirebiliyor. Bebegin gelişimi kilosu iyiyse beklemeyelim diye 37+2 de sezeryan yapmıştı oğlumda. Şimdi yine bir kez benim yanıma gel ultrasonla bakalım gelişimi kilosu nasıl İyiyse o tarihlerde yaparız dedi. Oğlum 37+2 de 3 kilo doğmuştu.
Bende tam kilosu nasıl diye önümüzdeki hafta giderim sanırım.
Merhaba crp kac cikiyor sizin benim gecen ay 21 bu ayda 21 çıktı, gecen ay doktor apseye baglamisti ama suan hic belirtim yokNasıl belirtileriniz vardı acaba ? Normal değerlerinde şuan değil mi ? Ben kaç aydır yüksek crp ile geziyorum
Sezaryen canım bir kat veya ikiydiKaç kez dolanmiştı senin oğlunda canım kordon bana 3-4kez dolandı demişti peki sen normalmi doğum yapmıştın canım
Benimde iki aydir 21, gecen ay apse vardi ondandır dedi ama suan hic biseyim yok persembe kontrole gidince sorucam kafama takiliyorKızlar benm crp hep 25 ama hiçbir belirtim yok. İdrar yolu enfeksiyonu filan değilim bir yerim de ağrımıyor doktorlar da pek önemsemedi kaç aydır öyle geziyorum. Şimdi burada arkadaşımızın bebeği zatürre doğmuş enfeksiyon geçirdiği için ve ben çok korktum ne yapmalıyım gerçekten hiç bilmiyorum ne enfeksiyonuyum onu bile bilmiyorum . Enfeksiyon doktoruna da gitmiştim devlette ama hiçbir şey söylemedi . Özelde mi gitseydim keşke hiç benim gibi olan var mı ?
Yaa evet canım ama insan hemen panik oluyor, sağlıkla zamanlarında gelsinlerSakin ol canım az da olsa hissetmen iyi bişey bence
Benim de bugün 17 çıktı, ama enfeksiyonda gözüküyor. Bende haftaya gitcem gidince sorcamBenimde iki aydir 21, gecen ay apse vardi ondandır dedi ama suan hic biseyim yok persembe kontrole gidince sorucam kafama takiliyor
İdrar tahlilim temiz cikti belirtim de yok hersey normal gibiBenim de bugün 17 çıktı, ama enfeksiyonda gözüküyor. Bende haftaya gitcem gidince sorcam
Lökosit kaç çıktıİdrar tahlilim temiz cikti belirtim de yok hersey normal gibi
2 çıkmışLökosit kaç çıktı
Ayy süper gerçekten, benim hep çok yüksek çıkıyor ya2 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?