Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    197

İğne değil resmen bıçak saplanır gibi çok şiddetliydi şimdi biraz azaldı ama ayağa kalkınca yine başlıyor canım

Benim de ayaktayken göbeğim hep sert canım bana da yapısal olabilir denmişti bu konuda, hemen girip çıkıyor mu yoksa uzun sürüyor mu böyle

Canım dualarım seninle hiç ihmal etmeden başka acile git en azından ultrasona bakılsın

Canım doktor daha iyi bilir ama kordon dolanması sonradan da olmuş olabilir bazen ultrasonda bebeğin duruşundan da görülmeyebilir diye biliyorum, kordonu dolayıp geri de açabiliyorlarmış bebekler ama bence acilden başka bi doktor görüşü al mutlaka canım büyük bi hastaneye gidip, kilosu çok iyi solunum sıkıntısı olmazsa küveze girmez diye düşünüyorum kendini strese sokma haftan çok iyi canım

Sen strese girince bebek de girmiştir canım ya da stresi hissedip uyku moduna geçmiştir, hareketlerini takip et bir şey yoktur inşallah ama kontrol her zaman iyidir canım

Plesantası önden olanlara sesleniyorum kızlar 2 gündür yine çok az hissediyorum şimdi da kordon dolanmasını okuyunca panik oldum

Hah tamam kuzum. 22 Eylül dedi bana da, senin o detayların bilmediğimden evham yaptım sağlıkla hayırla gelsin inşallah

Nasıl belirtileriniz vardı acaba ? Normal değerlerinde şuan değil mi ? Ben kaç aydır yüksek crp ile geziyorum
Merhaba crp kac cikiyor sizin benim gecen ay 21 bu ayda 21 çıktı, gecen ay doktor apseye baglamisti ama suan hic belirtim yok

Kaç kez dolanmiştı senin oğlunda canım kordon bana 3-4kez dolandı demişti peki sen normalmi doğum yapmıştın canım
Sezaryen canım bir kat veya ikiydi

Benimde iki aydir 21, gecen ay apse vardi ondandır dedi ama suan hic biseyim yok persembe kontrole gidince sorucam kafama takiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…