- 12 Ocak 2017
- 452
- 448
- 103
- 32
Evet evet dediğiniz gibi yaptıklarını öğrendim ben de. Bizim baya seyrek oldu cidden. Ama haftaya 36 oluyoruz zaten sonrasında haftada 1 gideceğiz biz de artık :)Ay yokk asla yapamam normalde de hiç yapmadımKorkarım kasılma olur tetikler falan diye zaten. Jilet kdkdkd
Açılman var mı canım 40 ve üzeri aktif doğum sancısı diye biliyorum
İnşallahBenim riskim vardı o yüzden erken başlattı biraz ama size de baya geç başlamış ya 36+2 demek 37.hafta demek 3 haftada 1 de çok seyrek geldi normalde 32’den sonra 15 günde bir 36’dan sonra da haftada bir şeklinde ilerler. Bence daha sık gelmek istediğinizi söyleyin kovacak değil sonuçta. Dönmüştür inşallah bebişko
Canım benim de 30. Haftada yolculuğa çıkçam diye kontrole gitmiştim, başka doktora . nst aldı ve 40 üstü çıktı sancım hatta buraya da yazmıştım hatta. Serum verdi sonra tekrar nst baktı yine çok dedi beni panikletti. Sonra 3. Kez aldı başka şeyden şüpheleniyorum dedi. Neyse sonra normale döndü. Sonra kendi doktoruma gittim yalancı doğum sancısı olabilir dedi tek başına ifade etmez dedi ve rahatlattı sağolsun. Bu hafta 35 olcam bu hafta başlcak doktorum nstye. Sana ne dediKızlar selam nst de sancılarınız kaç çıkıyor 30. Haftam da 40larda çıkıyor da benim
Sabah kalkmak gerçekten zulüm gibi sanki karnımın içindeki herşey aşağı düşüyormuş gibi hissediyorum acı verici birsey, Allah yardımcımız olsunOyyy maşallah sizeee
Hem de neDiyorum ki 38 yeterli 40-41’leri görsem nasıl dayanırım bilemiyorum tabii ki sağlıklı olsun yeter o ayrı ama daha da ağırlaştığım halimi gözümde canlandıramıyorum. Gece uyku desen yok, kaburgam sırtım belim ağrımayan yerim de yok ve aşırı yorgun hissediyorum özellikle bacaklarım ve ayaklarım. Sabah kalkarken bütün gece çimento dökmüş gibi yorgun kalkıyorum. Eskiden sanırdım ki hamile kadınlar bi tek göbeklerinin ağırlığını taşıyor o yüzden oflayıp pufluyorlar. Meğer yanısıra 4747363 semptom daha varmış bilmiyordum
Ben bugün banyoya düzenek kurdum valla djdjsjsj Başkasının orayı görmesine izin veremem kendim uğraştım gayet güzel oldu
Ben gittim canım ikidir gidiyorum artık doğuma yakın tertemiz olmak istiyorum o yüzden son aylarda ağdaya mecbur başladım bi problem de yaşamadımKızlar 35. Haftada ağda yaptırılır mı genital bölgeye ya da sizler nasıl yapıyorsunuz
Evet baktırdım bende kan fazlalığı varKansızlıktan da olabilir baktırdım mi değerlerine canım
Bizim ailede genetik demir feritin yüksekliği var gebelik boyunca demirli şeylerden uzak bile durmamı istedi doktor şükür o konuda bi sıkıntı yokta canım çekti benim galibaDemir eksikliği belirtisi diye biliyorum, benim demirim eksik ben de buz aseriyorum. İlaç da kullaniyorum
Geçmiş olsun canım .. hiç korkma en kısa zamanda toparlayacaktır bebeğin sen stres olma sakin kalmaya çalış biliyorum zor ama mecburenKızlar merhaba, dünMehlika dan rica ettim sağolsun burada yazdı ama beni de hastaneden çıkardıkları için bugün kendim de yazayım dedim. Biz hala hastanede yoğun bakımdayız. Benim hala sütüm gelmedi, sadece sağ göğsümden birkaç damla geliyor. Biraz stresli zamanlar geçiriyoruz sanırım o sebeple. Normalde anne bebek odası diye bi uygulaması var hastanenin ben de bebekle birlikte kalacaktım. Ama dün bebeğimin nabzı 300lere çıktı. İlkten ilaçla müdahale etmişler cevap vermemiş ikinci müdahalede cevap vermiş yavrumun küçük vücudu. Henüz daha 1820 gr. Çok küçük dayanamıyor bedeni sanırım. Taşikardi dedi doktor ve yineleme ihtimali çok yüksek bu sebeple gözlem altında tutulması gerek dedi. Ayrıca benden geçen antikorlar yüzünden trombositleri de çok düşük onun için de ayrı bir ilaç tedavisi alıyor. Bilmiyorum avuç içi kadar vücudu nasıl kaldıracak bu kadar şeyi. O sebeple sizlerden dua bekliyorum. Buralara hiç giremiyorum umarım herkes iyidir, doğum yapanlar varsa rabbim güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Diğer hamişlere de sorunu, sıkıntısı olanlara da rabbim yardım etsin zamanında sağlıkla doğumlarını yapmayı, bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Evlatla sınanmak çok zormuş. İnsan ona gelmesin bana gelsin diyor kahroluyor onu öyle cansız halsiz görünce. Benim psikoloji de biraz kötü oldu kusura bakmayın bi içimi döktüm şimdi. Hakkınızı helal edin. Dualarınızda bebeğime de yer verin nolur sağ Salim kurtulsun foruma çok giremiyorum şimdiden hepiniz çok sağolun
Çok geçmiş olsun Canım dualarımız seninle en kısa zamanda iyi olucak inşallah kucağına alicaksin stresten sütün gelmeyebilir kolay değil ayrısınız yavrunlaKızlar merhaba, dünMehlika dan rica ettim sağolsun burada yazdı ama beni de hastaneden çıkardıkları için bugün kendim de yazayım dedim. Biz hala hastanede yoğun bakımdayız. Benim hala sütüm gelmedi, sadece sağ göğsümden birkaç damla geliyor. Biraz stresli zamanlar geçiriyoruz sanırım o sebeple. Normalde anne bebek odası diye bi uygulaması var hastanenin ben de bebekle birlikte kalacaktım. Ama dün bebeğimin nabzı 300lere çıktı. İlkten ilaçla müdahale etmişler cevap vermemiş ikinci müdahalede cevap vermiş yavrumun küçük vücudu. Henüz daha 1820 gr. Çok küçük dayanamıyor bedeni sanırım. Taşikardi dedi doktor ve yineleme ihtimali çok yüksek bu sebeple gözlem altında tutulması gerek dedi. Ayrıca benden geçen antikorlar yüzünden trombositleri de çok düşük onun için de ayrı bir ilaç tedavisi alıyor. Bilmiyorum avuç içi kadar vücudu nasıl kaldıracak bu kadar şeyi. O sebeple sizlerden dua bekliyorum. Buralara hiç giremiyorum umarım herkes iyidir, doğum yapanlar varsa rabbim güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Diğer hamişlere de sorunu, sıkıntısı olanlara da rabbim yardım etsin zamanında sağlıkla doğumlarını yapmayı, bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Evlatla sınanmak çok zormuş. İnsan ona gelmesin bana gelsin diyor kahroluyor onu öyle cansız halsiz görünce. Benim psikoloji de biraz kötü oldu kusura bakmayın bi içimi döktüm şimdi. Hakkınızı helal edin. Dualarınızda bebeğime de yer verin nolur sağ Salim kurtulsun foruma çok giremiyorum şimdiden hepiniz çok sağolun
Ya çok sevindim canım bebisin de daha iyi beslenir yiyebilceksenGünaydın canım çok şükür iyi geçti. Sabah vizitte insülin verilmesine karar verildi çok şükür artık yemek yiyebilirim diyorum. Bebeğim de şimdilik iyi nst de iyi çıkıyor sonuçlar
Ne güzel ya benim de tam tersi değerlerim hep düşük hasimato olduğu içinEvet baktırdım bende kan fazlalığı var
Ya çok sevindim canım bebisin de daha iyi beslenir yiyebilceksen
Servikal uzunluk veya açıklık ile ilgili bir şey söyledi fitil kullanıyorum pek soru soramadım o an ki korkuylaAy yokk asla yapamam normalde de hiç yapmadımKorkarım kasılma olur tetikler falan diye zaten. Jilet kdkdkd
İnşallahBenim riskim vardı o yüzden erken başlattı biraz ama size de baya geç başlamış ya 36+2 demek 37.hafta demek 3 haftada 1 de çok seyrek geldi normalde 32’den sonra 15 günde bir 36’dan sonra da haftada bir şeklinde ilerler. Bence daha sık gelmek istediğinizi söyleyin kovacak değil sonuçta. Dönmüştür inşallah bebişko
Servikal uzunluk veya açıklık ile ilgili bir şey söyledi fitil kullanıyorum pek soru soramadım o an ki korkuylaAy yokk asla yapamam normalde de hiç yapmadımKorkarım kasılma olur tetikler falan diye zaten. Jilet kdkdkd
Bakalım bende yarın tekrar gidicem nasıl çıkacak sonuçlar görücezCanım benim de 30. Haftada yolculuğa çıkçam diye kontrole gitmiştim, başka doktora . nst aldı ve 40 üstü çıktı sancım hatta buraya da yazmıştım hatta. Serum verdi sonra tekrar nst baktı yine çok dedi beni panikletti. Sonra 3. Kez aldı başka şeyden şüpheleniyorum dedi. Neyse sonra normale döndü. Sonra kendi doktoruma gittim yalancı doğum sancısı olabilir dedi tek başına ifade etmez dedi ve rahatlattı sağolsun. Bu hafta 35 olcam bu hafta başlcak doktorum nstye. Sana ne dedi
Canımmmm tüm dualarım seninle ve bebeğinle inşallah her şey çok güzel olacak iyi olacak. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın sizi oralarda. Rabbim evlatla kimseyi sınamasın çaresiz bırakmasın inşallahKızlar merhaba, dünMehlika dan rica ettim sağolsun burada yazdı ama beni de hastaneden çıkardıkları için bugün kendim de yazayım dedim. Biz hala hastanede yoğun bakımdayız. Benim hala sütüm gelmedi, sadece sağ göğsümden birkaç damla geliyor. Biraz stresli zamanlar geçiriyoruz sanırım o sebeple. Normalde anne bebek odası diye bi uygulaması var hastanenin ben de bebekle birlikte kalacaktım. Ama dün bebeğimin nabzı 300lere çıktı. İlkten ilaçla müdahale etmişler cevap vermemiş ikinci müdahalede cevap vermiş yavrumun küçük vücudu. Henüz daha 1820 gr. Çok küçük dayanamıyor bedeni sanırım. Taşikardi dedi doktor ve yineleme ihtimali çok yüksek bu sebeple gözlem altında tutulması gerek dedi. Ayrıca benden geçen antikorlar yüzünden trombositleri de çok düşük onun için de ayrı bir ilaç tedavisi alıyor. Bilmiyorum avuç içi kadar vücudu nasıl kaldıracak bu kadar şeyi. O sebeple sizlerden dua bekliyorum. Buralara hiç giremiyorum umarım herkes iyidir, doğum yapanlar varsa rabbim güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Diğer hamişlere de sorunu, sıkıntısı olanlara da rabbim yardım etsin zamanında sağlıkla doğumlarını yapmayı, bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Evlatla sınanmak çok zormuş. İnsan ona gelmesin bana gelsin diyor kahroluyor onu öyle cansız halsiz görünce. Benim psikoloji de biraz kötü oldu kusura bakmayın bi içimi döktüm şimdi. Hakkınızı helal edin. Dualarınızda bebeğime de yer verin nolur sağ Salim kurtulsun foruma çok giremiyorum şimdiden hepiniz çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?