Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    200
Bende şuan endişeliyim acırsa çok diye dayanabilir miyim zarar verir mi diye

Ağda mııı yaptın ay valla tebrik ederim canım

Evet benim doktorum da öyle çok tatlı bir insan normal ya da sezaryen demiyor süreç bizi hangisine yonlendirirse o şekil yaparız doğumu diyor doğumu konuşmak için en doğru zaman son 4hafta demişti. Gerekmedikçe tahlil almıyor ilaç vermiyor. Hem güler yüzlü hemde çok pozitif bir doktor o kadar hastaya böyle güler yüzlü sakın bir doktor bulmak birde iyi bir doktor bulmak zor gerçekten.

Kızlar 35. Haftada ağda yaptırılır mı genital bölgeye ya da sizler nasıl yapıyorsunuz
Bana yasak canım sancı olur dikişlerim var diye ama sende öyle bir sorun yoksa aliskinsan yaptırabilirsin

Ben en son 33+2'de gittim bana yine 3 hafta sonra gel dedi bekliyorum bakalım. 36+2 olcaz artık bir dahaki randevuda. Bundan sonra da her hafta nst için çağıracak sanırım. Biz biraz geç başladık bence nst'ye ama demek ki gerek görmedi doktor. Sezaryen istiyorum ben, herhalde 39. Haftada falan olur doğum.

Kızlar 35. Haftada ağda yaptırılır mı genital bölgeye ya da sizler nasıl yapıyorsunuz
Ya ben herhalde eşimden isticek gibiyim son günlerde jiletle yardım etmesini cesaret edemem ağdaya ya kasılırım tedirgin olurum çocuğu da rahatsız ederim kesin diye. Kendim de denedim asla beceremiyorum düzgün yapmayı.

Bizim 33+2deyken 3 hafta sonra gel dedi doktor. Sonra da her hafta gelirsin dedi. Herkes her hafta giderken bizimki neden hala 3 hafta diyor bilemedim ama nst falan ancak 36+2'de beşkayacak gibi görünüyor bizim :)

Ben 32’den beri NST’ye giriyorum, çatı muayenesini sordum 37’de yapıyorum dedi doktorum. Zaten mesai saati içinde olmazsa takipli doktorum girmeyecek, artık kim denk gelirse
Hayırlısı olsun en kolay hangi doktorla olacaksa o denk gelsin inşallah erken başlamışsınız siz de. Beni hala 3 haftada 1 görüyor. Gelecek hafta 36+2 oluyoruz o zaman başlayacağız nst'ye. Bakalım artık doğumla ilgili bir şeyler de söyler diye umuyorum. Bebiş en son yan duruyordu döndü mü bilmiyorum

Bende şuan endişeliyim acırsa çok diye dayanabilir miyim zarar verir mi diye
Yok canım ne zararı olacak kasma kendini, bide ben sürekli gittiğim kuaföre gidip yaptırdım 5dk bile sürmedi. Doğumdan sonra da gidecem bilseydim bu kadar rahat olacağını öncesinde giderdim

Ağda mııı yaptın ay valla tebrik ederim canım
Ay yokk asla yapamam normalde de hiç yapmadım Korkarım kasılma olur tetikler falan diye zaten. Jilet kdkdkd
Kızlar selam nst de sancılarınız kaç çıkıyor 30. Haftam da 40larda çıkıyor da benim
Açılman var mı canım 40 ve üzeri aktif doğum sancısı diye biliyorum
İnşallah Benim riskim vardı o yüzden erken başlattı biraz ama size de baya geç başlamış ya 36+2 demek 37.hafta demek 3 haftada 1 de çok seyrek geldi normalde 32’den sonra 15 günde bir 36’dan sonra da haftada bir şeklinde ilerler. Bence daha sık gelmek istediğinizi söyleyin kovacak değil sonuçta. Dönmüştür inşallah bebişko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…