Bende şuan endişeliyim acırsa çok diye dayanabilir miyim zarar verir mi diyeBen en başından beri ağda yaptım en son kendim yapamadığım için kuaföre gittim endişeliydim giderken acırsa ve çekinirim diye ama kendi yaptığımdan daha acısız olduaçarken de çekinmedim galiba tüp bebek tedavi sürecinde doktorlara aça aça arsızlaşmışım diyorum
Evet haklısın canımmm neyse ki çok uzun sürmemiştirSırt üstü yatmak rahatsız etti beni sadece
Ağda mııı yaptın ay valla tebrik ederim canımOyyy maşallah sizeee
Hem de neDiyorum ki 38 yeterli 40-41’leri görsem nasıl dayanırım bilemiyorum tabii ki sağlıklı olsun yeter o ayrı ama daha da ağırlaştığım halimi gözümde canlandıramıyorum. Gece uyku desen yok, kaburgam sırtım belim ağrımayan yerim de yok ve aşırı yorgun hissediyorum özellikle bacaklarım ve ayaklarım. Sabah kalkarken bütün gece çimento dökmüş gibi yorgun kalkıyorum. Eskiden sanırdım ki hamile kadınlar bi tek göbeklerinin ağırlığını taşıyor o yüzden oflayıp pufluyorlar. Meğer yanısıra 4747363 semptom daha varmış bilmiyordum
Ben bugün banyoya düzenek kurdum valla djdjsjsj Başkasının orayı görmesine izin veremem kendim uğraştım gayet güzel oldu
Evet benim doktorum da öyle çok tatlı bir insan normal ya da sezaryen demiyor süreç bizi hangisine yonlendirirse o şekil yaparız doğumu diyor doğumu konuşmak için en doğru zaman son 4hafta demişti. Gerekmedikçe tahlil almıyor ilaç vermiyor. Hem güler yüzlü hemde çok pozitif bir doktor o kadar hastaya böyle güler yüzlü sakın bir doktor bulmak birde iyi bir doktor bulmak zor gerçekten.Benim gittiğm hastanedeki doktor öyle çok yoğun üstelik gereksz hiç bişey de istemiyorlar Normal doğum yanlısı doktor sezeryanda ısrarcı değiller yani bazı özellerde hemen sezeryan diyor bura öyle değil
Bana yasak canım sancı olur dikişlerim var diyeKızlar 35. Haftada ağda yaptırılır mı genital bölgeye ya da sizler nasıl yapıyorsunuz
Maşallah sağlıkla gelsin canımMerhaba evet bugün gittim anda şimdi girebildim siteye. Tekrar muayene edildim ve ultrasonla bakıldı
1 haftaya kalmaz doğacak gibi duruyor dedi
Benim son girdiğimde 25 e kadar çıktı ondan önce sanci çıkmıştı yatırmıştı bir gece hastanede sana ne dediler bu seviyeyeKızlar selam nst de sancılarınız kaç çıkıyor 30. Haftam da 40larda çıkıyor da benim
Hastanede iğne yaptılar serum verdiler progeston kullanmaya başladım cuma günü tekrar kontrole çağırdılarBenim son girdiğimde 25 e kadar çıktı ondan önce sanci çıkmıştı yatırmıştı bir gece hastanede sana ne dediler bu seviyeye
Rahatlatmisyir ilaçlar umarım zamanın dolunca vaktinde gelir sancı birdaha bana da serum tedavisi yaptılar iyi gelmiştiHastanede iğne yaptılar serum verdiler progeston kullanmaya başladım cuma günü tekrar kontrole çağırdılar
Ay inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaRahatlatmisyir ilaçlar umarım zamanın dolunca vaktinde gelir sancı birdaha bana da serum tedavisi yaptılar iyi gelmişti
Ben en son 33+2'de gittim bana yine 3 hafta sonra gel dedi bekliyorum bakalım. 36+2 olcaz artık bir dahaki randevuda. Bundan sonra da her hafta nst için çağıracak sanırım. Biz biraz geç başladık bence nst'ye ama demek ki gerek görmedi doktor. Sezaryen istiyorum ben, herhalde 39. Haftada falan olur doğum.Merhaba, bebek baş geliş pozisyonunda yanında şuan için vajinal doğum için uygun. İlk nstye 32de girdim her gittiğimde giriyorum. Normal doğum istiyorsan 37.haftada çatı muayenesi yapıcam dedi bana. Bekliyoruz bakalım uygun mu değil mi. Tüm bunlar yaşanırken bilinmez bir şekilde beklemek biraz korkutuyor beni açıkçası
Merhaba evet bugün gittim anda şimdi girebildim siteye. Tekrar muayene edildim ve ultrasonla bakıldı
1 haftaya kalmaz doğacak gibi duruyor dedi
Ya ben herhalde eşimden isticek gibiyim son günlerde jiletle yardım etmesiniKızlar 35. Haftada ağda yaptırılır mı genital bölgeye ya da sizler nasıl yapıyorsunuz
Bizim 33+2deyken 3 hafta sonra gel dedi doktor. Sonra da her hafta gelirsin dedi. Herkes her hafta giderken bizimki neden hala 3 hafta diyor bilemedim ama nst falan ancak 36+2'de beşkayacak gibi görünüyor bizim :)Ben 32 de sordum ne zaman doğururum diye doktora sezeryan olursa 39 da falan alırız dedi onun dışında bilemem dedi haklı olaraknst başlandı yarın 35 oluyoruz yarın gidince nst olacak yine yarın tekrar soracağım doğum için bir şey yapayım mı yiyecek hareket vs falan doğum şekline illa şu demiyor doktorum benimde şu an öyle bir şeyim yok zaman gösterecek her şey yolunda giderse vajinal olacak baş gelişti ama o zaman dönebilir hala demişti bakalım yarın nasıl olacak
Hayırlısı olsun en kolay hangi doktorla olacaksa o denk gelsin inşallahBen 32’den beri NST’ye giriyorum, çatı muayenesini sordum 37’de yapıyorum dedi doktorum. Zaten mesai saati içinde olmazsa takipli doktorum girmeyecek, artık kim denk gelirse
Yok canım ne zararı olacak kasma kendini, bide ben sürekli gittiğim kuaföre gidip yaptırdım 5dk bile sürmedi. Doğumdan sonra da gidecem bilseydim bu kadar rahat olacağını öncesinde giderdimBende şuan endişeliyim acırsa çok diye dayanabilir miyim zarar verir mi diye
Ay yokk asla yapamam normalde de hiç yapmadımAğda mııı yaptın ay valla tebrik ederim canım
Açılman var mı canım 40 ve üzeri aktif doğum sancısı diye biliyorumKızlar selam nst de sancılarınız kaç çıkıyor 30. Haftam da 40larda çıkıyor da benim
İnşallahHayırlısı olsun en kolay hangi doktorla olacaksa o denk gelsin inşallaherken başlamışsınız siz de. Beni hala 3 haftada 1 görüyor. Gelecek hafta 36+2 oluyoruz o zaman başlayacağız nst'ye. Bakalım artık doğumla ilgili bir şeyler de söyler diye umuyorum. Bebiş en son yan duruyordu döndü mü bilmiyorum
Benim 35 hafta nstmde 40-50 çıkıyordu doktor pek önemsemedi 35+5 im hala bir şikayetim yok doğurmadım daKızlar selam nst de sancılarınız kaç çıkıyor 30. Haftam da 40larda çıkıyor da benim
Yiyiiceemmmm çokkk tatlısınızDarısı size kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?