Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    200
Merhabalar. Doktorunuzla doğumla ilgili bir şey konuştunuz mu? Nst'lere başladınız mı? Doğum şekli konuşuldu mu? Bunlar kaçıncı haftalarda oluyor acaba benim doktorum doğumla ilgili hiçbir şey söylemiyor hala :)

Bende başında kanama dolayısıyla yattim kramplardan yattım derken korkuda oldu bişey olcak diye hantallastim kansızlık anemi çıktı asla dermanım olmadı gene yattım şimdi 2 haftadır da yalancı sancı çıkıyor yorma kendini dedi gene yatıyorum yürümek istiyorum ama olmuyor çok severdim uzun yürüyüşleri şimdi yürümeyi unuttum sanki kiloma da yansıdı bu hareketsiz yaşam 82 kiloyu gördüm

Merhaba, bebek baş geliş pozisyonunda yanında şuan için vajinal doğum için uygun. İlk nstye 32de girdim her gittiğimde giriyorum. Normal doğum istiyorsan 37.haftada çatı muayenesi yapıcam dedi bana. Bekliyoruz bakalım uygun mu değil mi. Tüm bunlar yaşanırken bilinmez bir şekilde beklemek biraz korkutuyor beni açıkçası

Ben de inanılmaz hantallaştım, adım atacak halim yok, kilo çok almadım ama yine de aşırı ağırlaşmış hissediyorum. 1 haftam kaldı 34 e artık günlük düzenli yürüyüşler yapmayı düşünüyorum inşallah belki biraz düzelirim Kilo verilir canım, Allah’ın izniyle sağlıklar gelsinler de gerisi önemli değil Gerçekten zormuş hamilelik, hiç böyle hayal etmemiştim

Sen nasılsın canım bebeklerin durumu nasıl bişey söyledilermi yakın zamanda çıkarlarmı inşallah sende evine götürürsün bi an önce evlatlarını
Ben iyiyim canım çok şükür bebekler idare ediyorlar ne zaman çıkarlar belli değil iyi olsunlar da zaman önemli değil

Evett saglikla gelsinler yeter ki zaten sonuna geldik Allah'ın izniyle inşallah

Canım benim bundan bir iki ay önce dişim 2 kere apse yaptı. Bi de ağır bi grip geçirdim. Hepsinde agumentin kullandım. Enfeksiyon bebek için daha tehlikeli.

Kızlar 35. Haftada ağda yaptırılır mı genital bölgeye ya da sizler nasıl yapıyorsunuz
Ben 35 in içindeyim canım. Geçen hafta yaptırdım. Yani önümü hiçbir şekilde göremiyorum artık. Sadece canım acıdığından dolayı bebek toplandı sürekli. Taş gibi oldu karnım. Sonrasında da geçti

Bende ondan korktum ya canım acıcak zararı olur mu diye

Bende ondan korktum ya canım acıcak zararı olur mu diye
O da hissediyor tabi canının acıdığını. Ama mecbur yaptırıyorsun. Diğer türlü nasıl temizlenecek ki ? Traş bıçağı iki günde çıkarıyor ve aşırı kaşıntı yapıyor . Bi de son haftalara girdik. Her an temiz olmak gerekiyor. Hadi bacak falan neyse de genital bölge daha mühim

Geçmiş olsun canım açılması olup haftalarda bekleyenler var sen kendini yormamaya çalış düzenli sancı olmaması önemli ama haftan zaten çok iyiymiş endişe etme, gittin mi tekrar doktora
Merhaba evet bugün gittim anda şimdi girebildim siteye. Tekrar muayene edildim ve ultrasonla bakıldı
1 haftaya kalmaz doğacak gibi duruyor dedi

Kızlar 35. Haftada ağda yaptırılır mı genital bölgeye ya da sizler nasıl yapıyorsunuz
Ben en başından beri ağda yaptım en son kendim yapamadığım için kuaföre gittim endişeliydim giderken acırsa ve çekinirim diye ama kendi yaptığımdan daha acısız oldu açarken de çekinmedim galiba tüp bebek tedavi sürecinde doktorlara aça aça arsızlaşmışım diyorum

Bende son seferinde kendim alamadım mecbur gittim cekinirim diyordum ama sanki hep gitmişim gibi oldu dediğin gibi

Ben 32 de sordum ne zaman doğururum diye doktora sezeryan olursa 39 da falan alırız dedi onun dışında bilemem dedi haklı olarak nst başlandı yarın 35 oluyoruz yarın gidince nst olacak yine yarın tekrar soracağım doğum için bir şey yapayım mı yiyecek hareket vs falan doğum şekline illa şu demiyor doktorum benimde şu an öyle bir şeyim yok zaman gösterecek her şey yolunda giderse vajinal olacak baş gelişti ama o zaman dönebilir hala demişti bakalım yarın nasıl olacak

Darısı size kızlar
Oyyy maşallah sizeee
Hem de ne Diyorum ki 38 yeterli 40-41’leri görsem nasıl dayanırım bilemiyorum tabii ki sağlıklı olsun yeter o ayrı ama daha da ağırlaştığım halimi gözümde canlandıramıyorum. Gece uyku desen yok, kaburgam sırtım belim ağrımayan yerim de yok ve aşırı yorgun hissediyorum özellikle bacaklarım ve ayaklarım. Sabah kalkarken bütün gece çimento dökmüş gibi yorgun kalkıyorum. Eskiden sanırdım ki hamile kadınlar bi tek göbeklerinin ağırlığını taşıyor o yüzden oflayıp pufluyorlar. Meğer yanısıra 4747363 semptom daha varmış bilmiyordum
Ben bugün banyoya düzenek kurdum valla djdjsjsj Başkasının orayı görmesine izin veremem kendim uğraştım gayet güzel oldu

Ben 32’den beri NST’ye giriyorum, çatı muayenesini sordum 37’de yapıyorum dedi doktorum. Zaten mesai saati içinde olmazsa takipli doktorum girmeyecek, artık kim denk gelirse

evet artık sürekli temiz olmak lazım, ben lazer yaptırmıştım o yüzden ağda yapmayalı çok uzun zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…